YEAH

I've got the power! :D<3

Mitt framtida jobb

Jag tror jag vet vad jag kanske vill bli när jag blir stor. Inredare.
Tycker det är så grymt kul att ändra om och köpa nya saker, nya tapeter. Är alltid med och bestämmer om sånna saker här hemma. Var tex. jag som bestämde tapeten i köket OCH jag som tyckte vi skulle ha vitt och rött kaket i köket - och det va det som mamma och pappa sen åkte och köpte :P
Jag och mamma håller på och ser om vi kan ändra om vi vårat vardagsrum, så jag ska gå ner och ta kort på pianot - lägga ut det på internet och få BORT det :P Helst hade jag velat att vi flyttade och byggde ett helt nytt hus så att jag kunde få vara med och bestämma ALLT, men det är nog bara jag och mamma som vill det ^^
Hade iaf tyckt att det va skit kul att lixom jobba med sånt man bara njuter av att göra :)

Baah borde plugga nu assåå "/
Have fun!<3

:S

Jag har ont i magen. Jag har haft ont i magen sen i fredags. Men jag är inte sjuk.
Kan man ha ont i magen för att man e nervös och inte mår bra? :S

Idag blir det stenhårt plugg. verkligen stonehard. Kuuuuul!

Igår var jag och hjärtat på Wall-E, så grymmt söt! Vill ha en sån liten robbot här hemma :) Den hade vääärldens sötaste ögon <3

Åh vad jag längtar till December :D<3

Kaffe

Borde lära mig dricka kaffe...
För en dag som denna när man har fett mycket att göra och känner sig trött så hade kaffe varit den perfekta lösningen! Jag hade kunnat dricka det OCH arbeta samtidigt! Helt toppen alltså! Synd bara att jag inte tycker om det...
Men herre gud, jag ska klara detta. Innan nyår ska jag gilla kaffe! Iaf kaffe latte.. men mycket mjölk och socker i ^^
Puss <3

Mamma har gömt mina bilar -.-

Idag borde jag verklige verkligen göra något annat än det jag gör nu -.- Men jag typ. Har ingen lust :P
Har varit så arg idag. Och jag vet inte varför. Känner för att typ slå hårt på någon (jag ska inte).
Fick lite panik idag, för jag kom på att jag inte vet vad jag vill. Men jag snackade med Mathias<3 Han matade mig med löv (bläää)(jag åt dom inte, men han stoppade in löv i min mun om den va öppen för länge xD) Iaf efter jag hade pratat med honom blev det mycket bättre :) Och nej, det vi pratade om hade igenting med våran relation att göra ^^

När jag kom hem tänkte jag käka lite bilar, jag gick dit där dom brukar vara och vad hittar jag? Jo ingenting :O Mina bilar va borta. Efter att ha letat igenom hela huset förstår jag  - Mamma har gömt dom! Letar igen fast denna gången på alla gömställen i huset. Men jag hittade dom inte! Denna gången måste hon ha gömt dom jävligt bra för jag ar mästaren på att leta upp godis.
Så nu sitter jag här och tuggar HubbaBubba i brist på bilar ^^

Nu tänkte jag berätta lite om Trosa:
DET VAR SKIT KUL!! :D Resan gick bra och det var underbart att se alla igen! Det var toppen! <3
Vi på Tacobar i Sthlm! :D (sofia och Sofie saknas)

I'm sick and tried

Jag tänker inte ta den här skiten något mer. E trött på alla som säger en sak och menar en annan. Alla som bara gömmer sig för det riktiga. Är trött på att behöva tycka saker jag inte tycker. Att behöva gilla saker jag inte gillar. Jag e trött på att bli bortglömd gång på gång på gång. Att bli förbisedd. Att inte tas på allvar, att inte bli lyssnad på. Och vem är det som inte lyssnar på mig? Jo det är DU. Du, av alla människor så är det du.
Jag har så länge velat säga dig så mycket.. bara prata av mig med dig. Men jag kan inte längre. För helatiden finns det något som är viktigare än att bara lyssna på vad jag känner. Och de gånger jag försökt börja prata om det jag vill så säger du "det ordnar sig", oja det kanske det gör, men ska jag behöva må skit under tiden? Ska jag behöva känna mig olycklig? It isn't fare.
Du är den enda jag har nu. Och du betyder verkligen SÅ mycket, men jag vet inte.. det känns inte bra längre. Att du hela tiden skämtar om att "vi borde verkligen göra slut. Vi gör det nu tycker jag". Varje gång du säger så känner jag bara för att dumpa dig för så får inte en pojkvän säga, och jag blir fan lessen varje gång du säger så. Men dumpar jag dig skulle jag gå i tusen bitar, för du är allt jag har.

