Miss you



How come that I miss you the most when you're not here with me anymore?

I thought I did the right thing...

Confused.

 

Är det pga drömmen? Är det för att jag drömde som jag gjorde som jag känner så här?
Är det okej att känna så här? Hur ska jag veta vad som är rätt? Kan jag hjälpa vad jag drömde? Vad jag vet så kan man ju inte styra sina drömmar, men som vi snackade om i skolan. Kanske är det när man drömmer som kroppen visar för dig vad du verkligen vill. Du och ingen annan.
Men kan jag verkligen dra slutsatser från en dröm?
För det var ju "bara en dröm"...

Lite bilder från balen 18/5!











Här får ni då se hela min klänning :)
Som det för övrigt satt en nål i, så jag var helt sönderriven på underarmen när jag kom hem :S
Men kul va det och vacker kände jag mig! :D

No gettin over.



Åhhåhhåhh är inte detta partymusik så vaaad??? :D
Party party party party!! Haha.

Och lite visdomsord kan man hitta i den också.
"If you ever felt love, then you know what Im taking about."

Och det är faktiskt jävligt sant. Ni som aldrig kännt det kan heller inte uttala er. Vare sig om hur lång tid det tar att komma över någon, hur mycket man saknar någon eller hur mycket tid man väljer att lägga på just den personen. Ibland är kärleken starkast av allt.


Ge mig sol!

Hellooo :)
Idag är dan före den stora dagen. Dagen före balen. Eller aa egentligen är det ju kvällen före balen (; Om ett dygn hoppas jag att jag dansar för fulla muggar på valands dansgolv. Det ska bli sååå kul och spännande! Jag är nästan lite nervös ^^ Ska till frisören imorgon kl 9.30 så redan då börjar förberedelserna :D In till balen åker vi sedan med limmo kl 18.00 och är framme 19.00 vid valand, kom och kolla vettja :D

Just nu sitter jag och ber till Gud att det ska bli sol snart. Sol och värme vill jag ha. Baby sa att det vankades 20 grader till helgen (vågar man tro på det?) vilket skulle vara perf eftersom jag ska på bröllop på lördag och det vore underbart om det var varmt ^^

Sen vill jag att det ska bli sol och varmt för då ska jag och baby fiska krabbor! :D Antagligen åker vi ut till Styrsö, fiskar krabbor, kollar på lammungarna, hälsar på hans mormor och morfar och äter glass ofc :D Anledningen till att vi ska fiska krabbor, och ja jag snackar små krabbor man fiskar från bryggan, är för att baby är rädd för dom och för att jag vill få mig ett gott skratt ^^ xD Lammungarna vill vi kolla på mest för att de är så sjuuuukt söta :)

 

V.S



Vilken av dessa vill du gosa med? ^^



Sjuukt söt! Gosgos!! <3

I don't mind.

Min iPhone är min baby

Om jag någon gång undrar var mina pengar tar vägen så kan det ju hända att jag spenderar dem på att köpa nya skal åt min telefon. Dessa är några jag skulle vilja ha. Studentpresent maybe?

Vilka skal tycker ni är snyggast??





Från http://www.iphoneskal.nu/ 


Från www.iphonebutiken.se

Och jo jag vet, jag har väldigt tjejig stil, men de är ju så himla snygga!! Och bling-bling passar ju perfekt till fest! Hihi.

Filosofi + studentpresent-fuderingar...

Sitter och skriver på filosofi arbetet... Åhhhhh vad meningslöst och jobbigt det känns!! Jag som ändå tyckte att filosofi va rätt kul, men nu.. Nääee. Denna uppgiften var för jobbig x) Ska ge exempel:

Britta skadas i en bilolycka men hennes ena hjärnhalva går att rädda och sätts in i en ny kropp. Sedan upptäcker man att hennes andra hjärnhalva också gick att rädda så den sätts in i en annan kropp. Vem är Britta?

