Mer söndagsmys åt folket!

I dessa ruggiga dagar och egentligen i alla dagar behövs det mer söndagsmys. Söndagen har blivit en "hatdag" för efter söndag kommer ju måndag vilket betyder att veckan rullar igång igen. Jag tycker att söndagen borde vara lika mycket älskad som fredagen. Det är ju på söndagen det gäller att suga det sista ur helgen! Vår sista chans. Därför föreslår jag att man firar söndagen med lika god mat och lika mycket mys som fredagen.
På fredagen känner ju många att man kan släppa veckans stränga regler om att inte äta onyttigt osv. Men då tycker jag att på söndagen borde man äta lika onyttigt som på fredagen eftersom veckan sedan rullar igång med alla de hårda regelerna. Alltså föreslår jag "söndagsgodis" istället för "lördagsgodis", om ni fattar? Lördagen borde istället vara en slags "paus" - man onyttade ju sig hela fredagen (; Lördagen kan vara som en mellan dag, typ.

Så ska det vara i Linnéa-världen iaf :) Mitt söndagsmys idag bestod av trevligt sällskap, god mat, fruktsallad+glass och slapp i soffan - precis så som jag vill ha det :)


Mmmmmmmmmmm!

Jag <3 Cosmopolitan

The very best of 2009

Ni bara måste kolla och lyssna på denna remix, det måste vara den bästa remix som gjorts. Jag skämtar inte!
I Loove, Looove, Loooove it!

<3

Allt är en soppa.

Som Marina sa idag: Allt är en soppa. Så är det verkligen! Ibland allt bara allt jobbigt smälter ihop till en blöt äcklig soppa. Fy för det! Här har ni ett exempel på en riktigt dålig, äcklig soppa:


MMMMM detta bjöd skolan vegeterianerna idag - den smakade spott. Resten fick "cowboy soppa" mumms.


Fotade även "min" bil idag (den är så gott som min, bara jag som kör den ^^ )



Fast som ni ser kan jag inte köra den nu... Den är lite insnöad. Och jag är inte supersugen på att skotta ut den. Men till våren, då snön förhoppningsvis har smält, kommer ni se mig swischandes runt i min kära gamla volov <3 Finns ingen bättre bil än den!
I <3 Min röda volvo 9.40

Vill även gratulera min söta lillebror som fyller 9 år idag! GRATTIIIIS! <3

Life wasn't meant to be like this

Man får bara ett liv. Ett liv. Det livet får man bara en chans att leva perfekt. En chans.
Jag vill inte slösa någon tid, för tid är dyrbart. Ändå vill jag att tiden ska gå fort, flyga iväg, till den dag då jag redan gjort alla val. Den dag jag lever lycklig och kommer fortsätta med det tills jag dör. Men jag vill inte missa något. Och jag vill,vill,vill njuta av varje sekund som livet bjuder på. Men just nu så kan jag inte.
Jag kan inte njuta av det livet har att bjuda på. Jag vill bort, bort härifrån. Jag trivs inte. Men ändå vill jag stanna. Jag trivs ju visst! Så är det med allt. Jag velar. Jag vill klara mig själv, men ändå ha hjälp. Det är olika från dag till dag och jag själv vet inte vilken dag som blir vilken. Vilken dag som kommer bli pepp och vilken som kommer bli depp. Jag har ingen aning.
Jag älskar att sova, att drömma. För i drömmen bestämmer jag, och på ett eller annat sätt blir det oftast bra - så som jag vill ha det. Fast skönast är att få sova i flera timmar, utan att drömma något. Utan att känna något. Utan att ha någon press. Utan att behöva välja. Då är det nästan som att jag inte finns. Det är så himla skönt.



Behöver omväxling. Behöver sol. Behöver bestämma mig. Behöver inse.

White horse



Hon är vacker, hon sjunger sjukt bra och dessutom sjunger hon världens bästa låt.
Videon är som grädde på moset. Sjukt bra.
<3

Arg arg arg på västtrafik.

