Fireflies



I'm wierd 'cause I hate goodbyes .

Sharing is caring

Igår i baksätet på bilen påväg hem från bion snabba cash pratade jag och sara om lite olika saker. Bland annat kom vi in lite på hur mkt man delar med sig av olika saker, och hur olika jag och alla mina vänner är på just den punkten. Jag delar med mig av allt, jag utelämnar inte en ända detalj. Vissa av mina vänner är lite som jag och andra mer "hemlighetsfulla". Och inget fel i det, vi behöver sådana personer också. Men jag började genast undra över varför jag har så lätt att bara öppna min mun och berätta mitt livshistoria för den som verkar intresserad - vän eller fiende.

Kanske är det för att jag inte anser att jag har någon fiende? Att jag anser att ingen kan vilja mig något ont och varför skulle jag då inte kunna berätta allt, allt, allt, om personen vill veta? Dock berättar jag ju inte bara alltid allt om mig själv. Mina samtal kretsar ofta om de som står mig nära, tex. min pojkvän.

Just i detta fallet fick jag en blick i backspegeln av min pojkvän "Du behöver väl inte berätta allt? Lite privatliv kan man väl ha?" löd hans ord. Jo, det är klart. Och det har jag. Men när det kommer till att berätta allt om honom(in i minsta detalj), utan att ha hans tillåtelse, så är det helt enkelt för att jag tycker så himla mycket om honom. Jag vill att mina tjejkompisar ska veta allt om honom, hur bra han är och hur underbar han är. Varför skulle jag vilja hålla något sådan hemligt? Därför delar jag med mig. Av honom och av mig.

Att dela med sig av sina upplevelser av en person, på ett snällt sätt ofc, gör jag bara för att jag tycker om dom. För att personerna är en del av mitt liv.

Sharing is caring.

Ingen är perfekt men du är fan nära <3


Ge mig dig. Ge mig sommar. Ge mig dig och sommarn <3

Utgång, hämtmat, B&J och tårta!

Helgen började så klart med tjejmiddag och utgång - hallå jag har ju fyllt år om någon missat de? xD . Jag och tjejerna hade mycket trevligt hemma hos mig och jag fick mkt fina presenter <3 Sen bar det av ut, vi drog till Parken och där träffade vi killarna = Jonathan och hans gäng. Kvällen var speciell, minnesvärd(?!) och kul trotts allt :D Vi åkte hem vid 2-3 tiden.

Lördag bestod av "ligga i sängen och röra sig så lite som möjligt". Fast till kvällen drog vi, min familj + Peter, Melinda och Jonte till mormor och käkade god hämt-mat(pasta<3) och firade mig lite grann samt planerade Peter och Melindas bröllop! Vi åkte hem vid 20-tiden och då åkte jag och J och köpte Ben and Jerrys och åkte sedan hem till honom.
I hans stora och sköna säng kollade vi på (okej kommer inte ihåg va det heter men de e en neger och en kines som gör massa uppdrag och den e kul - Hoppas ni fattar ^^ ) och åt glass - MUMMS!<3

söndagen vaknade vi av vacker sång från Jonathans mamma och pappa samt frukost på sängen/framför tv'n - Jonathan fyllde nämligen 19 år :D Så skönt att vi är lika gamla igen ^^ Av mig fick Jonathan en parfym - Armani, samt ett "presentkort" på MAX - jag ska bevisa att MAX faktiskt har sveriges godaste hamburgare.
Åkte hem och pluggade liiiite för att sedan återvända till Jonathan för tårtkalas med släkten! :)

Mkt trevlig helg!


Älskling äter glass och kollar på.. aa va de nu hette ^^


MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!

19 år

Japp nu är man 19 år, och har varit det i snaart en vecka. Känns bra, inget annorlunda dock. Men det är alltid ett år närmare 20, och DÅ smäller det :D

Här kommer bilder på lite av paketen jag fick :

Cocktail glas + lila shaker av Morbro och Melinda :) En cosmopolitan någon? :D


En hel HÖG med smycken - I LOVE! <3


Trosor, hårinpackning(skitbra sådan!) , diadem, parfym, ögonskugga <3 , bodylotion (mmm<3) och en bok "42 sms som kom till fel person" - as kul xD


Ormskinns - partyväska, plånbok och diadem! Från mina party tjejer ofc ^^ GRRR!


And mabe best of all? <3 Från hjärtat såklart :)<3

Utöver detta så fick jag bla. en kamera(som ni kanske har listat ut ;)), en plattång som kan användas som locktång (OBH Nordica Björn Axén.), kläder, pengar, strumpor och en asgo te mugg :)
Hade en toppen födelsedag! Tack alla som gjorde den och dagen efter (22/1) till en minnesvärd födelsedag! <3

Pink är min stjärna!

Memories .


A lot of memories .
Release Me .

Stop making love like bunnies in my garden!

För fortsätter ni så kommer jag att SKJUTA ER!


