Sad day

I have nobody

Hemsk dag idag. Det hemskaste jag varit med om.Inte kul. Och vill inte snacka om det så ni behöver inte fråga.
Borde plugga massa men orkar inte. Allt jag vill är att jobba, shoppa och festa. Men jobbtillfällerna bestämmer Helena och jag får ju aldrig min jävla lön så att jag kan shoppa och festa! Snaaart kommer studiebidraget iaf, puhh, men det kommer försvinna i en slaskespann (ok inte ordagrant, men pengarna kommer bara rinna iväg).

Men vad spelar det för roll om jag är rik? Det jag vill ha går ändå inte att köpa för pengar.


p.s jag har ont i mina fötter, vid fotknölarna typ. Kan typ inte gå ordentligt :S Någon som känner igen?

Söndag

Dagens feel goog låt= Veronica Maggio - Och vinnaren är..

Jag brukar inte gilla söndagar, eller jag gör inte det. Men denna blev faktiskt helt okej. Mamma väckte mig vid 10 och sa att om en timme skulle hon hämta mig + syskon för då skulle vi kolla på Hugos fotbolls avsluting. Det var det roligaste jag sett och ibland fick jag "klump i halsen" känsla när man såg de små barnen som kämpade så och hade så kul! Och att alla verkligen fick chansen att "känna" på bollen.. Ahh det var underbart kul att se iaf :)

Sedan blev det hem och fixade med analysen av kaffe. Gjorde klart Powerpoint presentationen (så gott som det gick) och jag blev riktigt nöjd :)

Kl 16 promenerade jag med Mathias - tack för att du ställer upp och lyssnar på mig. Det behöver jag verkligen nu :) <3

Sedan fick jag slänga mig hem för jag skulle övningsköra in till IKEA med pappa, va as kul körde olofstorp vägen dit så det blev lite rally ^^ Väl framme vid IKEA hade de så klart inte de vi skulle ha, så vi åkte till MOTHER INDIA och köpte med oss mat hem ist. MMMMM säger jag bara. Älskar sån mat <3

Så min söndag blev inte så booring som jag hade befarat :P Resten av helgen har också varit toppen :) I går solade jag med Amanda (nej ingen solkräm där inte) vilket resulterade att vi blev röda - ofc skulle det vara tunnt ozonlager just den dagen!

Nu ska jag kolla på Wipeout! Ha de fint<3 Pusseli // Linnéa

DU <3

Det är ju dig jag lever för.
Vet jag att jag inte kommer träffa dig på en hel dag är den dagen onödig. Hur ska då sommarlovet gå?

Imorgon har det gått en månad(tror jag) om jag räknat rätt. En månad som singel. Den värsta månaden i hela mitt liv.

Det är dig jag lever för.


Jag :)

.

Lova mig att allting ordnar sig .

Come back.

Come back! Come back!
Det går inte. Jag är så jävla olycklig. Hela tiden. Konstant. Och det är jobbigt. Mitt hjärta är fyllt av sorg, och tungt som en sten.
Och min eviga fråga som ekar i mitt huvud är "Varför?". Vad gjorde jag för fel? För om du slutade vara kär i mig, slutade älska mig så måste jag ha gjort något fel. Och jag gör vad som helst. Vad som helst för att rätta till det felet. Jag orkar inte leva så här. Längta efter någon som aldrig kommer komma tillbaka. Någon som har bestämt sig för att det inte är värt en extra chans. Någon som redan har bestämt sig för att det aldrig mer kommer bli han och jag.

Vet du vad det känns som? Det känns som att hade jag inte gått ut och festat den kvällen. Den torsdagen, så hade detta inte hänt. Då hade jag varit lycklig nu. Fan vad jag önskar att jag kunde spola tillbaka tiden och skita i den utgången. För den var inte värd det här.

Jag har aldrig varit så här olycklig i hela mitt liv. Jag saknar dig så mycket.

Come back! Come back!

Jag vill inte mer utan dig.

Blir fan irriterad av att det snackas så mkt!!

Sluta bry er ni vet ingenting. Jag, vi, klarar detta själva. Jag, vi, behöver inte veta alla andras åsikter hela jävla tiden. Snacka inte om mig, oss, bara ta det som det är. Jag, vi, gör vad jag,vi, vill och ni har absolut ingenting att säga till om. Just get it!

Jag ångrar ingenting.

Allmänt

Gårdagen var super! Började med övningskörning, sedan in till stan med Sara och Mathias för att fixa en sak.. Blev lite "mobbad" av en viss person på tåget så slänge iväg ett "ledset sms" till Patrik, som kom på stört (puss på dig!). Handlade med Mathias och Sara på Servett (Patrik var också med) och sedan körde Patrik och jag (fast det var bara patrik som körde) hem till Sara och lämnade allt, och sedan körde han hem mig :) Skönt att få snacka av sig lite, allt mitt arga och ledsna ran av :) Och du är grymmt duktig på att köra bil!

