Finito.

Då var det bestämt. Det blir inte mer. Inget mer vi.

Jag fattar inte hur jag ska klara detta. Det gör så ont i mig. Jag vet inte ens om det är detta jag vill. Allt känns bara fel och jag känner mig så olycklig! Jag vet inte vad jag ska göra! :'(

Dagarna är väl okej, så länge man håller igång. Och det känns okej när du är här, men när du går blir det så ensamt. Det känns inte som att detta är på riktigt. Den dagen jag fruktat är inne. Den dagen jag aldrig trodde skulle komma. Den dagen har kommit och nu känns det som att den kom för tidigt. Jag är inte redo. Jag kommer sakna dig.

Du var den som alltid ställde upp, alltid älskade mig vad jag än gjorde och vad som än hände. Du fanns alltid och jag kunde lita på dig. Jag har aldrig älskat någon så mycket som jag älskar dig. Och nu vet jag inte om jag får älska dig?

Det känns inte som att vi var klara med varandra ännu. Jag hade massa mer planer för oss. Hela sommaren tex. Vem ska följa med mig ut till landet nu? Vem ska jag ta lill båten ut till en ö med? Vem ska jag sova i friggeboden med? Vem ska jag vara med under sommarlovet då alla åker iväg?

Nej jag vill inte! Detta känns så hemskt och så fel! Vad var det som var så himla hemskt så att vi var tvugna att göra slut? Vad var det som var så fel? Jag ville ju försöka mer!

Detta känns så himla overkligt. Det känns som att det någon gång ändå kommer att bli vi igen, men det är inte säkert. Och det gör mig så himla, himla ledsen. Jag kanske aldrig får dig igen. Detta kanske var min chans, och jag sumpade den. 3 år kanske inte är at sumpa en chans, men jag utnyttjade den inte helt och fullt.

Fan Mathias vad jag älskar dig!!!! Jag vet inte vad jag ska göra!!

It hurts.

Okej, inget är bestämt ännu, men jag måste få skriva av mig.

Jag vet inte vad jag vill och du vet inte vad du vill heller. Och eftersom ingen är direkt "på" så lutar det ju mot att detta kommer att nå sitt slut inom en snar framtid. Frågan är bara: Hur fan ska jag kunna leva utan dig?
Du har funnits där för mig så sjukt länge, och jag vet att du kommer fortsätta finnas där men det kommer ju inte att vara samma sak.. Jag har kunnat lita på dig till 100% även om jag sagt att jag inte har gjort det (ok jag har kanske inte alltid litat på dig i alla situationer, men ah du vet vad jag menar), du har ställt upp och du har varit så mycket mer än en helt vanlig pojkvän. Du har varit min bästa vän. Den bästa vän jag någonsin har haft.

Det gör så ont, så ont att förstå att detta kanske är slutet. Att det kanske inte blir mer, går mer. Att man inte känner lika starkt för varandra som man gjort innan.

Jag vet inte vad jag ska göra. Ibland vill jag ha dig så sjukt, sjukt mycket och jag kan inte tänka mig en dag, en minut, en sekund utan dig. Men ibland tänker jag att det hade varit bättre om vi inte var tillsammans.

Grejen är att jag inte kan tänka mig in i hur det skulle vara att inte vara din flickvän. Vad skulle jag göra på fredagskvällarna? och hela lördagarna? Ska jag behöva sova ensam alla nätter nu då? Eller ska du sova över men på en madrass? Vem ska jag komma till när jag är ledsen? Vem ska jag ringa när jag bara måste berätta något? Vem ska jag krama och pussa på?

Du är ju det bästa som har hänt mig, det absolut bästa. Och detta är så grymmt jobbigt. Ska jag lämna det bästa jag har för att jag kanske inte känner lika mycket längre? Är det värt det?

Ska jag vara helt ärlig hade jag inte trott att du skulle vara lika mycket för detta som jag var då. Och jag trodde du skulle bli glad  de gångerna jag har sagt att jag vill försöka en gång till. Du säger att du inte vet vad du vill, men jag tror att du har bestämt dig.

Jag vet att du frotfarande kommer att finnas här, men inte alls på samma sätt. Inte alls. Vi kommer ju fortsätta vara vänner och så, men kommer jag klara av när du skaffar en ny som du hellre vill umgås med? Antagligen kommer jag känna mig jättebort vald och bli sårad - men det får jag väl lära mig att ta. Det värsta som jag känner kommer hända är att jag ångrar mig och tror att jag kan komma tillbaka att det ska bli bi och att allt blir som vanligt igen, men så kommer det inte vara, för om jag känner dig rätt kommer inte du att gilla det.

