JUL

Hej!
Herre gud va längesedan det var jag skrev här då :P Kanske ska börja med att säga att Stockholm var UNDERBART min älskling bjöd mig på IDOL-finalen, en överraskning han hade hållt hemlig i typ 2 månader ^^

Sedan var det ju 3 års dagen också :) Den blev myyys och jag fick en jättefin ring av Mathias <3

Snart jul nu då va :) Börjar bli spännande och så nu ^^ Och jag är klar med alla julklappar. Vissa är man ju mer nöjd med än andra, men över lag känns det som att jag är ganska svin nöjd med alla ^^ Men jag har absolut ingen aning om vad jag ska få av de andra - så iår blir julafton extra extra spännande!
Imorgon ska vi ta in julgranen och klä den, sedan är det inte alls långt kvar! 
 
GOD JUL <3 // Linnéa

Helgen = underbar

Helgen har varit underbar! :D
Fredags var vi då hos Patrik och hade det riktigt mys :) Hans hundar är så bedårande söta! Var kul att träffa alla igen oxå, har typ inte träffat dem på flera veckor - nästa månader. Så tack för en trevlig kväll! :D
Efter vi hade varit hos Patrik gick Mathias med mig hem och sov över. På morgonen väcktes vi av mamma som hade fixat frukost vid TV'n eftersom det var julkalendern på tv ^^ Myyysig morgon (a)
Sedan bar det in till stan för mig och la familia - började med att prova kläder till mig, mig, mig och sedan shoppade jag julklappar för mycket pengar. Synd att man alltid blir lika snopen när man kommer hem och märker att 1. Man har gjort av med mer pengar än man tänkte sig och 2. Att det som ligger i påsarna känns så futtigt lite, trotts att det kostade en förmögenhet!
Sedan vid typ 19.30 drog jag till Mathias och vi hade en mys kväll<3

Idag hade mamma köpt choklad-jultomtar till alla här hemma :D Gott!
Idag måste jag: Göra fördigt redovisningen till Historia A och göra färdigt mitt tal till svenskan samt börja öva på det.
Vill jättegärna gå och kolla på min älskling när han tävlar, men jag får se om jag hinner... eftersom vi ska julshoppa på tisdag och jag inte kommer kunna plugga då.. Aja, även om jag inte kommer på tävlingen så vet han att jag kommer hålla tummar och tår för att det går bra för honom :)<3

Dagens hissa: Jag vill hissa det faktum att nästa helg åker jag och världens underbaraste pojkvän till STHLM :) Sen vill jag också hissa min underbara pojkvän eftersom han är så underbar <3<3<3
Dagens dissa: Jag vill dissa skolan, att ALLT kommer på samma gång och att det ALLTID är så. Jag menar, lär er någon gång av era misstag. Man kan inte prestera bra i alla ämnens prov om man får 3-4 prov i veckan varav 2 prov i tunga ämnen på samma dag! Får hoppas att vi kan flytta ett prov, men varför, varför måste ni lärare alltid vara så nedrans korkade? ALLA vet att det blir mycket i slutet av terminer, hur kan ni missa det?? (riktar sig inte till alla lärare utan vissa som säger att "jaha och så ska vi ha prov nästa vecka tänkte jag" - Jaha det tänkte du...)

Puss// Linnéa

Akta STHLM för här kommer vi! :D<3

Min bästis Patrik<3

Jag är beroende av en person som inte är lika beroende av mig.

Idag ringde min bästis Patrik och piggade upp mig :) Man blir så glad när han ibland ringer helt oväntat, mina andra vänner smsar mest - inget fel med det! Men det är kul att prata också :) Ska hem till honom på fredag, och det behövs verkligen! Var jätte längesen vi träffades hela gänget :) Så nu längtar jag som fasen till fredag :)

Nästa vecka kommer bli pain och veckan efter det också.. Men där imellan kommer vår älskade sthlms resa :) Ska bli så otroligt skönt att komma iväg lite :) Jag lääängtar!
Puss på er<3

:(

Fan,fan,fan,fan,fan,fan,faaaaaan!!! :'(
FAN JÄVLA DIIG!!!!! :'( :'( :'(

Jag sätter allt på spel. Tryggast är under mitt täcke. Jag ska stanna här, jag orkar inte mer. Jag vill inte vara så ledsen mer. Jag vill inte! Men jag kan inte inte vara det. Allt går sönder på 2 sekunder. TVÅ JÄVLA SEKUNDER. ÅHHHHHH!!! Fan det kommer bli samma visa i år igen. :(

081201

Inte många dagar kvar till Stockholm nu ^^ Ska bli spännande! Har även bestämt de flesta julklappar jag ska köpa så nu är det bara ut och shoppa! :D Får hoppas jag får ett "deltidsjobb" nere i centrum oxå så jag får lite påfyllning i kassan.. hade behövts eftersom jag ska till Norge den 8:e Januari och där är det minsan inte gratis...

Funderar på att följa med som hjälpledare till England i sommar med EF. Inte för att man får så mkt pengar för det, men man får en resa och jag får öva min engelska :)

Med tanke på engelska så kommer antagligen min Amerikanska släkting hit i Maj och stannar här i ca 17 dagar ^^ Ska bli jättekul! Vi har aldrig träffats, utan har haft kontakt via facebook och mail.

Idag är det förste december och jag fick en chokladkalender av mammi<3 Mumms! Det hör verkligen till. Det är typ som en tradition. En tradition jag aldrig kommer sluta med. Tittade även på advendskalendern.. den söög, men det betyder nog inte att jag inte kommer fortsätta kolla på den :P Sån e jag!
Puss o Kram<3
Rss