Trött

Nu är jag trött. Nu har jag städat hela huset och sitter och väntar på att mamma kan komma hem så att vi kan handla det sista. Sedan ska jag hem till Booba<3 Vet inte om jag får mat där xD Men det antar jag att jag får ;P Det blir en myskväll med let's dance eller någon mysig film hoppas jag :)
Kanske bränner vi någon bra "party-platta" till imorgon oxå, eller så får jag göra det i panik imorgon...

Åhh booorde verkligen skriva historia skit, men fan jag har FASTNAT! Jag kommer inte på mer engna tankar att skriva, och det jag skrivit räcker verkligen inte... och jag vill inte plugga på en fredag... aja.. thats life, snart är det sommarlov - tänk positivit Linnéa positivt :)

Pusseli// Linnéa

Detta är min Booba :D<3

MEN VARFÖR?

Tog en ledig dag idag och stannade hemma från skolan. Kände mig inte ihugg efter gårdagens faktum. Hur mycket jag har att göra i skolan. Jag blev iaf klar med en sak idag, och började på Hi A redovisningen så.. det känns lite, men bara pyttelite bättre.

Anyway. Mamma och pappa ska inte till landet i helgen och GAAAH vad arg jag blir!!! Varför??? Ni SA ju det och jag har planerat typ ALLT efter det! Ni får fan inte va hemma iaf! :@ Kära gud, ge mig ett eget hus :) Gärna stort tack :)

Imorgon blir det skola iaf. Sedan ska jag städa hela huset och köpa det sista till lördag. Mamma och pappa tror att jag ska kunna övningsköra på söndag xDxD No way :P

Pusselipuss

Mitt liv rasade samman...

Idag rasade mitt liv samman, när jag förstod hur mycket jag har at göra till nästa vecka.:


Fattar ni att jag blev deppad? Längtar till nästa fredag kan jag säga! :O

ANGRY

Men jag skiter i vad alla andra tycker!!! ÅHHH! Det är ju fan MIN GREJ :O :@ :@ Låt mig bara få bestämma nu för en gångs skull....

Ska välja iv-val snart, om en vecka.. Ska jag ta Eng C trots att jag suger på engelska? Vill ju läsa Engelska, men vill också få bra poäng lixom.... Svårt det där..

"over and out" - alla som va med i Trysil vet vad jag menar ;P
Pusseli

Ni kanske vill veta vad jag fick? :)

  • Photo Shop
  • Obegränsat antal körlektioner
  • Tavla - F&F
  • Pengar - mormor
  • Kläder
  • Lampa
  • Lila pläd
  • Kudde
  • "Trafikskolan" ett datorspel som är typ förberedande för körkort
  • Ett fotoalbum med bilder på mig och Mathias (det var jättefint<3<3<3) - älsklingen<3
  • En almanacka och nutella- av min käre bror han hade själv klistarat in mkt fina bilder :)
  • 500 kr på Modelab - av Mathias föräldrar, så jag och Mathias ska gå dit och ta snygging bilder :)
  • böcker
  • CD skiva - Absolut 80s :)
  • Härligt röd hårddisk till min dator :)

Typ det tror jag ^^ Kommer inte ihåg allt, men jag var mycket lycklig iaf :D och min födelsedag var toppen! :D

Nytt!

Som ni ser har jag ändrat lite färger här på min blogg. Tänkte att det var dags för nytt nu i och med det nya året samt att det faktiskt snart är VÅR<3 Åhåhåh vad jag längtar!! Vet att jag kanske inte har den snyggaste bloggen och allt det där, men jag försöker. Jag vill lära mig hur man gör en snygg blogg, och detta är en början. Sedan prioriterar jag inte bloggen (tyvärr?) utan för mig är det just nu viktigare att hänga med i livet, skolan mm. Jag har bloggen för att skriva av mig när så behövs :)

Anyway.. Fyllde 18 den 21 Januari! Det var verkligen ett stort steg framåt i livet. Ibland känner jag mig vuxen, ibland undrar jag hur det kunde gå så fort och ibland känner jag mig grymmt gammal. Men det funkar, jag trivs som 18 åring. Dock ställs det många förväntingar: "När ska du ta körkort?" "Har du varit ute ännu?" "Har du pratat med banken?" osv.. Men det löser sig väl det också, jag vill inte "skynda på" i en takt jag inte tycker om typ.

Helgen blev inte som förväntad. Jag hade tänkt vara grymmt duktig och skriva klart båda historie arbeterna... Njaa.. inte riktigt va. På lördagen var alla i min familj inklusive Mathias sjuka. Så jag och Mathias fick ställa in vår efterlängtade myskväll med gänget, jag sov hela dagen och gjorde inget vettigt alls. Idag mådde familjen bättre så jag och mamma var tvugna att åka till Allum och lämna tillbaka kläder som jag inte skulle ha, var helt ok tills vi kom till mataffären och precis skulle betala, då jag kände mig svimmfärdig och trodde jag skulle spy. Men jag klarade mig.

Sedan hem och bankade upp lite tavlor i mitt rum, fick en jättefin tavla av F&F i födelsedags present :) Nu är mitt rum så fin!

Längtar till Lördag :D Och krya på er alla som är sjuka<3<3<3
// Linnéa

Älski-pälski<3 Love you so<3 Krya på dig hjärtat<3

Boktips!

SOPHIE KINSELLA - EN SHOPAHOLIC I NEW YORK

En superbra bok! (finns flera böcker som handlar om samma tjej, detta är 2:an i "serien")


NYÅR!

Hej 2009 :D
Nyårsafton firades hos Peter i Slätthult :) Kvällen var toppen, och eftersom Peter fyllde år fick han ett paket av oss - en högtalare till iPoden men "fläskigt" ljud ^^ Vi hade god mat, 3 rätters middag och sedan råkade det bli 3 efterrrätter också (vi åt inte alla :P)  och så klart hade vi massa massa musik och det blev massa massa dans.
Kvällen slutade nog oväntat för alla, men jag tror att de flesta av oss tyckte att det var en toppenkväll! Längtar redan till nästa nyår, men då är fler killar ett måste!

Resten av jullovet har varit slappt, har typ inte gjort så mkt känns det som.. Var på bio i fredags och i går (lördag) var jag och Mathias på Allum, sedan skulle han och hans familj komma hem på middag till mig och min familj - de stannade till 3 :O Så den här dagen har man ju typ sovit xD

Längtar lite till skolan eftersom jag ska till Norge första dagen, men annars skulle jag gärna kunna ha typ en månad jullov till ^^
Rss