Ahh sånt här ska inte vara så förbannat svårt! Jag älskar ju dig! Av hela mitt hjärta! Men ändå är det något som inte riktigt stämmer. Åh jag vill ju ha dig jag vill ju vara med dig. Du är min skatt. Hur FAN SKA DET GÅ UTAN DIG???? detta känns så jävla fel! Jag sitter här och lipar sönder för att jag är rädd att mista dig, och ändå vet jag inte vad jag vill.

Mathias, jag älskar dig så det gör ont.

Koncentration!

Jag har fått så fruktansvärt svårt att koncentrera mig på sista tiden. Jag tänker att jag ska göra läxor/ inlämningar/ plugga inför prov med en gång när jag kommer hem, men nae då hittar jag på massa andra saker som är MKT viktigare. Och sedan när jag väl sitter ner så kommer jag på att "jag kanske behöver datorn?" och så fastnar jag här istället för i böckerna.
Jag gör allting lite halv bra för jag har ingen lust att lägga ner sjukt mkt tid på det helt enkelt. Jag behöver lov!!!

Nej nu ska jag skriva på min ryska sak i alla fall så kan jag gå ut i solen sen :) YIPPIE SOLA! ;D I för sig behövs det typ liiite mer värme för att jag ska slänga av mig alla kläder och steka i bikini, men jag kan sola fejan :)

Pusseli// Linnéa

btw, vill åka till sthlm och så vill jag åka till något varmt ställe i sommar och så dessutom vill jag dra till sticky på torsdag. Emelie! Det är topflor! Det är typ ett måste! ^^

Katt ögon xD


Hahahaha xD Jag på Saras fest, "Tequila bruden". Bjuder på denna för jag tycker den e skoj :)

HELGEN

Helgen är inte slut än, men jag känner för att skriva ändå :P

Torsdags kvällens utgång med girlsen - Elin och Emelie blev kanoooon, Vi drog till sticky tsm med alla andra lerumsbor ^^ i början va de lite segt men i slutet ville vi inte gå där ifrån så vi "missade" sista tåget, och Elins pappa fick agera fylletaxi ^^ Vi brännde totalt tsm ca 900 spänn och då va lixom inträdet gratis :P Anyway, under kvällens gång träffade vi lite killar bla ett mkt gott killgäng :) som vi satt och snackade med :) Kom hem 1.40 Kanooon kul :D

Fredags vaknade man ju inte alltför pigg, och jag slängde mig hem till Mathias som hade fixat frulle - Du är min ängel<3 Sedan blev det shopping i gbg för mig och Mathias mkt treligt :) Var dock lite pank så någon mysig fika blev det inte tal om - Donken here we come sa jag bara :P Sedan fick vi slänga oss hem och snygga till oss för att rusa till Servett och köpa "grogg virke" och sedan gå rätt in i skogen hem till Sara - Din lilla skogsmulle ^^ Där blev det middag och fest :) Mkt trevligt om man bortser från bråket på toan ;) Jag tog det lungt med tanke på gårdagen, men jag tyckte iaf de va grymmt kul :) Kom hem typ 1-1.30 :)

Idag, lördag, vaknade jag brevid min ängel och jag var så sjukt jävla trött och så hör man den "lilla" rösten  brevid "nej nu får vi gå upp och äta frukost!". Mitt huvud samt min kropp skrek "NEJ FÖR HELLVETE JAG VILL SOVA!" , men mitt samveta sa "Gå upp låtsas vara pigg ge din man mat och var duktig flicka". Så det gjorde jag. Sedan blev det städning av rummet, shopping till lillebror på Allum och sist Robinson hemma hos Mathias :) Vad tyckte ni om Robinson förresten??? Och nu sitter jag här, 00.45, dödstrött och ÄNDÅ tar jag mig tid att skriva här... humm, jag e lite knepig va ;P

Men nu måste jag sova för imorgon ska jag upp och gratta brorsan - hela 16 år :O och sedan ska jag övningsköra :) Kommer vara trött som fan på måndag... Och då ska jag simma 8.20 :S Kul kul. Får peppa mig med att det bara är 2 veckor kvar till påsklovet och där med 2 veckor kvar tills jag börjar jobba - wihoo jag längtar!! Jag vill ha pengar!! :D

Sov gott // Linnéa


Jag innan utgången - fett dålig kvalitet med de skiter jag i :P

Att göra v 12 :)

