Enda sättet

Nu har jag bestämt mig. Det här är enda sättet. Tyvärr. Tycker det känns hemskt när jag tänker på det, men för mig är det i slutet det bästa. För att det ska funka för mig måste jag göra så här.
Vet inte om jag kommer klara det. Vet inte om jag vill klara det. Men jag tror att jag måste, såvida det inte löser sig på annat sätt. Jag måste göra så här, eller iallafall försöka göra så här. För min egen skull.
Förlåt, men jag måste börja tänka på mig själv.
<3

Palla

Allt var så bra, allt kändes så bra jag svävade på små moln och nu ba "poff bang pankaka" faller jag rätt ner på det kalla golvet igen.
ALLT, ALLT är jobbigt. Det är inte något som är så där jätte jobbigt utan allt är bara lite jobbigt och bakar ihop sig till en klump som blir sjukt jobbig. Jag kan inte sätta fingret på vad den jobbiga klumpen består av, men den är bara jobbig!
Allt suger bara.
Jag är sjukt trött, jag är sjukt otaggad, det jag är taggad på är ingen annan taggad på, skolan tar död på mig - ta bara slut någon gång! Jag vill jobba men får inga tider jag kan - det suger. Jag vill festa, men jag kan inte festa hela tiden för då tar pengarna slut. Jag får damp på allt.
Mitt rum är sjukt stökigt, jag måste packa inför imorgon, jag har prov imorgon -DÖÖÖ- och jag känner mig allmänt äcklig!

Usch. Lämna mig bara i fred. Finns EN jag kan tänka mig, bara för att du är så sjukt ovanlig och det känns helt cp, men ändå bra. Så det är okej. Men dig är det okej.

Imorgon ska jag till damark. Gud va kul det blev. Nej, jag ska inte sura/deppa där. Det ska bli kul (intala intala) och jag ska leta efter vita converse :)
Byee// Linnéa

                                                                    Palla

Jag gör precis som jag vill...

...och jag kommer fortsätta med det!
Triv så himla bra med att göra det jag känner för. Bara det Linnéa vill.
Åhåhå kan tjata om detta i ett helt blogg inlägg om ni vill, men det tror jag inte ni vill :P
Men det är bara ett tips till alla er andra, gör det DU vill och inte det alla andra vill att du ska göra eller det du tror att alla andra tycker att du ska göra. Man mår så bra då :)

Idag va det pyssel hos Emelie - myys! Imorgon blir det kul också :) Skriver mer då! Pusshej
// Linnéa<3

Jag är bra! :D

Så det så!

Why stop and think? It's only to go for it!

Jag skulle göra som jag ville, bara jag. Och det tänker jag göra nu. Jag tänker göra exakt det JAG känner för.

<3// Linnéa

Im moving on.

Im moving on.
Brukar hata Sarah Dawn Finer. Men just denna mening passar så bra just nu. Vf kämpa för någon som inte vill ha en när det finns 100 miljoner andra killar ute i världen? Och vissa av dem skulle säkert inte alls tacka nej till mig. Vf ska jag låta honom få mig att må dåligt, göra mitt liv surt, när jag bara behöver sticka näsan utanför dörren och öppna ögonen för att hitta en ny? Eller, vf hitta en ny kille just nu när jag har så goa tjejkompisar(och killkompisar) som mer än gärna hänger med mig ut på krogen och bara plockar den killen man vill ha, just den kvällen? Och det bara blir en positiv överraskning om han sedan visar sig intresserad? Vf ska jag egentligen leta? Jag har ju det bra!

Jag har verkligen lipat, jag har skrikit, ja jag är ganska säker på att jag fick någon form av ångestattack. Men jag har överlevt. Jag har blivit starkare - precis som ni sa att jag skulle bli! Och jag kommer bara att bli starkare och starkare.
Man får bara ett liv, vf lipa bort det? Vf deppa bort det? Nej. Nu ska jag leva. Jag ska leva mitt liv precis så som jag vill det, och för en gångs skull behöver jag inte anpassa mig efter någon annan.

over and out.
Linnéa

Ap bra vecka typ :)

Denna veckan har varit ap bra! Visst jag har lipat, jag har varit arg och jag har blivit besviken, men över lag har den bara varit så himla grymm! Jag tar mig liksom! Jag börjar komma tillbaka, på rätt fot och snart står jag stadigt.
Jag behöver inte dig för att må bra. Och framför allt. Jag tror inte du kommer får mig att må bra som förr i tiden igen. För detta har hänt och det går inte att göra ogjort. Hur gärna jag än vill.
Nej, på det här sättet känns det mycket bättre. Kan typ inte beskriva hur det känns med - det känns bara så jääävla bra!
Låt mig få bli arg, låt mig få lipa tills jag inte orkar mer, för det ger framsteg för mig.