Sista dagen på sportlovet nu - det gick för himla fort! :(
Hur spenderades då sista dagen?
Jo, jag skulle jobba kl 17, va därför tvungen att ta tåget vid 16. Kommer ner till stationen och ser ett direkttåg stå på spåret. Whata? Det ska inte stå där? Går på och frågar folket som sitter i vad som har hänt och varför de står där. Det visar sig att de har stått där i ca 30 min eftersom ett tåg har spårat ur. Frågar om tåget ska till Göteborg och det ska det så sätter mig på det. Som tur är börjar det rulla ca 10-15 minuter efter att jag har kommit ner. Så om allt hade gått som det skulle hade jag hunnit till jobbet MEN tåget får röd signal och blir stående mellan partille och sävenäs i 45 minuter >< Jag får springa hela vägen till jobbet och kommer 35 minuter försent.
Jobbar och kl 22 slutar jag, eller kl 22.10 rättare sagt. Då har jag 7 minuter på mig till tåget. Slänger av mig arbetskläderna och springer hela vägen till centratstationen. Inget tåg står vid perrongen trotts att klockan är 22.16 och en stor folkmassa står vid en tv skärm. Jahopp tåget är sent och kommer inte förens 23.05. Sätter mig vid i stationshuset och väntar, då kommer Peter! Himla tur att jag fick lite sällskap de där minutrarna :) Klockan blir 23.05 och 23.17 fortfarande inget tåg. Peter och jag börjar fundera på att ta taxi men beslutar oss för att vänta liiite till. Kl 00.00 kommer ÄNTLIGEN tåget, men avgår inte förens 00.17. Då har jag alltså suttit på stationen i över 2 timmar...
Nu är vi då äntligen påväg! MEN mellan sävenäs och partille måste tåget stanna vid varje växel och lokföraren måste kontrollera varje växel "by hand", alltså han måste stanna tåget, gå ut och kolla att den verkligen växlar. Detta tar ca 10-15 minuter varje gång och vi stannar MINST 3 ggr.
Kl 1.20 rullar tåget in vid Lerums station.
Kul kväll?
Nej.
Men tur att jag hade Peter att snacka med under tiden :) Annars hade jag typ dött av tristess :P


Men! Västtafik, detta är verkligen inte okej! Vi fick ingen info under de 2 timmar vi satt där, det är väl det MINSTA ni kan göra? Informera era resenärer??? Fet diss på västtrafik!

Saknar dig lagom mycket

Jag saknar dig lagom mycket. Lagom mycket är bra! Det betyder att jag inte saknar dig så att det gör ont. Inte än.
Jag tycker inte om att sakna folk så att det gör ont. Jag vill hellre längta. Längta efter att du ska komma hem. Längta efter att ha dig här.
Jag längtar efter dig Jonathan <3



Bilder från i sommras <3

Gårdagen i bilder






Tack för en superkul kväll tjejer! <3

Party tonight!

Åhhåhhåhh ikväll blir det äntligen sticky! :D Så himla länge sedan jag var där! Ska bli så kul!

Nu ska jag bara fräscha upp mig och sedan ska jag ut och röra på min roumpa! :D

Pussis // Li

BALKLÄNNING KÖPT

ÄNTLIGEN!
Äntligen är min balklänning fixad :D Är så himla nöjd och stolt. Trodde verkligen inte att jag skulle kunna bestämma mig på en dag - t.o.m 2 timmar! Men det gjorde jag! Får väl tacka mamma och personalen där för att hjälp och smak rådgivning :) Fick tyvärr inte med den hem då det var en söm som var liite påväg att ge sig så de skulle sy till den så att den är hel och fin till min bal :)
Iaf. Den är lila - inte klatchig lila utan "snygglila" - och sen har den strass/pärlor på. Åhh den e underbar! Den e lite utåtstående men inte för mycket. Det hela gick på 3.300 kr. Tuur att jag har en rik mamma ^^ Bilder får ni se efter balen den 18 Maj ^^ Klänningen köpte jag på Ramona Design förresten! Hemsida har nu här: http://www.ramonadesign.se/fest.html
Men, eftersom jag köpte en som satt som ett smäck NU så gäller det hård diet och mycket tränig för mig så att jag inte fettar till mig och helt plötsligt inte kommer i den xD Hur firades detta med nyköpt klänning och tankar på diet då? Joo först åt jag sjuukt mycket mat och sedan massa kärleksmumms kantbitar - börjar bra det här xD
Åhåhå det kommer typ aldrig gå, men bara jag börjar träna ordentligt så kommer det nog kännas bättre :) Imorgon blir det iaf powerwalk-i-snö för mig, och till kvällen dans-på-sticky :D I like!

