Husvagn + Ullared

Helgen 25-27 spenderades med Jonathan och hans familj i deras husvagn(man ska ha husvagn!) på Ullareds camping :)
Det var ur mysigt! Lite synd dock att vi inte fick in fler kanaler än svt kanalerna på "husvagns tvn" men eftersom dom hade med sig filmer så var det lungan. Jag och Jonathan kollade bla på Stieg Larssons "män som hatar kvinnor", så nu är jag riktigt sugen på att e uppföljaren!

På Lördagen var det dags att åka till själva Ullared (första gången för mig :)) Det var sjuuukt mycket folk, men jag tycker att det gick bra ändå. Jag hittade en del fina saker, även om jag säkert hittat 10 000 till fina saker om jag shoppat med någon av mina "grils" ist för med min (toy)boy. Men man är ju snäll flickvän så man tittar inte FÖR länge på alla smycken/smink/kläder mm. mm. mm.

Med mig hem fick jag iaf:
- ett snyggt armband
- en snygg topp
- Lite julklappar i form av filmer och annat smått och gott
- En GRYMT snygg väska
- En GRYMT snygg mössa!
- Annat "sånt du inte visste att du behövde" saker.
TOTALT: 711 kr (hehe ojrå)


Jag var nöjd iaf och det var det viktiga :) Sedan efter shoppingturen var vi grymt trötta, men eftersom vi sjunger på sista refrängen när det gäller skolan så fick jag och Jonathan sätta oss och plugga. Men det var kul :)

På söndagen bar det av hemmåt, efter en toppenhelg på Ullared! Jag tackar och bockar :)

           


När jag kom hem på söndagen hade dessutom vår nya bil äntligen kommit hem :D Provkörde den ofc och det går så himla fint! I Love It!<3

KOM HEEEEEM!!!



Jag saknar dig <3

Planering = 0

Eller kanske är det fel att säga så? Planera är jag ju bra på men att utfära det jag planerat... Mindre bra på. Eller kanske, inte bra på alls.
Idag hade jag planerat för en RAD saker som skulle vara gött att få gjort. Men. Gjorde jag något av det? Ja jo jag städade mitt rum. Okej de va en sak. Något mer av de typ 10 saker jag hade på min lista? Nopp.
Så, efter att ha sett på fejjan hur alla klasskompisar pluggar och pluggar inför redovisningen imorgon kommer jag nu på att jooo de kanske är bra att börja plugga lite på det, och plocka fram sakerna inför imorgon, och bestämma vad jag ska ha på mig...
Med andra ord, måste dra nu :P Önska mig lycka till imorgon! :D
Pusseli// Linnéa
btw. imorgon är det freeedag (studiedag på fredag så då blir ju torsdagen fredag! ;D)

Freedom.
Jag älskar dig <3

?

Jag räknas nog inte till er längre. I alla fall inte alla som ingår i er. Känns tråkigt. Ledsamt. Undrar verkligen vad det är som hänt/ vad jag gjort fel för att inte få tillhöra er längre.
Är dock glad över att jag har kvar några, ni som betydde som mest, ni som var lite extra. Er är jag glada att jag har kvar. För det bevisar att det var äkta vänskap ändå <3

Idag vaknade jag och kände "fan vilken härlig dag detta kommer bli" och det blev det också! :D Så grymt underbart :) Hade kul i skolan, tog det lungt hemma, åkte till Jonathan vid 16 tiden och hade kul och mysigt där :) Älskling, du är grymt bra på att köra bil :) Är hel-nöjd med dagen :)
Okej nu blev det för mkt smilisar i samma inlägg, men jag är ju så glad och så lycklig så vad passar bättre? En bild säger mer än 1000 ord, och smilisar är bilder :P


Jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig!<3
Du gör mig till den lyckligaste flickan i hela världen<3

Världens bästa pojkvän <3


Världens bästa pojkvän gjorde helgen till världens bästa helge<3
Kunde inte haft det mysigare<3
Träffa släkt - Åka bil bara för att vi kan - Tacos - B&J - AFH - Godis - Somna tidigt brevid världens goaste<3
Helt enkelt supermysig helg!<3
Jag älskar dig Jonathan.