Ahh fan vad jag är glaaad :D Funderar på om jag borde gå ut oftare? De e väärsta kicken för mig just nu :)
PUSS// Linnéa

btw. Hade glömt strumpor hemma igår, så jag va barforta i mina skor. Och det var ganska mkt folk som klev på mina fötter. Idag är mina fötter fläckvis blå :S Men det gör inget för jag hade så jävla kul! :D

STICKY

Gårdagen, torsdag:
1. Powerwalka och skitsnackade med Sara - det var toppen! <3
2. Jobba 15-20, de va kul att vara tillbaka. Jag har helt otroligt underbara kolegor :)<3
3. Utgång! Med underbara Emelie, Ebba och Johan :) På sticka träffade vi också Elin och Jusse :) Hade gryyyymt kul! Lätt roligaste gången ever :D Trevligt att träffa Justin Timberlake från Floda på tåget hem också ^^ Ser fram emot dina fester - Schteek xD
4. Hem och sooova. Efter att jag och Johan hade käkat lite glass då ;) Glass som typ bara smaka nöt, men what ever!



Jag vet inte vad jag håller på med för snygga miner och allt på bilderna, men thats who I am ;)
Bilderna har jag snott från Emelie :)<3

Migrän ><

Fick migrän inatt kl 1. Blir tydligen så när jag får för mycket jobbiga saker på en gång... Så himla jobbigt, gjorde ju ont i huvet, ögonen och nacken när jag LÅG ner så de var ganska svårt att somna.
Har inte bestämt mig om jag ska gå till skolan idag, har fortfarande lite ont, men kan typ inte missa mer av svenskan och naturkunskapen än vad jag redan gjort...
Får se hur jag gör...
Pusseli// Linnéa

Jag ger inte upp.

Jag tänker inte sluta. Jag älskar dig och jag vill ha dig. Jag vet att vi kommer få det bra ihop, jag vet det.
Jag kan inte sluta kämpa för att få det jag älskar mest i hela världen. Det går inte.

Jag älskar dig <3


I'm just a girl. Standing in front of a boy. Asking him to love her. <3

Ledsna Linnéa

Jag vill bara gråta. Stora krockodil tårar. Allt är så jobbigt nu. Allt. Har bara en stor klump i halsen och vill bara att den ska försvinna. Men det gör den inte. Den blir bara större och större.

Jag hinner inte med allt i skolan, jag får inte så bra resultat som jag vill. Jag hinner inte med att ta mitt körkort inom den tiden jag hade tänkt. Jag vill jobba men känner att jag inte hinner med det heller egentligen, men så går jag dit ändå för annars får jag dåligt samvete, och så hinner jag plugga ännu mindre..
Jag har ingen pojkvän längre. Och jag avskyr att vara singel, ensam. Jag är bara ingen sådan person. Jag vill ha någon som tycker om mig, som älskar mig, som vill vara med mig, sova med mig, gå på bio med mig, äta middag med mig, whatever någon som bara vill vara med mig mest av allt.

Uuu fan vilket depp inlägg, men det är så just nu i mitt liv. Det är upp och det är ner. Ibland jätteglad (för det mesta nu faktiskt) men ibland svämmar det över med jobbiga saker, och då får det bli ett sånt här inlägg. Ingen kan vara perfekt liksom.

Dessutom kollade jag på en as sorglig film. Sorglig för mig iaf, för tjejen fick killen hon älskade. Önskar jag kunde få det som tjejern i filmen. Min största önskan just nu.

Imorgon tar jag i med nya tag och nu ska jag sova. Sov gott <3 // Linnéa

MÅL

Jag vill sätta upp några mål på sånt jag vill göra i sommar:

- Ta körkort, och det verkade inte helt orimligt enligt min körlärare :)
- Lära min photoshop. Mamma och pappa la ut massa pengar på det, då ska jag banne mig lära mig det ordentligt! Så att jag kan göra fina bilder.
- Göra bloggen snyggare, alltså en snyggare lay out. Detta vill jag nog lära mig efter ph för då kan jag använda de bilderna jag gjort i layouten :)
- Sen vill jag förstås resa utomlands och innomlands och sola, bada, festa och så :)

Hoppas att jag kan hålla mina mål nu då! :)