  • Onsdag: Engelska prov - blää kan inte, in till stan för att kolla på universitet med klassen,  övningsköra i stadstrafik med mamma, träna med Amanda och på kvällen ska jag vara barnvakt åt mina små syskon :)
  • Torsdag: körskola 10.45, tillbaka till skolan för att sedan åka in till stan igen och träffa vår käre vän Poo tsm med Sara och ev någon mer, på kvällen blir det utgång med Emelie och ev någon mer :)
  • Fredag: STUDIEDAG! Frulle med Mathias och sedan in till stan en sväng, handla inför kvällen med Sara, sedan på kvällen blir det fest :) Wohooo :D *TAGGAD*
  • Lördag: Vakna upp brevid Mathias hemma hos mig (tror jag?) hoppas på en inte alltför dunkande huvudvärk :P, bio någon gång under dagen med familjen vi ska se på "Män som hatar kvinnor", på kvällen blir det myys framför tvn - ROBINSON!
  • Söndag: Vila och plugga lite, ev träna med Amanda :)
Det kommer bli en TOPPENHELG! :D

Flytta?

Satt och pratade en låång stund med mamma efter maten idag (ja jag gör allt för att slippa plugga) och då kom vi in på semestrar och kroatien och om vi ska åka dit denna sommaren igen och då vill jag helst flyga osv. och helt plötsligt var vi inne på "flytta hemmifrån". Och då sa mamma "om du sparar dina pengar som du får nu när du jobbar kommer du ju att kunna flytta hemmifrån innan du fyller 25" och jag tyckte det lät lite mycket med 25 - vill ju flytta tidigare. Mamma flyttade lixom när hon var 19 :P Då sa mamma iaf att hon tyckte nog att när man började plugga var det väl bra "tid" att flytta jag citerar "Då kommer du vara evigt trött på oss här hemma, och det kommer bli mycket trevligare att bara äta söndagsmiddag med oss".
Så pratade vi lite om priser och så, och min morbror som precis skaffat ny lägenhet till ett jättelågt pris. Och då tyckte mamma att jag kanske kunde flytta dit när jag började plugga för de va tydligen jättemysigt och billigt då och allt sånt :)

Haha måste säga att jag var lite chockad att hon ens "ville" att jag skulle flytta xD Men tänk bara så himla gott om man har en egen lägenhet om typ 1 - 1½ år! Fast jag vill helst inte bo ensam - är så mörkrädd! Men det skulle vara så himla, himla underbart! Alla andra som typ har äldre syskon eller inga syskon fattar inte vad jag snackar om, men hörre ni jag har 3 yngre syskon och de vore himla härligt att få lite "egentid" utan att någon spelar guitarr/ tv spel utanför mitt rum.
Fast det är klart att jag skulle sakna dom, och sakna all den servicen man har här hemma. Men oj,oj,oj vad jag skulle mogna och bli vuxen.

Vi får väl se hur det blir :) Längtar tills gymnasiet är över, slut, finito! 2:an är ju snart av klarad iaf :) 3 månader kvar till sommarlovet typ :P

Peuss<3// Linnéa

TACK FÖR EN SUPERKVÄLL EMELIE

Vill även passa på att tacka Emelie för det fantastiska partyt i fredags! Indian/ Cowboy tema - riktigt kul alla va så serriösa :D Detta gör vi om :)<3

NÖJD

Jag är så nöjd med mig själv just nu :)

1. Jag klarade av FN rollspelet och förutom förhandlingar vi inte hade något vi kunde säga något om samt att vara sjukt nervös i talarstolen så tycker jag att jag klarade av det hela riktigt bra :) Hoppas på starkt VG eller MVG^^

2. Jag har varit och tränat! *applåder* Det var sjukt länge sedan men så himla härligt! Ska försöka kila ner till Friskis många gånger denna veckan :)

3. Idag blev jag erbjuden jobb - vikariat - som jag tackade nej till xD Det var från gymmet Life igen som undrade om jag ville passa barn imorgon kväll - jag sa bara NEJ TACK xD och sedan la jag till "du kan nog stryka mig från vikariat listan". Är man redan anställd så är man ;P Dessutom var det sjukt jobbigt att passa barn som typ grät och ville gå ut till sina föräldrar, jag fick ont i ryggen, fick smutsiga strumpor och luktade konsigt. Jag var där i TRE timmar. Så desperat av pengar är jag inte nu :P

4. Har köpt hårfärg och snart ska mamma få den stora äran att slinga mitt hår :) Men först ska jag klippa mig - på torsdag. Åh så härligt det ska bli! Ibland känner man bara att håret typ förstör hela ens outfit ^^

5. Denna veckan har vi INGENTING (förutom IV-vals prov men ;P). Så jag ska göra som Åsa sa - slappa :) Vilket idag innebär mys och te vid tv:n först "familjen annorlunda" och sedan "spårlöst". btw, någon som såg wipout igår? :D


Ego Jag ^^
Rss