I had a dream, en välrigt knäpp sådan. Rubriken har bara med drömmen att göra. Drömmen var redigt äcklig och sjuk, men kul i efterhand xD

På torsdag fyller jag 19 år! :D Det ska bli spännande och roligt :D Då kommer Jonathan och antagligen mormor hit och hjälper mig att fira :D Och på fredag kommer vännerna :D Underbart!

Och eftersom det är jag som fyller år så får ni ens tor bild på mig :)

Pussipuss

P.S ALLT HAT SOM FINNS I HELA VÄRLDEN TILL DIG, FRÅN MIG. HA HA!

Vecka 3


Dessutom har vi matteprov nästa vecka som jag måste börja plugga på denna veckan... Sådär kul.
Men att fylla år är roligt :D

Dom

Det slog mig just. Kanske är det inte dig utan dom. För idag så kände jag det. Jag har saknat dom, jätte mycket. Trodde faktiskt inte att det ens kunde kännas eller vara så, men idag kände jag det. Det är precis så det är. Dom betydde lika mycket. Dom saknar jag lika mycket. Just nu är det dom jag saknar mest.
<3

Fan att det blev såhär. Fan. Annars kanske jag fortfarande hade haft kontakt med er, och det hade jag verkligen velat.


Päronen <3

JAG RYSER!


GILLA GILLA GILLA!
<3

What goes around comes around

I går hade min klass krismöte med tre lärare eftersom vi känner att vi har så otroligt mycket att göra. Jag personligen vet att jag har mycket att göra men tar inte vid mig så mycket. Jag löser det även om det betyder 0 träning en vecka och 0 umgänge efter skolan en vecka. Jag tar det som det kommer.
Men när jag kom hem tänkte jag i andra banor. Det är ofta vi i min klass skjuter upp saker och får därmed en vecka till på oss att lämna in det där hemska religionskunskaps arbetet som hänger över oss, men går det att göra så i riktiga livet? I arbetslivet? Svaret är NEJ.
Jag tror att många tror att skolan är "det värsta" och att det är en anledning till att folk blir stressade och deppiga osv osv. Men egentligen är det ju bara en förberedelse på vad som komma ska. En förberedelse på hur vårt liv i arbetslivet och universitetet kommer att se ut. Antagligen är detta bara en smekning.
Mina föräldrar har båda bra jobb. Mamma är jurist och pappa är ingenjör. Och de båda två har ibland veckor då de behöver jobba hela kvällarna för att de har en deadline. Sånt är livet. Ibland är det stressiga perioder och ibland lugna. Ibland tråkiga och ibland roliga.
Vet inte riktigt vad jag vill få sagt, mer än att jag är trött på allt tjat om skolan, att man är skoltrött, att man är stressad osv. Tänk det men säg det inte, det påverkar alla andra så himla mycket. För i alla fall jag känner efter i mig själv lite extra om någon säger att den är stressad/skoltrött - och då upptäcker jag att Jomen det är ju jag med!

Jag är skoltrött, det är jag. Jag är stressad ibland, det är jag. Men detta är sista terminen för mig och då ska jag banne mig ge järnet!

Over and out! <3

5 månader med mitt hjärta!



Detta fick jag av min underbara pojkvän på vår 5 månadersdag (8/1)! Rosor och Chokladhjärtan! Dessutom kom han och hämtade mig från jobbet och dessutom hade han en stor skön och ny säng att sova i! 160 cm bred så jag fick gott och väl plats och jag kunde puta med rumpan så mkt jag ville^^. Chokladen tog nästan slut på en gång - har man jobbat så har man ;P Sedan kollade vi på Johan Falk - GSI, till klockan sent på natten. Och sedan somnade jag brevid min sötnos <3
Har jag sagt att han är världens bästa?

JAG ÄLSKAR DIG JONATHAN! <3

L-O-V-E


Älskar, älskar, älskar denna låten! Ni hittar dock en roligare video på Youtube, den gick tyvärr inte att få upp här :)

Prata eller inte prata om sitt ex?