Torsdag

Ojojoj vad jag var grym idag. Sprang kyrkorundan (2 varv) och jag sprang heeela vägen! Förbättrade min tid med 2 minuter! Sedan var jag dödstrött resten av dagen, men jag klarade det!
Så efter skolan va slut gick jag hem och sov i 1 ½ timme. Mycket skönt, men när jag vaknade visste jag inte om det var natt, morgon eller kväll ^^
Sedan övningskörde jag in till stan, där träffade jag Mathias och vi käkade middag på min arbetsplats - max. Sedan blev det räknestuga (psykologi stuga för min del) och sedan hem och kolla på eurovision songcontest. En lagom härlig mys dag :)

Helgen ser ut följande:
Fredag: Skola, körlektion och sedan plugg (åh fy plugga på en fredag, men det behövs!) ev tar jag min en powerwalk promenad också - de e myys.

Lördag: Plugga på morgonen sedan in till stan och kolla när Mathias springer gbg varvet. Sedan hem och laga middag till vännerna, sedan blir det fest och eurovision final! :)

Söndag: Jobba kl 12-19.30 - ska bli grymt kul, men jag vill inte veta hur trött jag kommer vara efter den här helgen. Tur att veckan efter är kort :)

Smile :)

Skor

Har räknat ut att jag har över tio par vårskor hemma. Och alla är i brukligt skick, alltså inte några som behöver slängas - ok några, men de är gamla godingar så de kommer jag inte slänga än på några år :P Sedan räknade jag ut att jag hade över 20 par skor som jag använder under resten av året. Och jag måste nog erkänna att jag säkert kommer köpa fler skor denna sommaren och ännu fler till hösten och så...

Det är något med tjejer och skor alltså... ^^

Hade matte B nationelltprov idag och det kändes riktigt bra :) Förutom några uppgifter som jag inte fatta någonting på, men de va typ g uppgifter så skit samma ;P

HEJA MARLENE IKVÄLL! :D


dessa skor - i choklad - har jag inte, men det är inte något jag skylle tacka nej till.. så söta! :)

Skolavslutnings klänning!


I LOVE IT!

TÅGLUFFA!

Jag är sååå på att tågluffa nästa (men helst detta) år! Verkar hur kul som helst, synd att man inte kom på det i typ December och kunde börja spara (och önska sig) pengar och så ;P Hade varit så himla kul och känner att jag verkligen hade behövt det! Behöver något annat, någon förändring. Kan inte bara sitta här på samma fläck och andas samma luft, göra samma saker - det funkar inte för mig! Jag vill utomlands, träffa nytt folk och göra annorlunda saker, eller samma saker som jag gör hemma men det blir en helt annan sak som jag är i ett annat land / annan stad.

Egentligen borde jag bara göra det. Jag har pengar på ett sparkonto så jag kan ju göra det. Men man vill ju ha någon som kan hänga med också ;) Men fan va kul det hade varit! :D

Tänkte på en sak idag också, ibland står det ju sådana där saker som typ "klicka här och ha chans att vinna en resa för två till grekland!" och man klickar ju där då, för att man vill vinna en resa, och så varar man på alla jobbiga frågor. Men vinner man? Nej. Aldrig. Antingen har jag enorm otur eller så är det så att jag bara inte är menad till att vinna sånna tävlingar. Serriöst jag har inte ens vunnit biobiljetter! Och så finns de ju dom som alltid vinner... Lite fusk.

Sov gott nu// Linnéa

p.s Imorgon ska jag gå upp typ nio, sätta på mig träningskläder och ut och power walka / springa - jag är så duktig! :)

Shopping!

Shopping med Mathias idag (han är nog min bästa shopping kompis - köper så mkt bra saker med honom :))!
Köpte detta från Gina, underbart härligt! Nu har jag stillat mitt shoppingsug på ett tag :) Och dessutom kostade allt detta bara 149 kr för mig eftersom jag hade 199 kr presentkort :D Häärligt :D





Det var inte en sådan här tröja jag köpte men en väldigt väldigt lik :)

Jag mår illa

När jag tänker på det mår jag illa. När jag ser det mår jag illa. Fan vad jag mår illa.

