Bio och massa fika

I Måndags var jag och Jonathan<3 på bio. Vi såg "Flickan som lekte med elden", den var jättebra! Jag längtar redan till 27 November då nästa - och sista - filmen i trilogin släpps.
Som Jonathan sa så fick man en liten tanke ställare av filmen. Mycket sevärd!
Dessutom va ju Paolo Roberto med i filen vilket gjode det hela ännu lite bättre ^^




I tisdags var det fika med Linda som gällde :) Vi hittade ett mysigt café på avenyn där vi satt i flera timmar och diskuterade både trevliga och jobbiga saker.. Men det behövdes alltihopa. Riktigt mysigt var det, och det var kul att någon ville höra min version av saker och ting. Men framför allt var det riktigt roligt att träffa Linda :)<3


Linda och Jag, färgade, glada och trötta :) Vi är snyggast och bäst - och vi vet om det :)


Idag, onsdag, shoppade och fikade jag med Söta Sofia från Sörping! Vi träffades senast i sommras och gud så kul det var att se dig igen! Det hinner hända mycket på den tiden. Hade mycket trevligt och mysigt :) Tillsammans shoppade jag och Sofia loss på mascaror till sänkt pris - perfekt för fattiga studenter! :D Och vi kom bland annat fram till att vi saknar alla "Brighton människor" FÖR mycket och därför kräver vi en återträff!
Efter några timmar i stora staden tog vi tåget hemmåt - jag till Lerum och Sofia till Floda :) Mycket mysigt och riktigt kul att träffa dig igen! :D<3


Sofia och Jag :) För er som inte vet träffades vi i Brighton sommaren 2008 där vi båda var på språkresa! <3

NU sitter jag här, har precis käkat middag - pizza MUMMS :) Jag har skickat iväg TVÅ mail till fröken Åsa med två loggböcker till henne att läsa - skönt att ha det ur världen, projektarbete är inte alltid kul... Men nu känner jag mig grymt duktig iaf! Har bara gen-arbetet som jag borde fila lite mer på också... Men inte exakt nu, för snart kommer min baby hit och då vill jag lägga all tid och energi på honom, det behöver han och det behöver vi <3

Imorgon, torsdag, blir det utgång - Sticky ofc :D Ska bli as najs! Och på fredag kommer mina fina flickor hit - det kommer bli tjejkväll på hög nivå kan jag säga! Vi laddar med "sex and the city" filmen, "Briget Jones" och "twilight" och massa andra tjejiga filmer. Det kommer bli hur mysigt som helst - jag längtar! :)<3
Men nu, lite Sims tills my love kommer ^^

// Li <3

Äntligen höstlov!

Stockholm var underbart! Vi gjorde så mycket roliga saker: Va på riksdagen, Dramaten, på bio, på vasa museet och titanic museum :) Dessutom åkte jag ju det med goaste klassen så jag hade jättekul och jättetrevligt!
Såg även några kändisar, bla. : Michael Nyqvist, Nyamko Sabuni, Gösta Ekman, Mark Levengod

 
Några av mina fina vänner från klassen + en otroligt vacker staty ^^


NU
är det äntligen höstlov! :D Lovet började med shopping med älsk - ojoj vi har mycket kvar att lära av varandra xD Men det var intressant ^^ Tycker om honom ändå, även att han inte är lika mycket shoppaholic som jag är :P Sedan åkte vi hem och Jonathan visade sig inte bara vara "Jonathan" utan "Jonathan mästare på att laga pannkakor" :D Så vi (Jonathan) stekte massvis med pannkakor som vi åt - MUMMS!

Sedan skulle jag in och demonstrera för klimatet med fältbiologerna - de va as kul! Jag hoppas verkligen att det blir en ändring nu.. Längtar ännu mer till Köpenhamn när man är med på sånna här saker :) Här får ni ett smakprov:



Efter demonstrationen bar det hemmåt till massa små kidz och Jonathan <3 Meningen va att jag/vi skulle vara barnvakter eftersom mamma och pappa inte var hemma, men mina "små" syskon är så stora! Tror att jag och Jonathan gick och la oss först nästan, och då va klockan tolv (fast egentligen va den ju elva då men :P).
De va mys iaf, och Jonathan är världens bästa :)<3


Jag Älskar Dig <3

Linnéa is going to STHLM



De va nått jag tänkte på... Jo just det! Jag är bäst!
Haha nej, det var Olofs kommentar - förlåt Olof ^^
Imorgon åker jag till Sthlm med klassen, de ska bli najs :)
Har ju massvis med pengar "över" nu när jag bestämt mig för att inte följa med till varken Norge eller Rhodos.
LYCKA! Jag kan shoppa 100 ggr mer än vad jag trodde att jag kunde!

Efter Sthlm är det höslov - ÄNTLIGEN!
Jag ska njuuuta, kommer ju iförsig vara ledig 2½ vecka efter höstlovet men då är det massa arbeten som ska göras och så...
Så på höstlovet är det rehab :) Drar nog ut till landet en sväng. Och drar nog med mig Jonathan <3
Han har dessutom lovat "Flickan som lekte med elden" på höstlovet - oiii vad jag längtar! <3
Jonathan, du är guld<3

Glöm det.

