Mys fredag

Älsklingen är här :) Vi kollar på Let's dance samt passar mina syskon

Mys på det :)<3

Pusseli
//Linnéa

FILMER

Filmer jag vill se:

- I taket lyser stjärnor

- Män som hatar kvinnor

- Bedtime stories

- Bolt

- Bröllopsduellen

ca 500 spänn om jag ska se alla xD
Mathias?<3 ^^


"And then it started raining gumballs!" - Bedtime stories

Tror ni på drömmar?

Hej :) Nu kommer mitt positiva inlägg här :) Måste sluta skriva så deppiga inlägg - de e ju inte kul att läsa xD Anyway här kommer det!

Jag längtar så till våren! Våren betyder: Nya kläder, nya skor, nya ljusa färger på kläder och skor, sol (förhoppningsvis) och det blir antagligen liite lättare att gå upp på morgonen och liite svårare att gå och lägga sig, man kan cykla igen (älskar att cykla), gå promenader utan att frysa, ahh man blir bara piggare!

Men detta året betyder våren något extra för mig. Jag ska börja jobba! I Slutet av Mars / början av April drar vi igång med kick off och utbildningen. Sedan på påsklovet öppnar vi och jag hoppas att jag får shema så jag kan jobba jätte mycket :) Ni kanske tycker jag låter knäpp som LÄNGTAR efter att jobba på en hamburger restaurang, men detta är mitt första riktiga jobb. Jag ska få pengar för att jag har TJÄNAT in dem. Jag ska betala skatt. Jag ska ha ansvar och steka hamburgare. Jag ska göra något jag aldrig tidigare gjort. Och det ska blir så jäkla kul! Hoppas på att ni kommer och hälsar på mig :)

Tror ni på drömmar? Tror ni att drömmar kan betyda något? Att om man t.ex. drömmer om en man är osams med så borde man försöka bli sams?
Jag tror iaf att det betyder något. Och jag vet inte hur jag ska göra för att "ändra" det som tyvärr blev, men.. jag ska iaf försöka :)

Känns som alla e så där höst/vinter trötta just nu - ännu en gång det BEHÖVER bli vår nu! :P - men just idag känner jag inte att jag tillhör den kategorin. Jag känner mig sprudlande av gläde och energi. Åh så skönt, känns som att det var länge sedan. Jag är lycklig :)

På måndag blir det först körlektion och sedan fika med Elsebubb! Längtar!! :D<3

Pusseli// Er glada Linnéa

Ge mig detta NU! :)

Depp.

Min blogg skulle kunna ha temat antingen eller. Antingen strålande glad, eller bara helt nere. Det är typ när dessa två faktorer inträffar i mitt liv som jag behöver skriva av mig. Och jag antar att det sist nämnda inträffat väldigt ofta nu på sistone.

Men jag börjar positivt. Idag var första gången hela den här grejen med FN rollsspelet kändes kul. Vi skrev resolutioner och sponsrade resolutioner - fick kontakt med andra länder och.. aa det var ROLIGT! Sedan var det svenska redovisningen - sociolekter - som inte känndes 100 när jag ställde mig där, men jag och min grupp klara det galant. Vi fick högsta betyg - MVG. En rätt bra start på Svenska B :)
Var även på Lovisas klimat möte, de var jättekul och jätte intressant - Danmark here I come! Sedan var det fika - te - med kussen som gällde :)

Och så deppet.. som jag måste skriva av mig, men inte tänker skriva så att någon fattar, så ni som vill minnas min blogg som positiv och lätt förståd kan sluta läsa nu.



Kul att allt rasar samtidigt. Iaf inne i mitt huvud. Serriöst, vad ska jag ta mig till? Vad ska jag göra? Jag pallar ju inte, jag knäcks. ÅHHHHHH jag borde ju fattat. Jag borde, borde, borde ju fattat. Jag är ju inte dum! Jag kan inte ha det så här. Jag kan inte ha det så här och inte kunna prata med någon. Inte kunna få dela mina tankar och känslor med någon. Åhh jag kunde väl gjort något så att det skulle varit annorlunda? NÅGOT! Fan va det stör mig att du inte förstår. Att du, du alla alla personer inte förstår. Det kommer ju aldrig bli som förr.
Man vill inte gå till skolan, men samtidigt är det ju fan bättre än att sitta hemma och blir knäpp av alla tankar som bara åker runt, fram och tillbaka, inne i huvudet. Åhh fuck... jag är le

HAPPY

Allt känns så mycket bättre, trotts att skolan börjat och sportlovet är slut.

