Gott nytt år!

I tisdags var jag och Jonathan och åt middag på restaurang "La Gondola", detta var ju då hans julklapp till mig. Det var supermysigt och supergott! Och så mycket mat man fick! Varken jag eller Jonathan orkade äta upp, och jag hade ändå sparat mig hela dagen för att kunna äta mycket på kvällen ^^ På min meny stod: Pasta och kyckling med champinjoner och någon mer svamp i gräddsås (tror jag det var), ett glas rose och till efterrätt en halv creme brule med bär till :) Mumms!





I går, onsdag, var jag på shopping/ leta-klänning-till-nyårsafton runda med Amanda :) Hon hittade till slut en klänning som jag tyckte var supersnygg! Hon kommer lätt att vara snyggast på nyår! Sedan gick vi och käkade sushi på super sushi (tror jag det hette). OMG så gott! Jag som var vrål hungrig åt en 8-bitars och hade serriöst kunnat äta typ 8 bitar till. Så gott var det! Fick även min julklapp av henne, 3 par supersöta trosor och ett par as snygga örhängen. Tack min fina <3



Idag är det som bekant nyårsafton. Det blir antagligen en lugn nyårsafton för mig, jag ska fira den hos Jonathan med hans familj och ett par grannar till dom. Det ska bli mysigt, och som en av Jonathans kompisar sa så finns det ju faktiskt 52 helger på nästa år som man kan festa på (;
Det blir inga nyårslöften för mig, men jag hoppas på ett härligt, spännande och roligt 2010!


Gott nytt år! Hoppas ni alla får en härlig nyårsafton!
// Linnéa

Linnéas jul

Linnéas jul har varit superbra :) Bättre än många andra jular. Jag hade inga krav, ingen supermega stor önskan som jag ville skulle slå in. Därför blev jag desto mer glad för alla julklapparna, sånt jag visste att jag skulle få och sånt jag inte visste.
Men bästa presenterna var nog: sex and the city boxen, pumpsen, kappan och pink skivan. Och silikon tesilen i form av en jordgubb så klart! Böckerna, kläderna och bodylotionen blev jag också jätteglad över :)
Av Jonathan fick jag en middag med honom på en italiensk restaurang "La Gondola" på Avenyn = En kväll med honom helt själv och god mat, kan det bli bättre? Jag har bara en fundering kring den julklappen: Hur visste han att jag älskar pasta? Vad jag minns har jag aldrig sagt det till honom, och den gången jag lagade mat åt honom bestod den av potatis och kyckling... Han visste det bara, helt enkelt :) Han är bäst! <3

Julen för mig har detta året kommit att betyda mindre internet men desto mer "sex and the city". Nu när jag slår på datorn så tänker jag inte "Jag måste kolla fb!" som jag gjorde förr. Nu är det "Åh dags för ett nytt avsnitt sex and the city". Jag andas "sex and the city", jag drömmer "sex and the city", jag lever "sex and the city", jag är fullkomligt besatt!! Det är så grymt bra! Ni som inte sett det MÅSTE se!



Men imorgon ska jag försöka slita mig från datorskärmen och ut och shoppa med Sara :) Det ska bli riktigt mysigt :)

Se you later! // Linnéa

P.S Idag försökte jag och Jonte åka skridskor - full mundering var på. Vi kommer upp till Stamsjön och märker att de ligger ett blött lager över hela isen - inte kul. Och det funkade inte att åka. Vi tänkte dra till hallen, men den va stängd :( Så vi fick dra hem igen och spela spel, men de va kul :) På tisdag gör vi och skridskorna ett nytt försök!

 

 

God only knows what I'd be without you










I LOVE YOU !

Julstök

Hej hallå!
Idag har jag inte jobbat - yippi! Idag är min första lediga dag på jullovet och den har firats med att vakna brevid nuffe, åka hem genom all snö och shoppa med mammi. Snart (ikväll) ska jag och Jonathan på "Jul på Liseberg" där ska vi möta upp Amanda och Markus och typ ta en fika med dom :) Ska bli mysigt.



När jag var i Köpenhamn och var "internet-lös" märkte jag hur skönt det var. Att slippa kolla mailen, facebook och att blogga. Eller slippa, jag KUNDE ju inte göra nått av det. Jag trodde inte jag skulle klara det, men det gjorde jag och det var faktiskt skönt. Internet är ju inte livet. Inte alls livet faktiskt. Så summan av kademumman: Jag tänker inte sluta varken kolla mail, facebook eller att blogga, men att trappa ner på internet konsumtionen och leva istället kan nog vara en bra idé för mig :)

Idag kom skolkatalogen - jag var med i kollaget :D Kul! Och jag tyckte att jag blev en snygg hårfrisörska också ^^

Nej, nu måste jag städa mitt rum - imorgon ska här pynntas!