GLÖM DET HÄR:

http://linneabergquist.blogg.se/2009/october/till-alla-er-som-inte-fattar-varfor-mathias-f.html

BARA GLÖM DET.

Mormor

Du har klarat allt.
Alla prövningar du utsatts för under årens gång.
Det har varit orättvist, så himla orättvist.
Men vad det än har varit så har du klarat det.
Jag vet att det har varit jobbigt, mycket jobbigt, men du har klarat det.

Mormor, jag vill bli som du.
Jag vill också klara allt.




Kärlek





Because I Love You ♥



Till alla er som inte fattar varför Mathias fortfarande är en viktig del i mitt liv och vise versa.









For all those times you stood by me
For all the truth that you made me see
For all the joy you brought to my life
For all the wrong that you made right
For every dream you made come true
For all the love I found in you
I'll be forever thankful baby
You're the one who held me up
Never let me fall
You're the one who saw me through, through it all

You were my strength when I was weak
You were my voice when I couldn't speak
You were my eyes when I couldn't see
You saw the best there was in me
Lifted me up when I couldn't reach
You gave me faith 'coz you believed
I'm everything I am
Because you loved me




Tre år går inte att kasta bort, hur mycket man ibland än vill det, dessutom råkade detta vara 3 år av vår ungdom och uppväxt. Mathias har gjort mig till den jag är, och jag har gjort honom till den han är. Man kastar inte bort de viktigaste åren i ens liv. Man kastar inte bort den som gjorde att jag är jag.
Vi har sagt "forever" i 3 år. Och vi känner båda att det kommer vara forever. Forever vänner.

Hoppas detta gjorde det klarare för er. Jag är viktig för honom och han är viktig för mig. Han har varit det i 3 år och han kommer fortsätta att vara det.
Skriver detta eftersom jag är trött på alla frågor om varför jag bryr mig om honom, den frågan har enligt mig ett självklart svar.
:)


Stor puss till världens bästa pojkvän Jonathan<3 I Love You<3

Someone once told me that you have to choose..

Japp ibland måste man välja...
Ibland måste man välja mellan jobbiga och tråkiga saker. Men jag har bestämt mig nu. Jag kommer välja det som är bäst för mig. För varför ska jag kämpa, vara trevlig osv. när jag inte känner att jag får ett dyft tillbaka för det?
Precis, tillslut slutar man med det. Jag slutar med det idag.

Har även bestämt mig för några saker jag ska satsa på här i livet:
- Skaffa ett nytt jobb.
Visst det är kul på MAX oftast, men jag är klar med det nu. Jag vill prova på något nytt. Helt annorlunda. Eller, jag vill nog fortsätta sälja saker, men inte hamburgare :P
- Köpa en systemkamera och börja fota.
Foton betyder ju så mycket! Och jag tycker att det är så grymt kul att ta kort, och göra roliga saker med dem (nej nu menar jag inte photoshop lr så utan mer materiella saker som fotoallbum osv.) Jag är så sugen!
- Klara gymnasiet med bra betyg.
Detta är något jag strävat efter länge, ja sedan jag började gymnasiet, så det lär inte bli svårt. Har ju redan jättebra betyg i de flesta ämnen, men kände ändå att denna punkten behövde vara med.
- De som ligger närmast hjärtat betyder mest.
Lite det jag skrev ovanför. Jag ska sluta lägga både dålig och positiv energi på de som inte står mig så nära, och som aldrig någonsin kommer att göra det heller. Inte att jag kommer att vara otrevlig, men jag ska sluta bry mig så himla mycket som jag gör nu. Jag mår inte bra av det.
Dem jag ska bry mig om är dem som står mig nära. Mina fina flickor som jag har, mina guldkorn. Och min fina familj. Och min fina Jonathan. Och alla andra fina kompisar som jag känner att jag tycker om att prata med och vara med, ni som ger tillbaka av all den energi jag lägger på er. <3
- Börja rida igen?
Jag funderar på det. Jag har funderat på det ett tag. Jag vill! Men samtidigt är jag rädd. Rädd för att dom ska kasta av mig, trampa på mig eller bita mig. Jag älskar dom samtidigt som jag är rädd för dom.. Men det skulle vara så kul att prova på det igen! Fast jag vet inte om jag vågar hoppa upp på en stor sak.. Islandshästar kanske skulle passa mig bra? Eller fjordingar? Dom är så fina! Jag måste prova iaf. Och det snart! :)


        

Helgen


Fredag: Jensens MUMMS!- Kolla lite på en film som va bra fast inte orka kolla klart den - Somna brevid trött nuffe som knuffade hårt på mig hela natten - drömma mardömm - skönt att sova brevid hjärtat<3

Lördag: Vakna brevid nuffe<3 - retas lite - äta frulle - åka hem - plugga - släktkalas med J - åka hem - pratmysa lite - köra mormor hem i nya bilen - kolla på idol 12 min - få konstigt sms av Lena fast de va kul :) - de va braaa - sova brevid nuffe<3 - inget knuff

Söndag: Vakna brevid nuffe<3 - dra sig - äta frulle - nuffe åka hem - linnéa plugga - orkar inte mer.
 
KANELBULLENS DAG :D
btw, jag saknar sommaren <33333

Rss