Fattar ni vad jobbigt. Detta är nog fan jobbigare än typ Fysik B som alla klagar över helatiden xD Höhö

Iaf. Igår var jag med mammi och köpte 1000 klänningar för flera 1000 (till mamma). Kollade även på lite skor (till mig) och nu känner jag mig ännu mer förvirrad än innan. Det står mellan sandal med klack eller vanlig sko med klack eller båda ^^ Men undra om man kommer använda sandal med klack någon annan gång än vid bal, bröllop, student? För om man går ut och dansar vill jag typ ha sko över alla tårna så att de inte blir söndertrampade (minnerna från sticky förra sommaren sitter kvar..). Vad tror ni? :)

Idag har jag funderat och tittat lite på studentpresenter.. Både till mig själv och till mitt hjärta :) Man vill ju ge något speciellt.. Jag har ändå några tankar på vad jag kan ge, men samtdigt känns det så... vanligt. Får väl tänka lite till, fast inte för länge för han tar studenten den 27:e maj så måste typ bestämma mig nästa vecka. Sedan ska jag ju hitta något bra till min kära kusin också, men som vi säger, man köper något man själv vill ha så det lär väl inte bli för svårt ^^ I värsta fall köper jag en rosa damsugare som hon kan ta med till Norge- så att hon har något att göra efter jobbet xD haha.

Idag ska jag iaf försöka hinna med: Filosofi skiten, Geografin, Plugga matte, Plugga på vänsterpartiet samt sola och förhoppningsvis träna :)

Så nu måste jag lägga på ett kol!
Toodels! <3




Detta vore väl den optimala filmen?? :D

<3


Plutten ringde just från Stora Staden Stockholm.
Mys på det <3
Fast omys på att han är där och inte här...
Men jag tycker om honom ändå! :) <3

Broken

Åhh studenten och balen i all ära men de gör mig så himla pank! Det har lagts tusenlappar på detta spektakel! Jag har som tur är inte behövt betala allt själv, men mycket får jag ändå stå för.
Så jobbigt att se alla pengar bara rinna iväg och inte riktigt veta vad de går till. Eller alltså, jag vet ju vad jag betalar för, men i och med att man inte får någon grej så känns det som att pengarna tar slut utan att man får något för det x)
Sommaren kommer minst sagt bli tuff. Det är ju så mycket man vill göra! Jag vill ha sommarlov och kunna göra resor mm. Men jag börjar så smått inse att allt det jag vill göra kommer jag inte ha råd med om jag ska ha något att leva på i höst. Antagligen kommer jag att få jobba as mkt i sommar :/ vill inte vill inte vill inte!! Ville ju ha denna sommarn som den sista, det sista sommarlovet. Men nej. Studenten gör mig så pank att jag måste jobba x) Haha hur hemskt låter inte det då? xD

Eller så får jag börja spara riktigt ordentligt och inte köpa massa skräp och skitsaker. Men jag är en sådan människa som verkligen lever för att köpa skräp och skitsaker x) Så det kan jag inte sluta med helt det heller. Men jag borde bli mer ekonomisk. Det borde jag verkligen.

Åhh vad jag längtar tills mina skattepengar kommer <3<3<3<3 Synd att jag måste vänta till Augusti....

sry för tråkigt inlägg(?) men jag var tvungen att gnälla av mig lite. Gillar inte att vara fattig >< xD

The way you making me feel


<3

AVATAR

Igår såg jag och Christian på Avatar, och jag måste hålla med alla andra som säger att den är så sjukt bra - den var sjukt bra! Jag kan inte sluta tänka på den, och det är ett väldigt bra betyg kan jag säga!
I slutet var det en riktigt bra låt, som Leona Lewis sjunger. Här kommer låten + lite scener från Avatar. Och ni som inte sett den, se den! Ni kommer inte att ångra er!



<3

MAJ

I maj händer himla mycket för min del:

5:e ska jag till tandläkaren x)

13:e, vilket är en röd dag, är det min namnsdag! :D

18:e är det BAL :D

20-21:e till vrånglebäck med klassen - sova över där.

22:e gifter sig min morbror och Melinda :)

25:e Matte C prov :S

26:e Seglarfest

27:e Christian tar studenten


Sen har jag ju så klart 1000 prov/inlämningar mm mm som ska vara klart innan 4 Juni då jag tar studenten! Det är verkligen inte långt kvar nu. Ca en månad. Och då ska jag hinna bli klart med allt, hinna jobba, träna, träffa kompisar och pojkvän.
Det känns minst sagt stressigt. Men jag kommer klara det. Det måste jag ju! ;)
Rss