Det närmar sig med stormsteg



Såhär ska jag se ut på min student + någon slags snygg sko ^^

Den tiden den lyckan.





 

Vilket gäng vi var! Och vad vi hittade på saker! När jag tittar tillbaka på denna tiden, och speciellt när jag tittar på bilderna, gör jag det med ett stort leende på läpparna. Vi var tokiga, galna och vi gillade det. Vi hade så sjukt kul. Visst blev vi arga och trötta på varandra ibland, men vi löste det. För vi tyckte så hemskt mycket om varandra.

Ganska ont i hjärtat gör det allt när jag inser att denna tiden är förbi, och kanske aldrig kommer igen.

Vissa av er har jag kvar, andra inte. Trots allt som hänt och varit kommer jag minnas tiden med er som lycka, glädje och värme. För det var precis så ni fick mig att känna. Jag var lycklig med er. Tack för att jag fick lära känna er på riktigt.

<3

Vad hände? Lyssnar jag på Håkan??



Japp! Efter ett väldigt inspirerande tal igår var jag tvungen att gå hem och lyssna på denna låt. Och well, vi klickade :)

Inte nuuuu!!

Japp, jag hade rätt igår. Nu håller jag på att bli sjuk. F****n va bra!
Hinner verkligen verkligen inte vara sjuk nu dessa 2 sista månader på terminen. Och hinner verkligen inte vara sjuk denna helgen. Imon måste jag släpa mig till skolan hur mycket halsen och huvet än kämpar emot, för imon är det nationella Svenska prov. Ett prov där man behöver använda sitt huvud - sin hjärna. Ett prov som är ca 5 timmar långt. Ett prov som jag för allt i världen inte kan missa!
Dessutom måste det gå bra på detta provet så jag har inte tid att ha ont i hals och huvud.
Efter provet ska jag jobba 3 timmar - så kan inte vara sjuk då heller.
Efter det ska jag träffa Doggin och då vill jag inte vara sjuk!
Sen är det lördag - vilo dag
Sen söndag och då ska jag jobba igen. 6 h och hinner inte, inte vara sjuk!

Nu ska jag duscha varmt, knö i mig en alvedon och sen hoppa ner i säng.

Håll tummarna för mig! Pusspuss

Duktig!

Idag har jag varit så gryyyymt duktig! :D

1. Klirrade MVG i Religionskunskap A :D
2. Jobbade as mkt och sten hårt med psykologin och skrev as mkt - mer än jag gjort de senaste 3-4 lektionerna x)
3. Har läst igenom och strukit under samt tänkt till hälften av alla svenska texter i texthäftet inför provet på fredag. Resten tar jag imon :)
4. Var och tränade - danspass - alltid lika roligt! :D
5. Gjorde slingor igår så nu är jag häärligt blond! :D

Dessutom känner jag mig sjuukt lycklig efter igår ^^ Svävar på små moln typ och vill bara va hos diiiiig.

Har även bestämt vilken av klänningarna jag ska ha till studenten och det blev den från lindex. Ska visa den + mössan + allt annat som jag köpt som jag lovat att lägga ut här så snart jag orkar tanka bilder från kameran ^^

Jag tror jag håller på att bli sjuk :/ Har ont i halsen och de typ kliar.. Humm.. inte bra, men så det går när man pussas för mycket - och det är lätt värt lite ont i halsen ^^ *tihi*

Åh fy vad fjantig jag är, men jag är HAPPY! :D


Och eftersom det här inlägget bara handlade om mig och min lycka så får ni en stooor bild på mig ^^

Longing for Tuesday



Jag längtar efter dig <3


Studentklänning




En av dessa blir min studentklänning. Den första kommer från Lindex och den andra från BikBok - den ska så klart vara i vitt, men fanns inte bild på det på deras hemsida ;)
Shoppade även andra saker, men de får ni se sedan. Nu måste jag skriva ett svenska tal till nationella muntliga provet... Men men det går nog bra!
Pusspuss <3

GRYM!



Passande, dagen till ära ^^
Wish me luck!
<3

Snurrar

  • Igår skrattade jag så mycket att jag fick ont i kinderna - det är en härlig känsla! Och det var en underbar dag :D
  • Varför bryr jag mig? Jag trodde inte jag gjorde det, men... plötsligt så känns det som jag trodde fel (!). Konstigt. Jag borde verkligen inte bry mig.
  • Har sökt om högskola - IGEN. Nu ligger göteborg först, fast knappast att jag kommer in där any way ;) De tar bara in 30 st (!!!)
  • Imon ska bli en bra dag! :D Fika med mina girls och bio med min doggi :) Dessutom ska vi intervjua Rigmor Borg i skolan - det lär bli kul! :D
  • Palla egentligen att jag ska vara så "up and down" hela tiden. Upp som en sol och ner som en pankaka stämmer ganska bra på mig. Why me?. Känns dock bättre nu, de e sol (jag klarar inte av att vara utan D-vitamin) och jag är i princip bekymmerslös. Tror jag :P Känner mig iaf på mycket bättre humör nu än för några veckor sedan. Kom även på idag att jag inte klarar av att vara ensam / ifrån vänner förlänge. Då blir jag galen ^^ Undra då hur det ska gå om jag börjar på Örebro? Fast jag får väl nya vänner där kanske? Man kan ju hoppas ^^
  • Jag vill veta vad du tänker.
  • Kör GI metoden nu... Så himla jobbigt. Just nu känner jag för att möla i mig choklad...
  • Visst skulle det vara kul om alla o blev ö för typ en dag? :D Bok blev bök och roligt blev röligt xD Sååå kul xD
  • Wihoo verkar som att jag och Sara ska jobba samtidigt på söndag :D KUUUUL :D