Var även på utbildning idag på jobbet. Det var trevligt, kul och givande. Vi ska börja med ett nytt system, att ha schemat på en sida på internet. Kommer underlätta en hel del och kommer förhoppningsvis göra att jag kan jobba en hel massa mer då jag kan se vilka pass som är lediga där - kolla i min almanacka och sedan klicka i om jag vill jobba då :)

När jag var inne i stan hittade jag även en mobil som jag antagligen vill ha, Samsung S5230 (jaa de e sant - inte sony ericsson! :O :O :O) fanns för 1890 pix på ONOFF och om man e medlem 1690 pix, vilket min mamma är! Skiit bra helt enkelt. Den är tuch och den e fab. Antagligen vill jag ha den i rosa, eller svart... Fast antagligen rosa :) Frågan är bara hur är tuchen? Är den slapp? Och nästan viktigast, som Linda påpekade, kan man göra smileisar?? Någon som vet? :)


Och jag veeet att alla kommer säga att jag ska köpa Samsung Jet ist, men 1) Det är ovärt mycket pengar på en MOBIL - köper typ hellre en ny dator xD 2) Den e så sjukt ful på baksidan! :o Gillar inte alls det där röda randiga :/ Denna är mkt mer mej :D <3 (och mkt mer min ekonomi ^^)

In the army now


Gammal med go :)

Smilies

Smilies använder i alla fall jag dagligen, men visste ni hur många olika gubbar det egentligen finns? Här kommer 69 olika smiliesar som jag hittat i förra årets almanacka - burde förlag ab. De fet-markerade är mina favoriter! Enyoy!

Smilies:             Betyder:
:-O                    Wow!
:-*                    Oops! Eller "Jag åt just något surt"
[:]                     Jag är en robot
:-D                    Sagt med ett leende
I-O                    Surfaren gäspar
:^D                   Bra! Jag gillar det!
:-c                     Väldigt ledsen
:-"                     Snörpa med läpparna
&-I                    Tårfylld
:*)                     Jag är full
;-(                     Jag gråter
<I-)                   Jag är kines
:-0                     Inget skrikande!
:-:                      Mutant smilie
:<                      Vilka ursäkter!
:*                       Kyssar
:-`                           Smilie som spottar ut sin tuggtobak
(:-(                     O-smajligt ogillande
0-)                      Jag har på mig ett cyklop
I-D                      Hoho
:]                              En liten glad dvärgsmiley, som gärna vill vara din vän.
:-)~                    Jag dreglar
:=)                     Jag har två näsor
8:-)                     Jag har glasögon i pannan
`-)                      Blink Blink
:=I                      Babian
B:-)                     Solglasögon på huvudet
:-x                      Puss puss
:-,                       Hummm
:-/                       Jag är skeptisk
:-B                      Dreglandes
:-#                      Mina läppar är förseglade
8-O                            OH my God!
8-)                       Jag har solglasögon
:^)                      Jag har en bruten näsa
%-6                           Jag är hjärndöd
:-9                       Jag slickar mig runt munnen
                           Osynlig smiley
:O                        Skrikandes
=:-)                      Smiley-punkrockare
:-$                             Smiley med munnen hopbunden - Hur har man det?!?
:-o                       Sjungandes nationalsången
I-)                        Hee hee
:-I                        Hummm
8:-)                      Jag är en liten flicka
:-~)                      Jag är förkyld
:-q                        Jag försöker nå min näsa med tungan
:-I                        Grym
(-:                                Jag är vänsterhänt - Det är sant, alla vänsterhänta skriver baklänges.
:-r                        Sticka ut tungan
:-[                         Surandes
:-C                        Jag är verkligen sur!
8-]                        Wow, maaan!
:-II                        Ilska
8-I                         Ögonen öppna av förvåning
I~(                        Någon slog just sönder min näsa
:-7                         En sardonsik anmärkning
<:-I                              Användaren är ett dumhuvud
(:I                          Användaren är ett ägghuvud
.-)                          Användaren har bara ett öga
:[                           En verkligen trist historia
:-<                         Jätteledsen smiley
:-I                                "Ha en vanlig dag"
:-t                          Jag är sur
I-P                         Yuk
%-)                               Jag har stirrat på en grön skärm 15 timmar i sträck
:-)8                        Jag är en stor flicka
:'-)                         Jag är så glad att jag gråter