Exakt vad jag behövde!

NU kommer det! Det glada inlägget :) Äntligen känner jag mig på mycket bättre humör och jag har insett att jag gjorde fett rätt i att stanna hemma. Varför? Jo för att jag behövde en kväll då jag bara kunde göra ingenting.
Först tvättade jag bilen - innuti - ojojoj det behövdes! Imorgon ska den damsugas också ^^
Sedan åkte jag med mamma, lillasyster och lillebror och handlade mat. Jag fick bestämma och det blev räkor! MUMMS! Sedan, efter att mamma skärt av typ halva sitt finger :S (läs, skulle skära bröd och slant med kniven :S Stackars mamma <3), var det mat - GUD SÅ GOTT! Jag verkligen älskar räkor!
Sedan var det IDOL ofc ^^ Gillar att kolla på de här uttagningarna :) Efter det kom det nya programet "kändisdjungeln". Kollade på hela, men tyckte inte det verkade så bra.. Till kändisdjungeln åt vi chokladpuddig - MUMMS nr 2 :D
Det var iaf exakt detta jag behövde, mys och god mat med familjen :)

Imorgon ska bli världens bästa dag :) Först ska jag fika med Sara och sedan ska jag mysa med Jonathan<3 Åhhh som jag har längtat efter er båda!! <3
Och så ska jag nog städa klart bilen också...

Men nu blir det indiska boken "(o)planerat bröllop" som vi läser i svenskan, och sängen. Behöver min sömn för imorgon vill jag vara full av energi och glädje!


Myser i min "BRIGHTON" tröja :)
Klockan har även äntligen kommit hem från lagning! <3 Kärlek!
Svart nagellack på naglarna idag - ohh som jag gillart! <3

MUMMS!!!

VARFÖR?

Ville skriva ett mer "uppåt" inlägg idag efter det inlägget igår, men hur fan gör man det när det forsar tårar från ens ögon helatiden?
Och det värsta värsta värsta är att jag inte exakt vet varför jag sitter och gråter. Jag har bara en känsla innuti mig att jag är fett kass, fett trött på allt och fett besviken. Jag har ingen ork. Vet att det är flera som känner så i 3:an, men detta gäller inte skolan. Inte bara skolan. För visst är jag trött på den ibland, men det är skolan som får mig ur sängen på vardagarna. Jag är trött på mitt liv i största almänhet. Det känns inte så bra. Framför allt känns det inte bra när det blir såhär. För jag vill verkligen inte komma tillbaka till de "spåren" jag var i i våras/sommras. Jag vill inte att folk ska tro att jag är psykiskt sjuk/svag. För det är jag inte! Jag har bara ledsna dagar. Då jag inte vet varför jag känner mig så ledsen och nere. Och just denna dagen blev det på en dag då jag visste att jag skulle sitta ensam större delen av dagen, kvällen och natten. Fy fan. Kunde inte vara mer perfekt alltså. Ingen som kan trösta mig - great!

Nu ska jag gråta lite till och sedan gå ut och tvätta bilen så att jag tjänar lite pengar! Ha de gott.

Snälla Linnéa

Linnéa är trött. Framför allt är hon trött på att bli sviken. Av kompisar. Som lovar saker. Som de inte håller. När de är nyktra. När de är fulla.
Och vad gör Linnéa?
IBLAND blir Linnéa rosenrasande och flyger på folk, skriker och gapar och nyps. Men då är det illa. Då är det någon som skär i Linnéas hjärta med en osynlig kniv.
IBLAND säger Linnéa till "måste du göra så?" "Sluta med det där?" och avslutar sedan, för det mesta, med ett leende. (varför? Linnéa tycker ju inte alls att det är kul!)
OFTAST står Linnéa bara och tittar på, eller kanske snarare står ut med att större delen av hennes vänner sviker henne. Står ut med alla lögner. Och ber en liten bön för sig själv, att det snart ska sluta. Att hon snart ska hitta vänner som inte sviker. Som inte ljuger. Japp. Linnéa står tyst eller går därifrån. För Linnéa är snäll.