Fack.. fatta bara hur mycket du betyder för mig, och hur mycket det betyder för mig att jag betyder nått för dig. Att du vill vara med mig och att du vill sova brevid mig. Att du bryr dig om mig på riktigt. Att du får mig att fatta att jag inte är vem som helst. Att du inte letar efter någon ny, utan att jag räcker för dig. Att det är mig du vill ha.

Jag kanske är krävande, men hade lyssnat hade du fattat att jag inte mår bra..
Jag älskar dig<3

Jantelagen är till för att ignoreras.

Ska snart till skolan igen ^^ Ska på första mötet med cabarén - spännande! :D
Har så grymt om i huvet bara.. fick migrän igår innan jag somnade (smart) men jag gick till skolan idag ändå och kämpade på!
Ska på räknestuga sen oxå -.- jeje.. ´det blir nog bra :) Ska ju dit med min sötnos<3
have fun! // Linnéa

btw. Om du vill veta vad jantelagen är- googla det och läs om de 10 "budorden" på wikipedia. Där av min rubrik.

Tha Skola

Är så trött på att forska om Darfur.. Kan dom inte bara sluta kriga? Det är fruktansvärt det som händer där nere och det är fruktansvärt jobbigt att söka info och sedan försöka få ner det på pappret, utan att man skriver av för mycket. Och det där med att skriva om så att det inte står precis likadant, de har jag aldrig varit bra på...

Det är inte bara det stora arbetet om Darfur jag har att jobba med nu och över helgen, nej det är 2 Historiearbeten. Ett är jag iförsig klar med, eftersom det skulle vara klart idag ^^ Men jag har ju det andra feting stora  kvar -.- Kan man inte bara få ha HELG någon gång? Nu har jag iförsig studiedag på fredag, men det kommer nog bli som det låter. En STUDIE dag.

Usch och fy vad trött jag är på allting. Vill bara vara klar med den här skiten någon gång. Vill vara klar med gymnasiet så jag kan göra vad JAG vill och inte vad jag MÅSTE. Är så jävla trött på det ordet "du måste göra så för att få ihop tillräckligt med poäng" GAAH.
Tycker inte det är kul längre heller. Förut var dte roligt att gå till skolan, roligt att lära sig saker. Not any more.

Tur att jag får lite avbrott i helgen då jag hälsar på Trosa :D:D:D Ska bli så kul! Längtar efter er!!<3<3

Val av gymnasium och linje

Alla som känner mig vet att jag strulat runt lite angående vilken linge jag vill gå och på vilken skola. Det är så svårt att veta NU och framför allt var det svårt att veta när jag valde första gången när jag var omkring 15-16 år. Hur ska man DÅ kunna veta vad man vill med resten av sitt liv? Och hur ska man någonsin kunna veta vad man vill när man inte provat allt?

  Grundskolan sätter inte tillräckligt ledande betyg på vilken linje som skulle passa än bäst. Jag hade MVG i NO (Fysk, biologi och Kemi) och jag hade VG i matte och tyckte att de ämnerna var kul. Så jag valde natur.
Vilket visade sig vara en katastrof. Jag fattade igenting, jag visste knappt vad "periodiska systemet" var, men jag kunde människans blodomlopp samt hur en lunga ser ut på riktigt och andra spännande saker. Men det mesta vi gick i genom i kemin hade jag aldrig hör förut (men jag är en jävel på biologi, något jag alldrig fick bevisa). Sen kom fysiken och det var då jag förstod att jag var tvungen att byta.
 I början trivdes jag inte jätte bra i klassen, vi fick ingen riktig gemenskap och vi hittade inte på så mycket tillsammans. Men i ungefär samma veva som jag bestämde mig att jag skulle byta började jag trivas superbra i min klass! Alla var underbara och jag kände mig verkligen trygg med dom. (något jag fortfarande gör så klart!) Då blev jag så frustrerad och ledsen. Jag visste att jag knappast skulle få nårga fina betyg på Natur, men jag ville inte lämna denna underbara klass. Jag gick till syon och hon fixade så att jag kunde byta. Hoppade av Matte B och Fysik A. Hade mycket håltimmar...

