Fields of gold<3

Lyssna! Helt underbar<3
http://www.youtube.com/watch?v=L3YVil3Ajjs


Längtar till imorgon! :)

Underbar dag<3

Idag var en underbar dag! :)
Började med att jag vaknade av mig själv typ kl 8 "/ (Skulle iförsig gått upp 20 över 8 men ;P) Duschade och fixade mig och sedan cyklade jag till Mathias för att käka frulle ^^ Han precis komma innan hans väckarklocka hade ringt så jag (med viss hjälp av Hugo) väckte honom - Han va mysigt trött <3
Käkade frulle, gick promenix med Hugo och hade det mys <3 Sen var jag ju lite besviken och upprörd så jag va tvungen att bråka lite, men utöver det var allt perfekt!
Sedan fick jag skynda mig hem för att hinna med tåget in till stan med Amanda och Sara<3 Amanda, lyckades missa tåget (hon sov xD). Så jag och Sara fick börja vår shoppingtur på egen hand :)
Jag hade ett mål med shoppingen i dag - att inte köpa fler långärmade koftor/tröjor. Och vad hittar jag på monki för 300 kr som jag bara inte kan motstå? Joo en svart långärmad kofta ^^ Så jag köpte den, en tunika (vet inte om jag ska behålla den, va inte 100...) och lite utklädningskläder inför fredag. ALLA ska vara utklädda bestämde jag och Sara.! Själv ska man vara en lite djävul. Ni får säkert se bilder senare.
När jag kom hem var jag otroligt trött, vilket resulterade i att jag inte orkade träna - idag heller... xD

Saknar min Mathias som åkte till Uppsala idag. Vi han ju knappt träffas och än mindre sova över (som jag ville..)<3 Älskar dig min snutt<3
Föresten! Är det någon som har något tips på vad man kan ge sin pojkvän i julklapp?



Jag och min prins<3

MATHIAS SABEL

Mathias, jag älskar dig. Jag har aldrig älskat någon på detta sättet.
Jag vet att jag lätt blir sur och att vi kanske lätt missförstår varandra ibland. Och tyvärr måste jag även säga att (snart) tre år senare kan jag fortfarande bli svartsjuk. Jag kan inte hjälpa det. Jag är så otroligt rädd att förlora dig. De värsta mardrömmarna jag har, när man vaknar svettig och pulsen är i högsta slag, är de mardrömmar som handlar om att du lämnar mig eller hittar en ny och lämnar mig.
Jag vill inte. Jag vill verkligen inte att det någonsin ska ta slut mellan oss, för jag älskar dig som in i bänken!
Du är mitt allt. Vi har så många minnen tillsammans. Vi har så mycket vi ännu inte gjort tillsammans. Jag älskar dig Mathias<3

As I sit here thinking of you,
Which is something I often do,
I think of how you make me feel inside.

Loving you brings to me such pride,
I love you deeper then the earths core;
Yet every second I find myself loving you more.
I love your smile, your laugh, your touch;
Your kisses awaken my saddened heart.

I wait to see you pull in the drive,
After all these years I still get that tingle inside,
I lay beside you at night, my arms around you;
It is the perfect way to end the day through.
To wake up beside you at the sound of the alarm,
It is now me who is in your arms,
I start each day perfect with seeing your face,
I end each day perfect with you in my embrace.

All the time in between while we're apart;
I miss you terribly, but it is a perfect day,
For I carry you in my heart.

Åhh vad jag saknar dig! <3


ÄNTLIGEN LOV

Nu har han åkt :(
Idag har jag varit i stan OCH i allum. Men jag köpte inget trots att alla kläder och prylar skrek "KÖP MIG, KÖP MIG, KÖP MIG!" till mig.. ^^
Ska på kalas snarrt :) Ha d gott!

Gör testet, det är faktiskt ganska kul :D
http://www.ef.com/test-center/index.aspx

Kan ju allt

Vad ska jag plugga i matten när det känns som jag kan allt? Jag har dessutom en udda förmåga att kunna komma ihåg svaren på talen så det funkar inte alltid jättebra att repetera för mig heller... Får väl försöka plugga snart då, men jag känner ingen press eller stress precis.

Idag gjorde jag det nästan. Men jag har det på sätt och vis avklarat nu :) *stolt*. Var så jävla nervös va. Och kommer ju vara det sen också.. men ändå.. det känns bättre. Får se hur de nya funkar bara.. Är inte så positiv till dem med tanke på att det inte kommer vara jag som har power längre. Men men.. lider man av migrän så gör man (cp *sjukdom*). Men åhhh så skönt att jag gjorde det!!!