Sedan var det grillfest som gällde - och kvällen blev mer lyckad än jag hade trott! :) Det var jättemysigt och jag är jättenöjd :)
Ramlade i säng vid 2 och idag är det plugg som gäller :S Fast innan jag började plugga kollade jag på Robinson - Dom är så fjantiga tycker jag! Det var mycket bättre förr :P

Plugg idag som gäller då.. och det går inte bra.. Förvånad? ^^
Imorgon ska jag jobba - ÄNTLIGEN! - och innan det är det så klart skola som gäller ;P

Pusselii// Linnéa

Jag på fest ^^

Million dollar baby

Tittade på "Million Dollar Baby" - SNYFT på den filmen! Jättebra och jättesorglig!

Imorgon blir det övningskörning. Jag ska även kolla mitt konto och se om det kommit in lite pengar till mig - vilket jag ber till gud att det har gjort :P Sedan blir det som sagt mys-grill-kväll med vännerna - längtar!<3

Åhh blev just snäppet gladare :) I <3 facebook

Pusseli<3

Är det så här det ska va?

Ska det vara så här?
Jag sitter här och väntar. Och vad väntar jag på? Jo att min underbara pojkvän ska komma.
MEN!
1. Jag har ingen pojkvän.
2. Han kommer inte komma.
3. Han är inte underbar längre.
Och jag vet ju detta. Jag är mycket medveten om detta, och ändå sitter jag på något sätt och väntar på att han ska komma, på att vi ska käka mysig middag tsm och sedan titta på tv eller något. Men det kommer ju inte att inträffa!

Egentligen skulle jag ha jobbat idag, det fick förra och förr förra fredagen att försvinna i ett schwich, men de ringde från restaurangen och sa att jag inte behövde komma. Jag blev glad, för det betydde att jag inte behövde jobba natt och där med kunde vara pigg imorgon. Det jag inte tänkte på var att det också betydde att fråb 14.00 (då skolan slutar) till 00.00 (i bästa fall) då jag går och lägger mig, har jag absolut ingenting kul att göra. Ingenting att se fram emot.

Nu fattar man verkligen vad alla stunder då man bara har "gjort ingenting" har betytt ändå. Jag har inte varit ensam en enda fredags kväll på 3 år. Och nu helt plötsligt är jag det, och jag har ingen aning om vad jag ska göra för att få tiden att gå liiite snabbare. Jag har städat mitt rum och jag har t.o.m pluggat. Funderar serriöst på att räkna matte... PÅ EN FREDAG.

Imorgon är det iaf fest som gäller :) Ska bli kul :)
// Linnéa

Mer av dig <3

http://www.youtube.com/watch?v=jEGO5jdecWI

Goaste låten! <3

"Jag vill bara ha mer av dig, mer av dig, mer av dig."

Simply the best.

Jag har verkligen världens bästa kompis. Väärldens bästa. Patrik heter han.

Jag stannade hemma idag. Kände mig inte så kry. Kanske inte jätte sjuk hlr, men hemma blev det iaf. Och vem är också hemma dagen till ära? Jo, min bästa vän Patrik. Så vi åt lunch på Thai stället på Takåsen. Mycket gott och mysigt. Vi hade mycket att prata om så när vi ätit klart och suttit där ett tag cyklade vi vidare till Aspen och kollade in snygga bilar (jag kollade bara in snygga volvobilar ;P) och så kände vi på vattnet också. Patrik trodde att man kunde bada. Det trodde inte jag. Det var svinkallt xD

Patrik stannade hemma från skolan idag för att plugga, men som Patrik sa "Att skolka för att plugga är som att sälja TVn för att ha råd med en dvd". Hahaha så jävla rätt xD

Tack för att du tog hand om mig idag. Jag ska låta ditt "Ska du komma över honom eller?! :)" klinga i mina öron. Fan vad jag ska komma över honom. You're simply the best <3


Jag och min bästa vän :)<3


 

Svanar

Jag orkar inte. och jag fattar inte hur jag ska ta mig ur detta. Snälla, säg att det är en dröm? En mardröm?  :(


Svanar dör av olycklig kärlek, krossat hjärta. Just nu känner jag mig som en svan.