HT 2008 började i en ekonomiklass men hade samtidigt kommit in på hvitfeldtska så jag slutade på Lerums Gymnasium och började där ist. Gick där drygt en vecka men förstod att jag inte var en pendlings-människa. Jag skulle varit ett trött monster efter 2 veckor. Så jag bestämde mig för att byta tillbaka till Lerums men Samhäll den här gången.
Första dagen var dte jobbigt. Kände fel att vara i en annan klass än i den klassen där mina "riktiga" klasskompisar var. Men nu har jag gått här en vecka och jag vet (tror jag) att jag inte kommer byta någon mer gång (det får jag inte för min mamma heller xD).
Ibland känner jag inte för att gå till skolan alls och allt känns bara så fel. "Jag vill börja på Natur igen" sa jag till min pojkvän i veckan. Han reagerade med "suck! Det GÅR inte. Du får skärpa dig, klart du ska gå i denna klassen och du kommer börja trivas". Jag följde hans råd. Tänkte positivt och det funkade :)

Iaf. Vad jag vill komma fram till genom denna OTROLIGT långa text är att
1. man kan inte veta vad man vill när man är 15/16 år. Det är omöligt. Speciellt när man inte har en aning om något av det.
2. Alla säger "man ska inte välja efter kompisar" och nej kanske inte. Men trivs man i klassen och har kul och känner sig trygg så blir allting mycket enklare. Ge dig in på något riktigt svårt bara för att få gå med dina vänner men räkna med att du får lägga ner mycket tid på att plugga och förstå. Eller välj något du är riktigt intresserad av så att ämnerna blir kul i sig, så löser sig det med kompisar av sig själv. Men det viktiga är att man ser till att ha KUL.

Hade jag orkat lite mer hade jag klarat det på Natur. Och jag hade kunnat få fina betyg. Men jag ville och orkade/kunde inte lägga ner den energin på att förstå något jag visste att jag ALDRIG skulle ha användning av. Men hade jag velat så är det klart att jag hade kunnat.
Nu blev det som det blev, och ändå om detta inte känns jätte rätt alltid så orkar jag inte byta en gång till. Jag får helt enkelt bara ta mig i nackskinner. Mina gamla vänner finns kvar och dom kan jag träffa på raster och fritiden :)

<3

Okej.. asså jag e skit trött och jag SKA sova snart. Håller på och nästan bokar resa till Trosa :) Ska bli underbart att träffa er vänner igen <3
Vad Linnéa bör göra :
1. Köpa gymkort
2. Köpa Friskis och svettis kort
3. Gå på en teori kurs inför körskola, typ ^^
4. Beställa körlektioner
5. Söka jobb och få det
6. Skicka mailet till Kelsey

Ja. det borde ju inte vara så svårt att pricka av den listan ^^ 
 Hade Hi A idag för första gången och, belive me or not, det var KUL :D Iförsig gick vi bara en rundvangding i Lerum och han berättade om typ.. gamla saker, men det verkar kul :)
Åh vad jag längtar till FREDAG<3 Då ska jag och älsklingen först äta lunch tsm och sen ska jag bjuda honom på middag :) LOVELY<3 Sen vill jag sova över med honom med, men det vet han inte om xD De e en hamlighet ^^
Har även bokat resa till Norge, med skolan, och tsm med min älskling och resten av gamla klassen :D Ska bli så kul :D Längtar till Januari! :D<3
Nu ska jag sova ^^
Älskar min Mathias Sabel mer än livet.. Eller du är mitt liv. Utan dig skulle jag inte veta vad jag skulle göra. Du är ljuset i mitt liv, i varje dag. Varje dag och varje stund vi kan träffas - även om jag så bara ligger i din säng och sopver hos dig- så njuter jag<3 Du är verkligen det bästa som finns<3
Byee// Linnéa

Måndag

Sitter och försöker formulera ett brev på engelska till min amerikanska släktig.. det är svårt att komma på bra grejor att skriva till en man inte känner. Framför allt när man vill få det att låta så bra som möjligt för att hon ska vilja flytta hit och studera.. Iaf försöker skriva något bra om Göteborg ^^ Men det går väl typ.. sådär.. har berättat om havet, affärerna och skolorna. Tänkte berätta om Liseberg också men vet inte vad "nöjespark" heter på engelska..
Tänker iaf inte berätta om allt piss regn och dom kalla vintrarna för då kommer hon ju aldrig vilja komma hit xD
Aja ska forstätta med detta nu.. hoppas det blir bra typ :) Iaf kanske jag får en amerikansk brevvän :D
Puss och kram
Rss