I helgen skrev jag min önskelista... Var det för tidigt? Jag tänkte att det var bättre att börja skriva nu medans jag minns allt jag önskar mig, för sedan när alla undrar kommer jag ju inte på något. Och jag vill ju inte råka säga typ "strumpor" i brist på annat liksom!
Anyway. Helgen tillbringade jag till mesta del hos älsklingen<3 Vi lagade middag tsm och det blev fruktansvärt gott (som alltid :)) god efterrätt också. Mys helg!

Längtar till nästa vecka för då är det äntligen lov och jag och mamma ska måla om här hemma (spelar ingen roll vad pappa säger!) vi ska ha det vitt, inte orange (blä). Det negativa med lovet är att jag inte kommer träffa Mathias på HELA lovet. Han ska inte va hemma! Vilken diss att han bara lämnar mig här va ^^

Tror jag ska börja rita på ett nytt hus snart  ^^ Är så sugen på det! Känner mig så löjligt men wtf, de e typ mitt intresse xD

Men nu ska jag plugga.. Ha d gott vänner :)

Ett liv

Man får bara ett liv. Man får bara en chans.
Man får bara ett liv att göra misstag och framsteg på.

De livet vi fått vill man väl leva lyckligt?
Varför då vara ovänner när man kan vara vänner?
Liksom.. Är det egentligen värt det?
Mitt liv är bra, men jag ska sluta hata eller störa mig. Jag menar, om man nu irriterar sig så mycket på något t.ex. i skolan så får man väl ta tag i det och ändra på det. Det gäller allt! Inget kan bli bättre för mig om inte jag säger hur jag vill ha det. (och nu menar jag inte "jag vill ha en bil kan någon köpa det åt mig annars kommer jag få ett deppigt liv" utan mer vardagliga saker som man gång på gång irriterar sig på)
Var med den som gör dig glad och inte med den som gör dig ledsen. Slösa inte tid, det finns inte hur mycket som helst.
  I detta enda liv man får måste man prioritera saker. Viktiga saker, och inte det alla andra tycker är viktigt utan det som är viktigt för dig som individ.

Okej.. detta blogg inlägg blev väldigt osamanhängande på något sätt, men jag bara skrev så - ursäkta ursäkta ^^

btw Jag är en av de fyra som ska få åka på FN A kursen den 17 novemer! Ska bli så kul! :D

Ha ett bra liv (höhö) ^^<3

Don't worry be happy

Åh jag har blivit en liten mes. Jag tycker det är mycket i skolan när vi har typ ett prov och två läxförhör xD Så patetiskt!
Så himla gott atta börja på samhäll och ha liksom.. inte alls mycket att plugga på. Eller vi kanske har det egentligen men för mig är det så mycket lättare att förstå detta och att sätta mig in i det än det jag läste på Natur.
Är så himla glad att jag bytte. Spelar ingen roll vad ni säger. Jag kommer kunna välja det jag vill efter gymnasiet, för det jag vill välja har absolut ingenting med fysik eller kemi att göra.

Imorgon (tror jag) ska jag prata med syon om hur jag ska göra med Geografin. Vill inte, inte, inte läsa den på sommarlovet... Men får väl se hur det blir.. *håller tummarna*

Längtar till lördag som attan!<3<3<3<3

Var dig själv. Alla andra är upptagna.

I helgen var jag med min underbara pojkvän. På fredagen blev det så klart IDOL (stackars Jesper :(). På lördagen lagade vi mat och sedan satt vi bara och pratade. Det var underbart! Då förstod man hur mycket tid TV/ dator tar från våra liv. Verkligen sjukt mycket!
På söndagen drog jag till IKEA med familjen :) Till middag blev det thai mat och sedan racer snabb cykling till älsklingen för att kolla på Andra avenyn<3

Idag var det skolan. Fick veta vad jag fick på konflikt arbetet och jag blev verkligen inte nöjd. Inte alls.
Sedan när jag och Mathias skulle gå hem var det som att gå i genom ett vattenfall samtidigt som du vadar genom en sjö. Det regnade mkt om jag säger så! "/ Men men. Ingen har dött av lite vatten och jag hade trotts allt mitt parra!
 Ska även träna med min kusin, ska bli mycket trevligt! Hoppas det inte regnar då för då kommer jag vara BLÖT.

Blev glad aldeles nyss för jag såg att man inte behöver läsa Matte D för att få behörighet till Chalmers - Arkitekt. Yippie! Då kanske det blir det jag väljer i alla fall? Vi får väl se... Är sugen på det just nu iaf. Har nämligen ritat ett sommarhus till mamma och pappa (som dom ska bygga någon gång i sina liv) och jag ska måla ett extra ifall de inte gillade det eller om de vill ha en annan "stil" på det hela. Haha, va löjligt det låter, men jag tycker bara det är skitkul :)

Have a good life <3

:(

Du är verkligen speciell. Du har en speciell förmåga.
Du kan få mig att må så himla bra, så att jag svävar på små moln.
Men du kan också få mig att må sämst i hela jävla universum.