Alla hjärtans dag

Idag är det alla hjärtans dag, om någon missat de. Igår var jag i stan med Amanda, och herre gud vilket pådrag det är om denna dag överallt! Tyckte nästan att det blev töntigt när man i vilken affär man än gick i såg små hjärt saker och skyltar som påminnde än om att det var alla hjärtans dag 14/2. Så vem, som har rört sig utanför sitt eget hus, kan ha missat att det är alla hjärtans dag?
Som tur är har jag och älsklingen redan det avklarat. Vi ska inte fira alla hjärtans dag eftersom vi hade halvårsdag för ca en vecka sedan, och någon måtta på presenterna får det vara. Så vi ska mysa lite som vanligt istället, kolla film och så :)

Iaf. Jag var ju i stan med Amanda då va. Lämnade tillbaka de jag köpte förra gången jag var och shoppade, det var nog mest ett impuls köp och när jag kom hem var jag inte alls nöjd med det jag införskaffat. Så jag tog min i kragen och lämnade tillbaka det. Hittade istället en jättesnygg vit, linne skjorta.

Jag och Mandy gick till TopShop och kollade på deras typ "gamla/teater kläder", där fanns nämligen lite balklänningar. Fanns riktigt snygga faktiskt, fast jag vill nog att min ska vara ny :P
Sedan gick vi och åt sushi! Mmmmmm, så himla gott!

Efter det tog vi tåget hem. Jag behövde komma hem och sova eftersom jag skulle jobba hela natten. Så sov någon timme. Sedan mat och därtill melodifestivalen. Hetingen som dansade i vatten var ju lätt bäst ^^ Efter det var det bara att vänta på att klockan skulle bli 23 så att jag kunde ta bilen in till jobbet. Jobbade 00-05 och det gick bra :) Kom hem vid 5.30 och då var jag pigg! Men lyckades somna ändå.
Vaknade vid 13 tiden och nu är jag AP hungrig eftersom jag bara har legat och slappat xD
Så nu ska jag ner och käka ^^
Pussis

 

Jag älskar dig <3

You rule! <3

Detta är min kompis Olof från Malmö, och han rockar! Detta klipper är så sjukt roligt! Så himla stolt över att vara hans vän ^^




Är så trött

Jag är så fruktansvärt trött. Inatt sov jag ändå otroligt mycket mer än vad jag brukar göra och dessutom hade jag sovmorgon, och ändå så somnar jag i soffan när jag läser svenska läxan och sov där i säkert 30 min minst!
Så lovet, som är på väg, kommer bli ett återhämtnings lov för mig. Det verkar som att jag behöver det (;


Zzzzzzzzz....

Hon kommer!

Pink kommer till Ullevi, Göteborg, Sverige!
Fy vad glad jag är! Lovade mig själv innan nyår att om hon kommer till Sverige en gång till - hon var ju här i höstas fast i sthlm då - så ska jag se den konserten! Och WIHOO min önskan slog in! Biljettsläpp på fredag, can't wait. Fast måste hitta någon som vill gå med mig också ^^ Men det blir nog inga problem :)

Plocka upp!

Gick från skolan idag och mötte ett tiotal korvar. Detta är inte okej! Folk verkar tror att eftersom det är så mycket snö ute så kan man gömma skiten under snön, och eftersom folk som då går förbi inte ser skiten så finns skiten inte! Detta är helt fel. "Det som gömms i snö kommer upp i tö" som man säger, och detta påstående stämmer faktiskt. Jag vet inte om det äntligen har börjat bli tö (jag hoppas) och allas gömställen då börjat avslöja sig eller om alla hundägare har fått plötsliga rygg probelm och inte kan böja sig ner och plocka upp, men idag var det ärligt talat skit äckligt att gå från skolan pga. alla otrevliga överraskningar jag mötte på vägen.
Plocka upp efter era bajsande fyrbentingar! Som hundägare måste det ju vara ett som är säkert då man skaffar hund: Plocka bajs minst en gång om dagen i ca 10-15 år. Ni har valt att skaffa de bajsande djuren själva och då är det även er plikt att plocka upp. Låter detta jobbigt? - Skaffa fiskar i stället!


Plocka upp efter era hundar!