Julgranen flyttar nog in först den 23:e! :D

Hemma :)

Är äntligen hemma!
Som vi har längtat, ungeför från första dagen då vi förstod att ingenting skulle bli som vi trodde...
Iaf, tåget blev 30 min försenat *suck*, men det gjorde inte jättemkt för lyckan var förtfarande stor när Jonathan kom och hämtade mig på centralen. Så sött av honom!
Vi skjutade hem Mandy och sedan drack vi lite te med mamma och pappa när vi kom fram :) Efter det var det bumms ner i säng - har aldrig varit så trött i hela mitt liv.

Idag började dagen kl 8 av att jag gjorde i ordning mig och sedan ägnade typ 10 min åt att försöka väcka Jonte - det var ingen lätt match! Varflr gick jag nu upp så tidigt då? Jo för att jag skulle upp och jobba. Jag började kl 10.30, så det var bara att trottsa de -15 graderna och sätta sig på tåget in till stan :)
Väl där led jag iförsig inte av kylan ;) Det var slitigt men riktigt kul. Jag träffade min nya chef och han var as shysst! Riktigt go kille de där, så nu ser jag nästan (men bara nästan) fram emot att jobba imorgon. Hade ju varit gott med sovmorgon iförsig....

Nu ska jag käka pizza och slappa framför tv'n :) Det är jag fett värd!

// Linnéa

Jag lever!

Tänkte bara berätta att jag lever, men nu får ni nöja er med att följa mig på min andra blogg http://copfemton.blogg.se
KOLLA DEN!
Puss på er jag längtar efter er här är svin kallt! ^^
När jag kommer hem är det jullov! Underbart!<3

Najsiga smycken

Dessa smycken kommer jag absolut att skriva upp på önskelistan!

 

Dessa två var mina favoriter!
1. Efter en dikt av Ee Cummings "I carry your heart with me" - jättefin! Smycket har en "lucka" så man kan sätta in en bild på någon som betyder mycket för en.

2. Typ så det var mellan mig och Jonathan ^^

Dessa smycken som är av Björg hittar ni bland annat på http://kyssjohanna.jetshop.se/.

Kelly Clarkson

Pirrit!

Idag började mitt jullov.
Japp, idag var sista dagen i skolan detta året pga att jag åker till Köpenhamn på måndag :) Det börjar bli riktigt pirrit! Min almanacka är full av kom-ihåg-lappar, mobilen är full av anteckningar, huvudet är fullt av "måste göra" tankar, samt "vad kommer att hända" tankar och jag har berättat allt jag måste göra för min mamma så att hon ska kunna hjälpa mig att komma ihåg.
Skönt är dock att listan sakta med säkert prickas av. Kvar är bara att packa.
Packa är det värsta jag vet, både att packa ner och att packa upp. Jag får alltid ångest - har jag med för mycket eller för lite? Man kan ju aldrig veta när man åker till nya ställen för att göra nya saker...

Jag har även startat en ny blogg där jag enbart kommer att blogga om Köpenhamnsresan. Adressen dit är copfemton.blogg.se, läs den om ni vill veta hur jag och mina vänner har det i Köpenhamn :)

Nu ska jag läsa mys-bok och käka godis - det är jag värd! Snart kommer babyn hit, eller aa.. om några timmar :P
Heja Erik ikväll!

Puuuss!

Vänner <3

Finns det något bättre än riktigt bra vänner?
Nej jag tror inte det.
Jag har turen att vara omringad av underbara vänner större delen av dagarna (förutom när man e hemma - pojkvän+ familj räknas inte som vänner nu :P). Jag är så otroligt lycklig att jag har er alla, och jag tycker verkligen om er alla supermycket! Ni finns för mig i vårt och torrt, och jag hoppas att ni vet att jag finns där för er - i regn och rusk.
Vänner är så otroligt härliga eftersom man alltid kan hitta nya, man kan ju ha hur många vänner som helst! Och om det är äkta vänskap så spelar det ingen roll hur lång tid det har gått sedan man sist såg varandra, det känns ändå som att det var igår.


Idag träffade jag min bästa killkompis Patrik :) Vi tog en fika på Fröken Olsson, det var mycket trevligt. Var ett tag sedan jag träffade honom nu, men han är en sådan vän som det alltid känns lika bra med hur längesedan det än var man träffades. Dock tycker jag vi borde träffas oftare för det är himla kul och trevligt att träffa honom :)

Nu ska jag sova, men tack för idag alla godingar jag har träffat<3 Känner mig mkt mer uppåt än vad jag gjort tidigare i veckan, och det är tack vare er <3
Pusseli puss// Linnéa


En gosig nalle kram till alla mina vänner :) <3

Kändis!