Spänning

Och så kom det igen!
Förra våren hade jag samma "problem" och nu kommer det igen! Jag får känslan av att jag vill göra något annorlunda, något drastiskt, något konstigt.
Förra året vid ungefär samma tid "sökte jag spänning", och nu får jag den känslan igen. Jag vill ha spänning i mitt liv! Jag vill inte veta exakt vad som väntar varenda eviga dag. Jag vill inte ha en plan för vad jag ska göra i veckan och vad jag ska göra i helgen och nästa vecka osv. Jag vill kunna dra i väg på fest en helt olämplig tid en helt olämplig dag. Jag vill inte vara så jävla duktig och ordentlig (vad är den exakta skillnaden mellan de orden egentligen? humm..) helatiden. Okej, jag måste gå i skolan och jag måste plugga, men resten liksom - varför gör jag inget spännande då?! Bara jag själv som kan svara på den fråga, och svaret är väl "jag hinner inte" eller snarare, jag tar mig inte tid. PLUS - vad är spännande? Vad skulle jag göra liksom?
Man kan säga att jag längtar efter något som jag inte vet vad det är...



MEN! Jag skulle vilja dra ut till mitt land, helt själv ibland och ibland med någon kompis. Bara strosa runt, åka lite båt sola lite, bada lite, bara ha det gött :) Men det kommer väl med sommaren antar jag!
Jag tror jag är en tjej som behöver förändringar. För när det sker förändringar, spelar ingen roll om det är en ny sak man köpt till rummet eller en ny vän man träffat så behöver jag det för det får mig lungn. Då är jag "tillfredsställd" typ.


Dessutom! Jag fick inte "tjänsten" som hjälpledare på EF (språkresa) :( Fan! Ville ju inte ha det för jobbets skull utan för att jag ville öva min Engelska plus att det hade varit så jävla gott att åka iväg själv 3 veckor av sommarlovet och lära känna nytt folk och dessutom lära känna en ny stad i ett nytt land (jag hade hoppats på Malta, men England och deras Primarkt hade också varit heeeelt ok), men inte denna sommaren... Får söka dit nästa eller något.. :)
Pussi puss <3

I MISS YOU!

Love don't lasts forever, not like friendship do.
Maby we weren't ment to be together forever. Maby we were supposed to be just friends.
I really hope that we can be friends. Because you are my best friend in the whole world.
I will be with you forever, in one way or another.
But how I miss you and our time together!
<3
 

together forever. but not like before.

Vad hände?

Allt kändes ju så bra, men nu känns det bara lagom. Lagom kul liksom.

Min kamera är paj och min klocka, min fina fina klocka har stannat! De måste in på lagning båda två..

Har inte pluggat någon matte idag heller! Måste, måste, måste göra det sedan. Som tur är(?) går det ju inget bra på tv så jag kan likaväl plugga hela kvällen.. (y)

Vill gå ut på torsdag, vill ha något att se fram emot. Vill att du ska komma dit.

Imorgon blir det FN B kurs. Intressant :) See you later aligator <3 pusseli!// Linnéa

Oh happy face :)

Helgen, vad ska man säga? Ingenting blev som planerat, men helgen var kul ändå :)

Valborg: Först in till stan kollade på cortegen, sedan grillning i slottsskogen och sedan hem till Peter. De va både kul och mindre kul. Mindre kul var det t.ex. när våra hamburgare bara blev klet och jag var rädd att vi inte skulle få någon mat (tack, tack, tack Lisa för dina korvar :)). Mer kul var hemgången från tåget till Peter så det var allsång på hög nivå :)

Fredag: Vaknade hemma hos Peter eller rättare sagt BLEV väckt av Elins alarm på mobilen (GAAH xD) sedan märkte Peter att han va tvungen att gå och lämnade oss alla där :O Hem och fixade i ordning mig för jag trodde jag skulle träffa en viss guy, men så blev det inte. Lite besviken åkte jag ut till landet - men gud så skönt det var! Trodde inte jag skulle palla att vara där med tanke på att jag tillbringat mycket mysig tid där med mitt ex, men det gick så bra och jag hade det så mysigt med familjen :)

Lördag: Åkte till kocko och handlade massa nya fina och BILLIGA skor :) I like it :) Sedan hem till landet igen, de va kallt och ungefär då började man längta hem. Funderade på att åka hem och träffa en viss guy, men denna guy hade skadat sig :S Så jag stannade och hade ännu en mysig kväll med la Familia :) Kollade på "Dreamgirls" - MYS PÅ DEN FILMEN!

Söndag: Åkte hem ganska tidigt, shoppade med Sara typ hela dagen, det var kul och mysigt :) Jag köpte typ ingenting och Sara handlade på som fan som vanligt ^^ Sedan trodde jag att jag skulle träffa en viss guy, men denna guy hade suttit uppe hela natten med sin arm, så han ville sova - vilket man ju förstår :)

Summan av kademumman: TOPPEN HELG! KANON KUL! 5 av 5 TOASTERS :)

Snart är det sommar! :)
Rss