My love

Min älskade ring <3





Urgulligt armband från älsklingen till mig som halvårs och alla hjärtans dag present <3

Hissa och dissa



Hissa
1.
Det faktum att jag eventuellt har kommit på vad jag vill jobba som, och vad jag då vill utbilda mig till. Nämligen mäklare. Jag älskar själv att kolla på hus och lägenheter mm. och då slog tanken mig "varför inte jobba med att sälja hus?" och ju mer jag har tänk på det desto mer sugen blir jag på att utbilda mig till mäklare. Så jag kommer söka till lite olika högskolor där utbildningen "fastighetsmäklare" erbjuds, men förhoppningsvis hamnar jag på Borås högskola. Där tar utbildningen bara 2 år vilket betyder att jag kan vara färdigutbildad mäklare - redo att börja jobba - när jag är 21-22. De ni! :)




2. Att rensa luften. Denna veckna har jag rensat otroligt mycket luft, både i klassen och privat. Klassen behövde det, vi är så himla goa mot varandra men under ytan lurade ändå lite aggretioner. Skönt att få det uppklarat. Samma gällde privat. Jag känner iaf att det mesta är uppklarat nu, och att jag kan börja bete mig lite mer normalt. Vilket känns skönt! :)

Dissa
1. Att helgen är alldeles för kort! Swish så är den borta. Nu sitter jag här och det är söndag, och det känns som att det lika väl hade kunnat vara fredag och början på helgen! Känns verkligen inte okej. Efter helgen ska man liksom vara uppvilad, inte tröttare än innan. Inför 4 dagars helg NU tack! :)

2. Snön. Jag är så evigt trött på den j*vla snön. Jag skriker varje gång det snöar och jublar så fort det är sol. För att det är sol betyder att snön kanske smälter bort! :D Men nej, på natten blir det i stället smäll kallt och det snöar typ en meter under natten. Det tar dubbelt så lång tid att gå till skolan efter som 1. jag kan inte cykla 2. jag tar ett steg glider tillbaka ett halvt steg, tar ett steg glider tillbaka ett halvt osv. Snälla snön försvinn nu.



Fet-dissa
Den här dissen får ha en egen kategori eftersom det är så hemskt. Jonathan, Jonte, älskling, baby, min pojkvän ska ha sin bal på min student. Vilket betyder att 1. Jag kan inte kolla på hans bal som jag hade tänkt. 2. Han kan inte vara med på min student som han hade tänkt. Eller han kan vara med ett tag men med tanke på att hans bal är på Masstrand snackar vi inte särskilt länge. Han kan inte vara med hemma när jag öppnar paket eller äter tårta och han kan inte följa med ut senare på kvällen :( Blir så himla arg! Vem f*n har sin bal den 4 juni?? Det är jätte sent och alla studenter har redan dragit igång!!! *suck* Så vi får väl fira dubbelt på hans student då, och jag får fråga Amanda om hon vill vara min "date" till studentfesten ^^

Shopping!

 

Skjorta och leggings från Gina.
Skjortan är egentligen ljusblå och rutig men den fanns tyvärr inte på bild ;)
Dessutom köpte jag ½ -års present åt Jonte :) Eftersom vi har halvårsdag på måndag! :D <3
Hittade även en ursnygg ring på Glitter som jag köpte, bild på den kommer senare - jag är ärligt talat kär i den :)
Gjorde av med sjukt mycket pengar och nu känns det typ som jag köpte skitsaker för dom, men så var det ju faktiskt inte. Handlade lite mat till mig och baby också eftersom vi var ensamma hemma igår - så jag stod för efterrätten :)
Men jag kan jag tacka gud för att jag har ett jobb som gör att jag får ca dubbla studiebidraget varje månad, gör iaf att det svider lite mindre i plånboken :)

Farväl

I torsdags tog jag farväl av mina älskade vänner: Samantha, Miranda, Charlotte och Carrie.
I torsdags tog min sex and the city box slut.
Jag grät, både för att det var så sorgligt i det sista avsnittet och för att det just var det sista avsnittet. Vad ska jag nu göra när jag känner att jag bara vill slappna av? Vad ska jag göra efter skolan för att trigga mig till att läsa läxor? Att kolla på ett avsnitt var en belöning. En belöning att jag orkat gå till skolan och en belöning för att jag gjort mina läxor. Dessutom tittade jag på ett avsnitt då jag kände att jag ville koppla av, eller då jag hade för många tankar i huvudet och bara behövde få tänka på något annat.
Sex and the city har stått mig så nära de senaste månaderna att jag är lite orolig för hur jag ska klara mig utan de där avsnitten. Jag kan ju kolla på alla avsnitt en gång till, och så lär det bli, men det är aldrig samma sak andra gången.

