Ursäkta!

Ja, ursäkta mig för att jag inte skriver mycket här alls längre.
Men det är sommar. Det är sol. Och just precis i detta nu kom jag till en insikt. Kanske är jag inte personen som bloggar? Kanske räcker det för mig att läsa andras bloggar och skriva i min "dagbok"?
Jag vet inte riktigt. Men jag vill iaf inte känna krav på att blogga. För ibland har jag helt enkelt viktigare saker för mig. Och ni som hemskt gärna vill snoka i mitt liv och veta vad jag gör, well, fråga mig då? ;)
Så såhär kommer det bli. Bloggar kanske lite då och då men inte ofta.

Pussinuss på alla fina <3

Hiskeligt

Alla är hiskeligt glada. Och jag med. För det mesta. Men inte alltid.


Hiskeligt jobbigt att jag typ har "vänt" på dygnen och är pigg långt in på nätterna. Och ännu mera hiskeligt jobbigt att jag inte kommer få sova med min snuffs förens nästa lördag tidigast. Det suger fett hårt. För han gör mig glad när jag inte är det.

Något mer som suger hiskeligt hårt är att min bästa vän är i Norge. Jag vill att hon ska vara här med miiig!


<3

Varför bara ett liv?

Varför får man bara ett liv?
Det är ju så mycket man vill göra och visdomen om att man antagligen inte kommer hinna göra allt är ju skitjobbig.
Efter jag tagit studenten har den vanligaste frågan blivit "Vad ska du göra nu då?". Mitt svar är alltid "Jag vet inte". Jag kan rabbla upp allt jag vill göra, men det är inte säkert att ens något av de saker jag rabblar upp blir det jag kommer göra.

Jag vill:

- Resa, och se världen. Inte bara Kroatien, Italien, Grekland lr alla andra turistorter. Jag vill se Afrika, Egypten, Usa, Nya Zeeland mm.

- Utbilda mig till lärare på gymnasienivå. Efter studenten så fick jag en panik känsla av att detta var sista gången man gick i skolan, men så kom jag på att man kan ju bli lärare! Då kommer jag ju att komma tillbaka till skolan :) Har dessutom funderat på detta innan, men just nu känns det som att det är det jag vill.

- Gå PR, information, medie- och kommunikations programmet på Göteborgs Universitet. Och inte bara gå det, jag vill utbilda mig och arbeta innom detta område, OCKSÅ.

- Rädda världen. En dröm har alltid varit att jobba innom FN och på det sättet hjälpa till att rädda världen.

- Bli rik. Jag vill ha ett jobb som gör mig rik så att jag kan göra precis vad jag vill i framtiden. Köpa den där underbara lägenheten i Göteborgs innerstad och åka på den där resan till Afrika utan att jag behöver spara i åratal.

- Flytta hemmifrån. Helst i detta nu.

- Jobba i Tyskland och lära mig tyska.

- Jobba i England och lära mig fett bra engelska.
Helst i London då.

- Gifta mig.

- Skaffa hund.
Han ska vara en mindre hund och heta Lipton.

- Skaffa barn innan jag fyller 30. Helst långt innan det, innan jag fyller 28 vill jag ha en liten kiddo. Och det är typ där mina planer spricker. Alla säger att jag har hela livet på mig att lista ut vad jag vill bli mm. Men nej, det har jag inte. Jag har 9 år på mig att lista ut vad jag vill bli, se världen och ha en stadig inkomst så att jag kan skaffa barn utan att krasha ekonomiskt.


Så ni ser, massa saker jag vill göra, men hur ska jag hinna?? Hur ska jag kunna välja??
Åhh jag saknar redan skolan!


Jag saknar tiden då jag var SÅ liten och valet endast stod mellan rosa eller blommig klänning...

Äntligen!

Äntligen är resan till Köpenhamn med älsklingen bokad!

Vi åker den 3:e juli och kommer hem den 4:e :) Är alltså bara över en natt, pga att älskling måste tillbaka till jobbet redan tiiidigt på måndag! Det ska bli så spännande! Detta är vår första resa tillsammans (nähä) och jag hoppas att den blir riktigt underbar! På shemat står: Shopping, sightseeing, god mat och frukost, ta det lungt och massa mys! <3

 

 
Hotellet vi ska bo på, mitt i centrala Köpenhamn :) Rummet och baren på hotellet, gissa varför jag valde just det hotellt? Pga baren såklart ^^ Den är superläcker! Vi hoppas att det är fint väder så att vi kan sitta ute och äta frukost :) Fy vad mysigt :D <3



Underbara Köpenhamn! <3

Detta var alltså min student present till Christian :) Av honom fick jag detta otroligt fina halsband


I guld! Han är inte klok min man ^^ <3

FÖR JAG FICK EN SYSTEMKAMERA!!

Tack tack tack tack tack Peter, Melinda och Mormor! <3333





IMON TAR JAG STUDENTEN!!!

Imorgon tar jag studenten!! Det känns helt sjukt, heeeelt sjukt!! Det ska bli så himla bra! Och så himla hemskt och sorgligt att lämna klassen <3 Men vi måste ses igen <3333

Jag visste inte.

Jag visste inte att det skulle ta på mig så hårt att inte få höra orden. Jag trodde inte jag skulle bry mig så mycket, i och med att jag egentligen inte är uppväxt med orden. Men som jag skrev i mitt svenska tal: Kärleken gör min blind och då måste jag får höra det för att fatta. Hur mycket du än visar mig så kommer jag inte fatta förens jag hör de där orden.

På tåget hem idag kändes det inte bra alls. Det knöt sig i magen flera gånger, verkligen knöt sig. Jag vill inte att det ska knyta sig med dig. Du ska vara så perfekt som jag vet att du är. Men jag blev fan ledsen. En månad och fortfarande inga ord tillbaka. Och jag vågar inte snacka med dig, eller säga att jag blev fett ledsen för... Jag vill inte att du ska säga det och inte mena det. Säga det bara för att du ska vara snäll mot mig. Som du alltid är. Snällast av de snällaste, bästa av de bästaste, vackrast av de vackraste. Du är perfekt. Nästan. Bara tre små ord saknas för att göra dig fulländad till den jag letat efter hela mitt liv.

Jag låter hemsk och borstkämd. Och hemsk. igen. Men det är hemskare att inte få höra det tillbaka, belive me.

Du sa att du inte visste hur det kändes. Men... Om du inte kännt det nu, kommer du då någonsin att känna det? Kommer en månad till att göra någon skillnad? Jag visste det vid första ögonkastet. Jag visste det efter allt pirr i magen, efter alla låga samtal, alla sms, medelanden, alla kramar och kyssar. Jag visste det helatiden.

"Jag kommer att säga det till dig". Men när? Jag hoppas den dagen kommer snart. För jag vill inte att det ska knyta sig i magen mer. Inte mer och aldrig någonsin igen.

Rss