Ur berättelsen "Mitt jävla fuckade liv" av Linnéa Bergquist.



Skämt å sido. Jag är trött på att alltid vara snäll och avsluta varje dräpande mening med ett leende. Vem fan tror att jag menar allvar om jag LER i slutet? Ingen! Jag vill kunna skrika åt folk när jag känner att de har förtjänat de, jag vill kunna gråta när de sårar mig. Jag vill kunna berätta för dom exakt hur det känns när dom sviker mig.

Jag vill inte vara den snälla Linnéa längre. Jag vill vara den Linnéa som står på sig och säga ifrån när det inte känns okej. Som klarar av att säga till sina vänner utan att må dåligt över det efteråt. Jag vill inte skaffa ovänner, men jag vill skaffa bättre vänner som jag kan lita på. Ni förstår er inte på mig, jag är alltid så glad och snäll, men det är bara ett skal. För jag vågar inte visa det inre. Jag är rädd för att bli sviken om jag gör det.

Man ska ha sunda relationer för att må bra sa min Psykologi lärare förra lektionen. Jag funderar på om jag verkligen har det till alla mina vänner? När dom kan få en att må så fruktansvärt kasst, samtidigt som de kan få mig att må bäst och ha hur kul som helst. Men när inte det gäller 100% av alla gånger så kanske man borde tänka efter...


Vill lägga till att detta inte handlar om tjejerna i klassen, älsklingen, Patrik eller Amanda. Ni är bäst. "Alla" andra kan dock känna sig träffade.

Detta har jag tänkt på lääänge, så det behöver inte vara något som hänt just nu. Även om det också kan vara det. Och försök inte trösta mig, jag är inte ledsen. Jag är bara besviken.

Nästa gång blir ett mer positivt inlägg hoppas jag.

Wonderwall<3

Backbeat the word was on the street
That the fire in your heart is out
I'm sure you've heard it all before
But you never really had a doubt
I don't believe that anybody feels
The way I do about you now

And all the roads we have to walk along are winding
And all the lights that lead us there are blinding
There are many things that I would
Like to say to you
I don't know how


Because maybe
You're gonna be the one who saves me ?
And after all
You're my wonderwall

<3

Livet är en fest <3

Japp, så känns det nu. Mitt liv är en fest.
Helgen var underbar!

Fredagen: Spenderade jag med min älskling och hans goa kompisar, först var det förkrök och sedan utgång. Det blev Keybar, där jag träffade några välkända ansikten - kul :) Hade en mycket mysig och rolig kväll :) Tyckte bussresan var speciellt rolig ^^

Lördagen: Först möte med fältbiologerna och sedan bar det ut med älsklingen till Brännö för kräftskiva! Mycket gott och trevligt :) Extra trevligt att min söt-nöt ville följa med trots det dåliga vädret.
Vid 22 tiden skulle vi ta båten hem, vilket betydde att vi va tvugna att gå över hela ön för att komma till bryggan där båten hämtade oss.
Promenaden över ön var den mysigaste promenaden jag varit med om.

Det var mörkt och lite kallt i luften, men eftersom jag hade en värm han i min så märkte jag inte av kylan. Där gick vi, jag och min Jonathan, sida vid sida och snackade om viktiga och oviktiga saker. Från ön såg vi hur hela Göteborg lyste. Det såg jättevackert ut. Och jag var jättelycklig. Och jättekär. <3

Sedan tog vi bilen hem till mig<3 Och på söndagen vaknade jag brevid min Nuffe och kände att jag var den lyckligaste tjejen i världen som fick vakna brevid honom.

Så, mitt liv är en fest, en dröm som är verklighet. Mitt liv är helt enkelt jävligt bra även om det ibland har sina "dåliga" stunder - vems liv har inte?

Denna helgen kommer bli minst lika mysig. Det vet jag. ÅHÅÅÅ vad jag längtar till fredag! :)<3

       

Bilder från kräftskivan, min syrra va med också men hon fastnade visst inte på bild ^^ (skämt å sido :P)

Rss