Som tur är så kommer det ju snart en anda film! (den första har jag ofc redan sett ;)) Vet inte när den har biopremiär bara, men jag hoppas att det är snart! Jag och mina tjejkompisar väntar... ^^


<3

Min idol


Samantha Jones, du är fucking fabulous!
Jag vill bli lika ball som du!
:D

Don't blame on me

Intressant dag. Väldigt. Mycket känslor. Väldigt mycket känslor.

I skolan kom en kurator för att prata med vår klass för att vi är så stressade. Jag känner ingen stress, inte över skolan, men det var ändå mycket givande att sitta med och lyssna. Luften rensades mellan stressade och ikke stressade. Vilket behövdes.

Hade Engelska C och jag och Sofia var fucking fabolous på vår redovisning - som vanligt :)

Fikade med Amanda och Patrik, det var både trevligt, äckligt och roligt :) Äckligt mest för att Patrik berättade historien om luftgevärskulan i Wilhelms ben, fast de va kul också ^^


Har även fått förklarat för mig idag att jag inte ska gå runt och tro saker och sprida massa ryckten. Dessutom tycker personen ifråga att om jag har något att säga kan jag SÄGA det till honom och inte skriva det på min blogg.
Men som du vill. Jag ska snacka med dig - face to face ;) Och du, jag sprider fan inte ryckten.

Kanske ska lägga till också att jag inte tar någon skit. Jag sa det som kändes rätt för mig, och hade jag suttit i din sits hade jag velat veta - för att kunna ta reda på sanningen. Visade sig mitt påstående vara fel? Ja då är väl det bara bra? Varför skälla ut folk för att de ville ditt bästa? VARFÖR???




Igår tog jag ett steg. Ett steg frammåt. Det var ett stort steg för mig. Enormt stort. Och det är det fortfarande. Jag står kvar. Jag står kvar. När nästa steg kommer, om det någonsin kommer, det vet jag inte. Men jag väntar. För jag tog ett steg, och jag tänker inte backa.

Tillsist: Säg aldrig till mig vad jag ska skriva eller inte skriva i min blogg. Det är min blogg och jag skriver om vad jag vill.

Todelooo ;)

Ett stort steg

Idag gjorde jag det. Det omöjliga och otroligt hemska. Jag berättade. Jag pratade med honom. Honom som jag inte har pratat med på flera månaders tid. Och det var inget kul jag hade att säga. Egentligen är det sjukt att en sådan tråkig och hemsk nyhet var det som fick oss att utbyta ord. Men jag var tvungen att berätta.

Och för första gången menade jag varje "snällt" ord jag sa. Varje ord som ploppade ur min mun menade jag. Kanske var dom få, men av stor tyngd för mig. "Jag hoppas verkligen inte att det är såhär". Och jag menade det verkligen. Det var först efteråt som jag fattade vad jag hade sagt. Jag har sagt något som jag trodde var omöjligt för mig att säga till denna människa. Men det var det inte. Orden kom av sig själv. Orden kom från hjärtat. Jag vill inte att du ska lida mer, jag vill inte att någon annan ska göra så att du lider, jag vill att du ska vara lika nöjd med ditt liv som jag är med mitt. Lika lycklig som jag är.

För några månader sedan var detta ord som inte fanns i min värld. Men idag fanns dom där utan att jag behövde klämma fram dom. Idag tog jag ett stapplande steg frammåt. Inte var det något positivt steg, men det var ett steg. Kanske inte samma steg för dig, kanske inte samma innebörd för dig. Men för mig var detta enormt.

Kanske är det som ordspråket säger? "Lär dig livets stora gåta. Älska, hata och förlåta." Har jag kommit till den punkt i livet då jag kan förlåta det som varit? Lägga det bakom mig, och en gång för alla komma över det på riktigt? Alltså börja bete sig som normala människor? Idag kändes det så. Idag slutade jag hata och började förlåta. Idag var början på en ny process, en positiv process som jag hoppas är början på ett positivt slut.

Ett litet steg för mänskligheten, men ett stort steg för Linnéa.

Rss