Jag har ju faktiskt världens bästa pojkvän, och även om det känns som man gjort fel val och inte gjort val man kunde gjort, inte fullföljt det man tänkt så har jag ju gjort en sak som är så himla bra! - jag blev tillsammans med honom<3 Han är ju det bästa som hänt mig, och även om det inte alltid känns så, så är ju han det bästa jag har. Det ända rätta i mitt liv som jag har valt. Jag älskar att han är så förstående och gosig! Igår kollade vi på snyftfilmen P.S I love you, åt choklad som jag importerat till honom och jag pratade av mig och det var så skönt! :)

Fick veta Elsa ska komma hit vecka nio, och hon och jag ska ta en fika :D Blev så glad, saknar verkligen henne väldigt mycket :)<3 Ska bli jättekul och jag längtar jätte mkt :D

Idag ringde även den trevliga tjejen från MAX och sa att jag hade fått jobbet! Jag säger bara: WIHOOO!! :D Blev superglad! :D

Passar lille Hugo - Mathias lille Hugo :) Han är så söt :)<3

Nu ska jag kolla på familjen annorlunda :) Ha de gott
Pusseli//
Linnéa


P.S I LOVE YOU<3

Every choise is a new mistake...

Har tänkt så mycket detta lovet. Jag HATAR att tänka utan att kunna snacka av mig. Vissa stunder var jag typ deprimerad, för hjärnan bara gick och gick, och jag fick inte ur mig nått.

Vad vill jag med mitt liv? Hur kan jag veta att det jag tycker känns så himla rätt känns rätt om ett år? Eller om en vecka?

Jag känner mig inte hel, jag känner mig så trasig. Man har ju endå en "bild" av hur ens liv kommer se ut när man går på gymnasiet, är 18 osv. men den bilden jag hade stämmer inte alls. Inte någon stanns. Man försöker ju göra det bästa av situationen, och det funkar väl, men ändå. Fan va besviken jag är. Det var inte alls så här jag hade tänkt mig.

Förlåt om det blev ett väldigt deppigt inlägg, men jag måste få ur mig det. Och ahh.. bloggen funkar rätt bra til det. Även att jag inte fick ur mig allt....
Nu ska jag duscha och pigga upp mig lite. Pusseli// Linnéa

"/

Ibland blir jag bara så trött. Jag borde ju gjort som jag tänkte. Jag borde valt ett gymnasium far,far away och gått där. Då hade jag sluppit det där "alla känner alla" stuket. Iförsig ska jag väl inte klaga för mycket för jag har världens bästa vänner och jag trivs rätt bra med mitt liv... men bara tanken på att det kunde varit annorlunda - och hur hade det varit?

Jag är trött på att folk känner igen mig från grundskolan och då förknippar mig med någon mesig liten tönt - liksom HALLÅ? Jag är inte sån längre! Eller att de förknippar mig från mellanstadiet som någon liten emo-fjortis tjej, för det är jag verkligen inte heller.

Jag är bara trött på att sitta kvar i samma jävla håla.

Så på frågan vad jag ska göra efter jag har gått ur gymnasiet är svaret lätt.
Jag ska inte stanna kvar här längre. Jag ska utforska värlen, utan för göteborgs trygga murar. Sedan ska jag plugga, och om jag gör det i Göteborg eller någon helt annan stans kan jag inte svara på nu. Men jag ska iaf leva emellan, och det ska jag göra ordentligt.

Puseli// En sick and tired Linnéa

p.s imorgon är det matte-prov, hi a redovisning och möte med EU länderna - vilken otroligt rolig dag det blev...

Rss