:D

Jag har gjort två bra val. Den gången jag bytte från Kultur till Natur på Torpan - Det gjorde ju så att jag träffade Mathias<3, och i sommras när jag bytte till Samhäll - samhäll :)

Var öppet hus igår, de va as kul! Försökte övertyga så många 9:or som möjligt att de skulle välja Sa- Sa. De va ganska svårt med tanke på att jag bara gått här ett halvår :P Men jag tror jag lyckades ^^

Nu kom min mamma och ska att vi skulle försöka köpa nya skor till mig :D YIPPEE! :D

I Love You

Det började dåligt men slutade väldigt bra :)<3

Idag har jag pluggat som en galen gnu till engelska redovisningen imorgon. Känner mig inte så taggad, men herre gud det går nog bra.
Imorgon är det även öppet hus på skolan, ska bli riktigt kul! Ska intala alla små nior att INTE välja Natur (Moahaha xD) utan välja den skitbra linjen Samhäll istället :)
Imorgon måste jag även ta ett rejält röj i mitt rum, det ser ut som det har varit krig här inne.. och så ska jag plugga stenhårt på Samhällen som jag ska läsa av på måndag (yippie!).
I helgen hade jag även tänkt julshoppa :) Måste köpa något till min Hun-Bun<3 Och han är så bra så jag vet inte om jag hittar någon som någorlunda kan visa min kärlek till honom och hur mycket jag uppskattar honom.. Men jag ska försöka :)
Ska sova nu och dröma om Mathias :) , Byee<3

Byta liv?

Stannade hemma ist för att åka in till stan, orkade inte. Är helt slut. Veckorna går fort när man har iv-val till halv fem 3 dagar i veckan och dessutom körkortsteori från 17-19 2 dagar i veckan... Man blir trött så att säga. Ännu mer underbart är att detta liv utan fritid kommer fortsätta resten av nästa termin också! Inte körkortsteorin, men det är ju förhoppningsvis den terminen jag ska ta mitt körkort - LÄNGTAR! Men resten kommer ta kol på mig...

Mitt liv är så förutsatt. Och jag är så trött på det. Hallå, jag behöver spänning, jag behöver att nya saker sker för att orka fortsätta leva. Och jag behöver inte förlora kompisar utan vinna fler och hålla kvar de gamla.
Men hur bryter man schemat? Som är inpräntat sedan länge.. Det är skit svårt! Det går inte, för för att bryta schemat måste man välja bort vissa saker. Och det vill jag inte heller. Jag blir galen.

Jag vill bara bli tillräckligt stor så man kan flytta och tjäna pengar, mkt pengar. Helst vill jag flytta till England och bo där ett år eller så. Alltså, jag vill inte flytta dit forever utan bara öva min engelska så att jag är riktigt jävla bra på engelska :)


Lite spänning och engelsk övande får jag antagligen till Maj då min amerikanska släkting kommer hit och hälsar på :) Hon ska vara här i ca 2 och en halv vecka! :D Ska bli superkul! :D

Nu ska jag pigga upp mig och baka nått gott :) Over and out! // Linnéa

081115

Min älskling sov över här i natt, det var underbart mysigt<3 Nu har han gått hem för att plugga matte och jag vet inte riktigt vad jag ska göra resten av dagen fram till klockan hlav fem då jag ska träffa min skatt igen och köpa grejor inför kvällen. Kanske åker in till stan en sväng för att köpa lite julklappar (vet dock inte hur mkt pengar jag har på mitt kort, och befarar att det inte är så mkt som jag hoppas...).

Nu ska jag hissa och dissa massa saker:

Dissa : Idag vill jag dissa det faktum att det är lördag vilket innebär att det är ett steg närmare söndag som betyder att det är ett steg närmare måndag och resten av veckan... Kan vi inte införa 3 dagars helg?
Den andra saken jag vill dissa är att jag är så tjorvig när det gäller skor. Eftersom jag har så tjocka ben måste det vara breda sakaft på skorna, och eftersom jag är lång så vill jag inte att de ska vara för höga. Sedan som ett ytterligare krav vill jag inte att mina fötter ska se enormt stora ut, som kalle anka typ. Så igår när jag skulle handla skor då, så fick jag totalt damp. För det finns inga vinterskor som kan uppfylla alla min krav! Så nu skiter jag i det, jag har bara varit löjlig. Härdanefter kommer ni få uppleva mig som 2 meter lång och med världens största fötter - typ.

Hissa: Idag vill jag hissa Mathias som är världens bästa pojkvän, och jag skulle inte vilja byta ut honom mot NÅGON<3 Sedan vill jag hissa tanken av att näst nästa helg är det första advent. Helt underbart<3 Och tiden tickar bara närmare och närmare 12/12 :D<3 Vill även hissa att jul på Liseberg har öppnat!

Ikväll ska jag ha fett kul! Och jag ska inte tänka på allt jag behöver göra imorgon :P

Pusss!

Ring, ring ^^

Pratade med min älskling<3 Mysigt! Fick pratat av mig allt, nästan allt :)
Att prata med dig är underbart, men att hålla om dig samtidigt är ännu bättre <3<3<3
Jag älskar dig<3

081112

Idag har jag gjort något som nog få av er gjort. Jag har faktiskt utan att veta om det halkat på ett bananskal! Inte så att jag ramlade, men mitt ena ben åkte iväg ^^ Har tittat på de där bananskalet hur länge som helst, och så halkar jag på det! Tyckte de va lite kul ^^



Anyway. Tänkte införa en ny sak i min blogg, nämligen hissa och dissa.
Höja och sänka, uppåt och neråt
Älska och hata, risa och rosa
Smeka och piska, hissa och dissaaaa!