Ska man prata om sitt ex? Den senaste tiden har jag försökt att inte göra det. Jag vill inte verka tjatig. Ibland har det blivit så att jag väljer att vara tyst istället för att berätta om "den gången då jag och mitt ex var där och gjorde det". Jag och min nuvarande pojkvän bestämde oss också för att inte snacka om våra ex - ingen mår bättre av det.
Tills i tisdags kväll.
Hur ska min pojkvän eller någon annan någonsin kunna fatta vem jag är och hur jag fungerar om jag inte berättar det? Med eller utan ex, men i mitt fall blir det med. Mina ex har präglat mitt liv och de har påverkat mig som person så är det bara. Det är ingenting varken dom eller jag kan hjälpa. Så blir det ju bara, för man vill ju vara så som den man är med tycker om, och alla tycker inte om samma sak.
I tisdags kväll lärde jag mig att man måste prata om sitt förflutna, sina ex, med den personen som kastar sig handlöst in i ens liv.
Hur ska han annars kunna veta att jag har lätt för att dra så fort killen visar "svin karaktär"? Jag vill ju inte ha något "svin", jag har haft nog av sådana killar i mitt liv. Hur ska han kunna fatta varför jag ibland är så känslokall? Jag har ju lärt mig av mina ex att man inte får det man vill om man stannar kvar och lipar en skvätt.
Ex - killar eller bara ragg påverkar ju en, man vill ju bli omtyckt! Och tyvärr är det nog så att i alla fall jag var väldigt svag på den punkten. Jag vände ut och in på mig själv för att personen skulle bli nöjd. Nu har jag lärt mig annat. Nu handlar det om mig, och passar inte det så kan man dra. Passar inte killen mig så drar jag, easy as cake. Av detta har jag förstått att jag har svårt att släppa killar nära, dom sårar ju mig. Jag vill inte blir sårad mer.
Därför föredrar jag att prata om mina ex, inte älta eller tjata, men bara berätta vad det var man gick igenom då det tog slut och varför man är på ett visst sätt. Förhoppningsvis ger det personen lite förståelse när man bara springer iväg från Burger King kl 00.00 på natten för att man har haft ett litet gräl. Förhoppningsvis fattar personen att det inte bara är hans fel, utan att tjejen som springer ifrån honom bara är jävligt rädd. Rädd för att få sitt hjärta krossat igen.

Peace. Love. And Understanding.

Röjjning avklarad

Har precis röjt i mitt rum. Dvs städat bort lite saker som jag efter mkt funderande kommit på att jag faktiskt inte behöver. Hittade även lite små roliga saker som 2 par snygga ringar som jag kan "återanvända"- funkar lika bra nu som de gjorde i 7:an, foton på min gamla kanin Fläcken - han var verkligen mysig! Jag saknar honom! Sen hittade jag lite andra saker som åkte ner i "inte röa"- lådan och kom underfund med mig själv att hur mkt jag än städar så kommer jag inte att kunna städa bort minnerna från honom i detta rummet. Det är väl bara att acceptera och egentligen kanske inte så konstigt heller.

Dock tycker jag alltid att så fort jag börjar röja i mitt rum så lyckas det alltid bli stökigare, hur mycket jag än rensar bort och slänger så blir det stökigare. Men även om röja betyder att mitt rum blir stökigare så gillar jag att röja, städa undan, hitta "nya" saker och slänga. Det ger mig ro och känns nästan som lite "egentid" att sitta och kolla igenom sina saker och låta tankarna flöda. Det är härligt. Oftast röjer jag på kvällarna (haha den meningen går att misstolka) och jag tycker det är så mysigt att sitta i mörkret när det nästan är natt och titta på mina gamla prylar.

När jag i princip var klar kom mamma in och skulle säga godnatt. Jag visade henne då ett "Jag har tagit ställning" kort. Ett kort där jag har fått fylla i om jag vill donera mina organ eller ej. Jag vill donera men endast till donation och än så länge vill jag inte donera bort hjärta och hjärna. (jag vet ju inte vad jag vill om några år ;))
Mamma undrade varför jag inte ville donera bort hjärtat, men hur skulle jag kunna det? Jag har ju redan gett bort mitt.


<3
Där var jag väl gullig? ^^ Sanningen till varför jag inte vill donera bort mitt hjärta i dagsläget är att hjärtat för mig är så personligt. Det är ju där alla min känslor finns. Mina känslor...

Om min design

Som ni ser och sett använder jag mig av gratisdesigner. Varför? Jo, jag har helt enkelt varken tid eller kunskap att sitta och pilla ihop en själv och när det då finns sånna vänliga själar som gör designer som alla kan få använda så varför inte använda en sådan?
Mindre personligt och allt sånt ja, men å andra sidan kan jag byta design varje dag om jag så skulle vilja :)

Så nu tänkte jag ge lite exempel på ställen där ni kan hitta gratis designer:
¤ http://malinsofiacalmebring.blogg.se/category/gratis-designer.html - Som jag använder mig av just nu. Denna jag har tycker jag själv är supertuff och jag gillar den mkt mkt :)
¤ http://designandmakeup.se/category/gratis-design.html - Hon hade gjort den jag använde mig av innan, och jag tycker hon har gjort många fina designer.
¤ http://gratisbloggdesigners.blogg.se/ - Försökte mig på denna, men pga alla kodmallar och stilmallar osv så funkade den aldrig för mig. Gjorde något fel antar jag. Men kolla bara så snygga dom är!
¤ http://www.bloggdesign.nu/?p=blogdesign - Många fina som man antingen kan köpa eller leta fram en gratis bloggdesign
¤ http://www.designabloggen.se/designer - Aldrig provat på denna men även här finns många fina designer att hitta :)

// Linnéa

Rss