I can't live, if living is without you.
</3

Min påskafton

Vaknade ganska tidigt, eller snarare blev väckt - skulle ju till jobbet ;) och PÅSKHAREN hade varit hos oss ^^ Så det var trådar över hela vardagsrummet (påskharen lämnar en tråd som "ledtråd" till påskägget. Man måste nyssta ihop tråden till ett nystan och ahh vid änden på tråden hittar man ägget :))
Jag fick ett ägg och ett fint armband och läppglans. Mormor hade också skickat med påskägg och av henne fick jag ett par as snygga solbrillor och 2 st nagellack :) Tack, tack mormor samt "påskharen" <3

Sedan slängde jag mig på tåget in till jobbet - det var strålande väder och det kändes liite surt att gå in.. men men.. Denna dag hade jag ingen spec uppgift utan var lite överallt. Vi är ett så himla gott gäng på jobbet nu :) Jag backade en tjej som skulle ha två stora pommes så då skulle jag gå och fixa det. Så säger jag till tjejen som har hand om pommesen "Två stora pommes tack!" och sen kommer det en kille och knör sig före och säger "två stora pommes till mig!" typ sträcker ut handen och så ta dom två som va till mig, och hon som stod vid pommesen ba "Nej dom här två är till Blondie" och så gav hon dem till mig xD Haha, så det är alltså mitt namn på jobbet ^^ xD De e helt ok, förhoppningsvis kommer dom ihåg mig :)
Igår fick jag även beröm för att jag är så duktig och snabb :) Wihii jag blir glad :)

Igår vart jag även ledsen.. hände lite saker och så, men idag känns det mycket bättre. Kollade tom på en film, typ.. aa den som gick på 4:an idag - hon som "hyrde" en kille till sin systers bröllop. Och aa.. det kändes bara bra efter att jag hade sett den. There is hope. Kanske inte för det jag vill, men för så himla mycket annat!

Bye// Linnéa

:(

Jag vill skrika och jag vill gråta.

Idag kom du hem. Denna dagen jag har väntat på så länge. Vi pratade och det kändes skönt. Sen blev det tyst. Hade det varit förr hade vi pussats. Men det var inte förr. Det var nu. Och det bara fortsatte att vara tyst. Tills någon sa något. Ingen puss.

Jag har aldrig suttit så nära dig och ändå varit så långt borta. Det kändes som flera miljoner mil mellan oss. Jag ville ta i dig och ville pussa på dig, men jag fick inte. Jag ville att allt skulle bli som förr, så bra som förr. Men det gick inte.

Detta kommer bli min sorgligaste påsk. Världens sorgligaste påsk.

Jag vet inte vad jag ska göra och känner mig bara tom men samtidigt full av något som svider och gör ont. Dagarna går an, men kvällarna.. det går inte. Jag kan inte sova, men jag vill inget annat. För om jag sover kan jag drömma. Och just nu är drömmarna så mycket bättre äb verkligheten.

Jag städade bort alla bilder/ lappar från dig igår. Det kändes skönt då, men nu känns det tomt. Det saknas något. Du saknas. Även att du är hemma så saknar jag dig.

Men du kommer aldrig att komma hem. Jag kommer att få sakna dig förevigt.
</3

Lord can you hear me now?

Allt känns piss och skit.
Jag visste inte att du. Att du av alla personer. Du som jag älskade mest i hela världen kunde vara så elak. Du är inte den jag kände för en vecka sedan. Du är inte den som åkte till spanien. Du är inte den som sa "jag tycker inte om att se dig ledsen" och "jag vill vara din vän, jag vill inte förlora dig Linnéa".

Du är den som ber mig dra, som inte vill prata med mig eller ens träffa mig. Och du njuter av att se mig ledsen. Du tycker jag kan lösa allt själv. Du bryr dig inte. Du är mer elak än någon någonsin varit mot mig, och jag hoppas också att någon aldrig, aldrig kommer vara så här elak mot mig.

Jag har så många minnen med dig, så många minnen som inte går att sudda och som jag inte heller vill sudda ut. Du kommer alltid att ha varit en stor bit i mitt liv, det spelar ingen roll vad du gör - det går inte att ändra på nu. Och du kan inte tro att du som funnits här i tre år bara kan försvinna. Bara kan bli någon helt annan. Någon helt annan elak människa. För jag känner dig. Bättre än någon annan. Och du känner mig bättre än någon annan. Och jag vill att du ska fortsätta känna mig, och jag vill fortsätta känna dig. Men det funkar inte om du inte kan acceptera att jag tycker detta är skit jobbigt och att jag kommer vara ledsen. Det kommer att gå över, men låt mig ta min tid, och stötta mig. Bli inte arg för att jag hellre vill lägga mig ner och dö ibland. Finns där för mig istället.

Och spela roll att du för tillfället befinner dig i Spanien, du kan vara snäll och stötta ändå. Det behövs inte så mycket. Bara lite påminnelse om att du finns där om det är något och att du snart kommer hem, och att vi kan prata då.