Idag var jag med i Lerums Tidningen pga. att jag åker till Köpenhamn och ska delta i klimatmötet på måndag :)

http://www.lerumstidning.com/nyhet_visa.asp?id=11532&sidnamn=NYHETER

Känner mig nästan lite känd nu - känd i Lerum iaf. Alla lärare hade läst och var väldigt stolta över oss, känns kul! :) Börjar nästan bli lite nervöst nu. Det är bara 3 dagar kvar och jag har inte ens tänkt på vad jag ska ha med mig. Måste växla pengar och fixa hostmedicin också (kom ihåg kom ihåg!). Men det ska bli sjukt spännande iaf! Kommer få så mkt nya vänner och härlig inspiration. Ser verkligen fram emot det :)


Jag och Charlott som åker med mig ner till CPH :)

Spott i kopp.

På naturkunskapen i tisdags hade vi otroligt kul! Vi lekte "wanna be naturare" och hade på oss rockar och glasögon och hela köret. Fröken Åsa gav oss var sin kopp och sa till oss att spotta upp till tian. Detta var mkt jobbigt eftersom spottet bubblade så himla mkt. Sedan blandade vi i en farlig vätska - typ syra lr vad det va... och så skulle man röra runt och mäta ph värdet. Hur mkt surt man kunde ha i munnen innan man fick hål i tänderna. Jag tror jag hade sämst. Kunde bara ha 3 ml surt i munnen, men vet inte om det stämde riktigt.

Här kommer några snygga bilder på oss! :D





Wihoooo vi e jaeverligt snygga :)
Puss på er snygg-brudar<3

Don't bring flowers after I'm dead.


Fett bra <3

1000 ord

1000 ord bara till dig.


Det kommer aldrig att gå över. Jag kommer alltid att minnas.

Vi ser livet från dansgolvet!

För ungefär en vecka sedan när jag var ute och shoppade med Elin och Sara kom vi fram till att vi i, i princip varje affär, hittade något vi kunde ha då vi går ut eller bara festar. Alltså en party-sak.
Vi kom även fram till att vi har slutat handla vanliga kläder eftersom så fort vi går in i en affär så vill vi handla en party-outfit.
Innan har jag inte förstått mig på detta, har bara trott att jag blivit besatt av att dansa och dricka alkohol, men med hjälp av dessa fina tjejer kom vi på det. Vi ser helt enkelt livet från dansgolvet!
På dansgolvet finns det inte något som heter "för glittrigt", "för svart", "för färgglatt", "för sexigt", "för höga klackar", "för låga klackar", "för mycket smink"... you name it. På dansgolvet kan man vara precis den man är, eller någon man vill vara. Inget är fel och inget är rätt.
Därför är det inte konstigt att vi dras till glittriga trikåer, mini väskor och höga obekväma klackar.
Livet är en fest och vi ser livet från dansgolvet :)

Iaf... Köpte inget party-aktigt men några julklappar blev det. Idag har jag äntligen äntligen äntligen kommit på vad jag ska ge till älsklingen. Jag är lättad, det är ändå den viktigaste julklappen ^^


Shopping shopping... ^^

Och skillnaden var...?


Sony Ericsson Satio

Sony Ericsson Aino


 

Har jämfört dessa två ett tag nu.. Och har kommit fram till att skillnaden är minimal!
Sation är nog mer en kamera-mobil medans Ainon är en musik-mobil. Men båda har ju både bra ljud och kamera. Men visst är skillnaden knapp om man jämför utseendet? Ainon finns också i svart och då blir de riktigt lika. Tycker det är lustigt av Sony Ericsson att göra två så lika mobiler...
Jag har innan funderat på Sation men nu funderar jag på Ainon ist.. Den är lite mindre och jag tycker den är lite snyggare. Men lika redigt dyr som Sation är den dock. Kommer också antagligen att få betala den i cash eftersom min operatör inte säljer denna mobil. Det lär svida till i kassan så det tål att tänkas på.... Det är ju trots allt bara en mobil (;

Följ min väg till och i Köpenhamn på FN:s klimattoppmöte!

http://www.lerum.se/Invanarservice/Skolsidor/Lerums-gymnasium/Nyheter/Klimatmote/

I miss you...


On that morning
When this life is over
I know
I'll see your face

Första december...


Såklart att jag fick en! :D
Det hör till. Nu börjar nedräkningen till JULAFTON!
<3

Rss