Hissa: Idag vill jag hissa Rix morronzoo. De gör så att jag kommer upp på vardagarna. Har också väldigt intressanta diskussioner tycker jag :)
Dissa: Grafittis "sid del" i dagens GP. Någon i grafitti redaktionen hade listat de äckligaste sjukdomarna. Grejen var att det var sjukdomar som man inte kan hjälpa, och dessa sjukdomat listade hon som de äckligaste. Så otroligt dumt! Tänk för de som har sådana sjukdomar, inte nog med att de e sjuka, de är dessutom äckliga enligt denna tjej. Jag säger bara: knäppa lilla unge, vad du kommer ångra detta när du blir äldre...



Åh vad jag ville vara med dig. Jag sa snälla, snälla, snälla men du kunde inte. Jag sa att jag inte skulle störa men du kunde inte. Jag bad dig att hjälpa mig någon gång under denna veckan med en sak som tra ca 15 min, men du kan inte hjälpa mig. Enligt dig.
Jag sa att min dag varit dålig, men du ville inte veta varför.
Hallå! Jag är din flickvän, det är din uppgift att ta hand om mig när jag är ledsen..<3

Längtar till helgen!<3

Helgen ser ut att bli fantastisk! Ska sova med pojken min (ÄNTLIGEN var jättelängesen sist), och ska vara med vänner <3 Absolut underbart! :D<3

Kom på nu att jag har fått bort mitt sockersug! Eller ok, det typ finns där men jag struntar i det. Har inte ätit godis/ annat onyttigt på snart 2 veckor (ok JÄTTE lång tid verkligen.. Men en början! :D) Och då menar jag veckodagarna, helgerna är undantag. Och det var veckodagarna som var min plan.

Har märkt hur jäkla blek jag är, eller nej inte blek VIT. Så denna veckan tänkte jag försöka sola 2- 3 ggr för att bli lite brun. Har inget prov nästa vecka så det ska nog funka, med tid och så.

Imorgon har vi prov : USAs politiska system. Inte det lättaste kan jag säga... Men det går nog bra.

Längtar efter min Mathias<3 Har inte träffat honom så mycket denna veckan, och kommer antagligen inte göra det heller eftersom han har sitt jäääävla matteprov.. Men men, ska sova med honom på helgen som sagt :) Lovely!


Du är mitt allt<3

My day

SÖNDAG 9 November:
* Hurra för världens bästa pappa!
* Plugga: Samhällskunskap och Svenska
* Övningsköra och söka jobb :)
* Promenera - man får snygg rumpa av det
* Träna
* Kolla på Andra Avenyn <3<3<3

Hoppas jag hinner allt ^^ I must!

Mathias Sabel jag älskar dig<3

Hoppet är det sista som överger människan

Jag är så trött så trött. Så trött på att ta åt mig förmycket och bli ledsen. Riktigt jätte ledsen ibland. Jag känner mig ensam och rädd. Jag är rädd för att förlora dig. Det vill jag verkligen verkligen inte. Fattar kanske också att det inte kommer vara jag och du för evigt alltid. Men just nu vill jag inte tänka på något annat. Jag vill att det ska vara säkert att du kommer vara min imorgon och i övermorgon och i överövermorgon osv. Det vill jag inte behöva oroa mig över. Men det gör jag.
Och jag fattar inte, alla småsaker jag ber dig om. Varför kan du bara inte komma ihåg det/ göra det? Om det inte har någon betydelse för dig men väldigt stor betydelse för mig, kan du då inte försöka? Det är ju ingen stor ansträngning / ändring jag ber dig om.
Jag saknar dig också. Jag saknar dig! Jag saknar den impulsiva Mathias, som planerade, men inte planderade varje minut. Och som kunde ändra planerna ibland. Den Mathias som förstod mig och som gjorde allt för mig. Mathias, jag saknar dig.

Men man kan ju inte bara kräva att en ska ändra på sig. Och du ville att jag skulle ändra på mig. Inte förvänta mig eller tro eller hoppas så mycket. Du sa själv. Hoppet är det sista som överger människan. Men jag ska försöka. För din skull. För att du ber mig. För att jag älskar dig så mycket, så mycket<3



Min dag:
* Övningskört jättemycket! Mamma och pappa tycker att jag är JÄTTEDUKTIG! :D:D:D Har förövrigt beställt 4 körlektioner innan min födelsedag och så ska jag börja gå på teorilektioner näst nästa vecka :D
* Köpte nya skor med mamma - eller, hon köpte nya skor till mig :D
* Shoppat med Mathias<3 Hittade "silkes" tights som Anna hade på IDOL igår - jag var lycklig! PLUS att jag köpte en snygg "oversize" tröja att ha över. och DESSUTOM fick jag tag i farsdag present!
* Hemma hade vi gäster, åt mycket god mat och efterrätt
* Till Hugos lycka spelade vi BUZZ, Mathias, den jäkeln, vann så klart :P
* Följde Mathias hem och det var typ där allt sket sig. Förlåt<3 Jag tycker om dig förmycket..<3

Rss