För just nu känner jag bara hat mot dig. Du har skött det så osnyggt. Du har gjort dig själv till en människa jag måste trycka och tvinga mig på för att ens få kontakt med dig. Du har gjort dig till en människa som inte vill stötta, trösta eller lösa detta så att det trots allt det hemska kan sluta lite lyckligt. Att vi kan fortsätta som vänner.
Du har blivit en självisk människa som bara tänker på det egna bästa.

Jag tänker på ditt bästa, på vårt bästa. Jag vill klara detta och jag vill att du också ska göra det. Men jag vill inte att vi gör det var en för sig. Utan någon att prata med, utan än bästa vän. Och du är min bästa vän. Den bästa man kan få i hela världen.

Förstör det inte mer än du redan gjort. Snälla.

Suck och stön.

Och så var man väl där igen då. På botten. Känns inte alls kul. Inte nått.

Jobbet var stressigt, jag slog mig så min lille finger är lätt blåaktig på knogen, jag är trött och jag saknar Mathias. Jag vill bara ha någon att mysa med. Någon som tycker om mig, som.. aa som han gjorde. Men Mathias är i spanien och hade han inte varit det hade han ändå inte velat mysa, och vf då? Jo för vi är inte tsm längre! :(

Åhh en jobbig dag som denna gör verkligen att jag skulle göra allt för att få tillbaka honom, ALLT. Men nej, han vill inte mer. Han vill inte mer. Fy fan, jag vet inte ens vf jag skriver. Jag vill egentligen inte skriva när jag är ledsen men någonstans måste det ut..

Belief makes things true, things like you. You and I.
</3

PÅSKLOV!

Äntligen är det påsklov! Som vi har längtat!

Första dagen med lov firades med jobb för min del från 22-07, men det var helt okej! Jag hade en jätterolig natt, även om man blev sjukt trött vid 5 tiden ^^ Det kom massa härligt fulla kunder som köpte massa och då menar jag massa mat :) Jag fattar inte riktigt grejen med att käka hamburgare kl 5 på natten, men det är ju kul att några uppskattar vår mat ALLA tider på dygnet :)
Min uppgift igår var iaf att sköta kassan, vilket var svårt i början, men efter någon timma kunde jag den så himla bra :) Några sa t.o.m "oj vad snabb du är" när jag fick fram hamburgare, pommes och mugg på mindre än en minut. Haha han såg riktigt chockad ut xD

Fick också kommentarer som:
"A det är lungt gumman, vi kan ta det sen gumman, tack så mycket gumman"
"Linneeeeeaaaa? Viken dippsås tycker du är godast?"
och "Vi beställer hos henne, hon ser så glad ut"

Så det var verkligen inte tråkigt, eller jobbigt att jobba natt :) Alla var så trevliga och fnissiga (kunderna då asså) och det lixom piggade upp oss som jobbade också. Dock var kläderna otroooligt fula framför allt mössorna xD

Kom hem vid 8 i morse. Trött som en APA. Hoppade direkt i säng och somnade på stört. Gick inte upp förens 13 xD

Ikväll blir det mys med mina tjejor! Det ser jag fram emot mycket. Känns som vi behöver en kväll utan massa killar och sånt :P Så det ska bli mys :) Och Sara, jag tycker inte alls vi klarar oss utan godis ^^

Imorgon blir det jobb igen och på måndag också från 10-19 båda dagarna. Sedan är jag äntligen ledig i 3 dagar och kan göra vad jag vill och slippa lukta pommes ^^ Då blir det sticky på torsdag :D Häärlig vecka :)

Ha de gott// Linnéa

NÖJD

Ja ni läste rätt! Efter mycket om och men så är jag nöjd. Ja jag är till och med lycklig, okej inte alltid, men för det mesta känns allt bara allmänt skitbra :D

Jag har inget jag måste göra - mer än att jobba, men det gör jag mer än gärna! Vår nya restaurang är så fin och kollegorna är super trevliga! Och sen måste jag ju gå i skolan och allt som tillkommer där, men det känns lixom lättare. Jag vet inte om det är för att solen skiner och ger mig extra energi eller för att jag är singel och för att det känns jävligt bra!
Sommaren närmar sig även med stormsteg och det betyder mer jobb men det betyder också ingen skola och massa festande :) Och badande :D Och sol och glass och bara ja allt man vill ha :) Lite glad :) Hoppas även att det blir en reunion med vännerna från språkresan :D

Dessutom har jag bästa bästa klassen! Ni är så söta flickor och pojkar :) Så himla glad att jag bytte<3

Blev en del smileisar i detta inlägget, men det är för att jag är så himla GLAD! :D

Puss på er<3

Rss