Over and out. Nu räcker det med snurr för denna gång ^^

Jag ska på seglarfäst! :D

Blir så himla glad!
Ibland är världen mörk och så va, men helt plötsligt så kommer det små ljusglimtar i vardagen :) Idag var det Robin som kom förbi i bamba och sa att alla seglare på skolan skulle ha fest på valand - de e typ tradition :) och eftersom han sitter i festkommitén tänkte han bjuda in lite fler folk. "Och då kom jag och tänka på dig" sa han ^^ Så himla sött!
Om jag tackade ja? De är väl klaart! :D

Åh nu känner jag mig lite speciell ändå :) Hihi

Jag ska på seglarfest, jag ska på seglarfest, jag ska på seglarfest, jag ska på seglarfest ^^ Kuuuul :D


Dagens glädjespridare ^^ Han ser ut att trivas btw ^^

Läskigt!

Helt plötsligt hamnade Media-kommunikation högst på min ansökan om högskola. 2:a ligger PR-och information. Var läser man detta då? Jo i Örebro.
Vad betyder detta? Jo, att om jag kommer in och om jag vill gå den utbildningen, så flyttar jag i höst. Fattar ni vad läskigt?
Har kollat upp lägenheter mm. och de bygger massa nya för faktiskt inte mycket pengar. Jag skulle klara det om jag fick låna av mamma och pappa. Hyran skulle jag lätt klara av på egen hand.

Så himla länge har jag tjatat om att flytta hemifrån. Men plötsligt känns det läskigt och overkligt. Ska jag om mindre än ett halvår flytta långt, långt ifrån all trygghet här hemma och placera mig i en okänd stad (har varit där en gång och badat - vilket iförsig var skitkul) i en ensam lägenhet? Ska jag om minre än ett halvår vara tvungen att sköta min egen ekonomi? Laga min egna mat? Städa min egen lägenhet? Ska jag??



Det ser i för sig vääldigt fint ut :) Och universitetet är hur stort som helst, så det lär finnas många sköna personer :) Men.. ni fattar vad jag menar. Ibland känner man sig större än vad man är.

Jag ska sova på saken!
Puss

Hemma!

Åh så skönt att vara hemma igen! Har varit på skidsemester i Norge - Trysil. Det var faktiskt helt underbart de sista dagarna då det var gassande sol! :D
Men, skönt att vara hemma igen med både internet och mobil! Nu är det ju dock back to normal som gäller, men det ska nog inte bli så jobbigt med tanke på det fina väder vi har. Så bara det fortsätter så kommer jag nästan se fram emot att gå upp och gå till skolan :)

Skriver mer senare, nu blir det plugg!

Pussis

Mitt riktiga jag?




Yesterday

Igår var det ju påskafton! Fick jag något påskägg? Klaaart jag fick påskägg! Två t.o.m ^^ Nu är allt godis snart slut dock, förutom massa choklad grejer men de känner jag inte för att trycka i mig. Än. Höhö!
Iaf, igår var mormor, morbror + blivande fru till honom här och firade påskafton med oss :) Vi åt sjukt god mat och jag höll på att föräta mig kändes det som, så gott var det! Sällskapet var också trevligt :)




Till kvällen kände jag för att träffa Mandy, och så blev det. Vi drog in till stan, satte oss på en restaurang och tog ett glas vitt och lite vitlöksbröd ^^ Amanda träffade några gamla klasskompisar där som vi satt och snacka lite med. Efter ett tag blev det dags att dra hem, men innan det ville vi till donken. Vad käkar Amanda tro? Jo en hamburgare! Vegeterianen käka kött! Helt sjuk att jag fick vara med vid detta tillfälle ^^ Mkt trevlig kväll va de!




Åh vad jag längtar till nästa söndag! Åhh vad jag längtar! Puss puss// Li

Ett år, ett segt sår

Ett år

Tiden läker alla sår.

Men så kom det massa irriterande var

Jag undrar hur lång tid det tar?

Att glömma och förlåta?

Det är inte som att lösa en gåta.

Nej det finns inget svar,

På hur lång tid det tar.

Att förlåta detta svek

Är ingen lek.

År av vänskap försvann

Det var inte jag som vann.

Chockad stod jag ensam kvar

Mitt sår var fyllt med var

Kan detta sår läka? Var min fråga

Men att chansa på ett svar var det ingen som våga

Hur länge jag än detta sår får utstå

Kommer jag aldrig att glömma hur jag mådde då

Innan såret kom till min värld

Var du min riddare med svärd.



Snacka om att du satte djupa spår
I mitt lilla sår.



GLAD PÅSK PÅ ER!



Som alltid är låten sjuuukt bra ^^ Gav den lite "påskig" tutch också :)
Ha nu en riktigt härlig påsk alla! Och ät mycket godis och god mat :D

Kan rätt vara fel?

Alla är och partar idag, utom jag. Jag sitter hemma. Jag ville följa med. Men ändå inte.
Så är det med allt i mitt liv just nu. Jag vill, men ändå inte.
Det som känns rätt är fel och det som känns fel är rätt.
Allt är bara upp och ner och det är himla störande.
Jag gillar att prata och det är underbart att ha någon att prata med, som man kan umgås med i timmar och allt man gör är att prata. Bara låta munnen gå och låta varenda tanke pluppa ut genom den.
Men. Ibland är det skönt med tystnad också. Att ha någon som bara lyssnar. Ibland är det skönt att man kan sitta brevid varandra utan att känna att man behöver säga något. Känna att det går bra ändå. Trots att vi är helt tysta.

Frågorna ekar fortfarande i mitt huvud: Var det rätt eller var det fel? Känns det rätt eller känns det fel?
Svaret är fortfarande det samma: Jag vet inte.


Rss