Känner mig så nere :( Allt är bara skit!

Psykologi och mellanmål

Varför kan jag inte hålla mig till mina planer? Varje vecka har man ju en plan, typ tisdag måste jag plugga så och så mycket psykologi för att få bra på provet som är på onsdag. Så varför GÖR jag inte det då? Varför gör jag allt annat UTOM det? Jag bortförklarar psykologi provet.
Jag är sp påverkbar. Jag visste att jag inte kunde vara hos Mathias hela dagen igår eftersom jag va tvungen att plugga och ändå är jag där hela dagen. Men jag gjorde nått jag tyckte va kul, jag umgicks med någon jag tycker om, jag satt inte ensam hemma med min bok. Och det betyder så jävla mycket. Ibland (helst hela tiden) måste man ha dagar man bara gör det man vill. Och glömmer skolan och alla andra krav man har för en liten stund. Skulle inte jag kunna göra det då och då (eller hela tiden) skulle jag gå under.

Varför äter jag alltid när jag kommer hem fårn skolan?
Det är typ en vana från 3:an då när man gick hem själv från skolan och inte hade ätit mellanmål på fritids. Då åt man alltid mellanmål när man kom hem. Det gör jag fortfarande annars DÖR jag. Folk säger att frukosten är viktigaste målet på dagen, men för mig är det nog mellanmålet. Men det sjuka kommer nu. Varför äter jag mellanmål när jag kommer hem från skolan på fredagar och då precis har ätit lunch? :O Gör inte alltid detta eftersom jag kommit på hur knäppt det är, men jag går ofta fram till kylskåpet, öppnar det och sedan kommer jag på att jag precis ätit lunch xD
Iförsig är jag ofta hemma hos Mathias efter skolan på fredagarna ^^ Men då springer vi båda runt och funderar på vad vi kan äta, fast då är det mer något likt chokladbollar ^^ <3

BTW

btw. Kolla in detta : http://www.ef.se/master/lt/england/brighton/testimonials/uk_bri.aspx
JAG E MED xD Och EF behöver hjälp med sin hemsida xD

orientering

Orienteringsdag med skolan idag! Och för första gången i hela mitt liv tyckte jag att det var KUL! Jag sprang banan på 1.29 och hittade alla kontroller :D (det viktiga tyckte jag var att hitta alla kontroller xD). Hoppas på ett VG!
Sedan käkade jag och Mathias thai mat<3 Lovely! Men det kostade hela 87 spänn! Liiite mer än jag hade räknat med med tanke på att de va lunch tid. Men men.. jag är ju rik *hos* så jag hade ju råd.
Sedan gick vi hem till Mathias och hade det mys :) Sjöng för lille Hugo som fyller 4 år idag - tror inte han fattade att vi sjöng för honom just DÅ, men senare kanske när han får sina paket.
Klockan 16 var det dags för klippning (bara topparna)

Helgen spenderade jag och Mathias på landet<3 MYYS<3 Men sen åkte Mathias hem på lördagen och det blev slapp med familjen :) Härligt! Behövs ibland liksom ^^

På onsdag är det psykologi prov som gäller. Ska plugga stenhårt imorgon!
Puss och Kram<3

Prov

Hur ska jag kunna plugga in 179 sidor om olika historiska epoker tills på fredag?
Hur ska jag kunna prestera bra på det provet?
Hur ska jag kunna uppnå det betyg jag vill ha i Historia när jag får reda på att vi har världens största prov 2 dagar innan provet är?

Det går inte. För mig säger det bara "STOPP, ge upp" med en gång. Jag blir så himla förbannad på sånt här! En lärare bad oss att gå på det där jävla Afghanistan mötet, han sa också att man skulle prata med våra IV - lärare. Och jag gick på mötet. Men vad får jag för det? Jo ett stort prov på halsen.
Och så frågar min Historie lärare mig i slutet av lektionen "känns det snurrigt?". Jag menar KÄNNS DET SNURRIGT??!! Vad fan tror han? Jag var liksom i chocktillstånd.

Åh va ledsen jag blir när sånt här händer. Jag hade ju tänkt plugga psykologi och få riktigt, riktigt bra på det. Men det går ju inte nu. Jag som hade planerat (för en gångs skull) hela veckan! Jag hade perfekt med tid till psykologin, jag skulle hinna med tyskan och räkna lite matte och helst läsa kapitlet vi ska läsa i samhällskunspen också. Och så hade jag tänkt haft tid att vara med min älskling och planera helgen. <3

Åh hatar sånt här :'( Kommer ha jätte mycket ångest på fredag OCH onsdag. Och inte fan kommer jag kunna slappna av i helgen..
Nu ska jag plugga. Försöka i alla fall.
Rss