RÖSTA! :D

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Somebody



Tråkigaste videon men bästa låten!

Våga flyga!

Man får bara ett liv. Ett liv att leva. Ett liv att göra allting rätt på och ett liv att göra alla misstag på. För det är ju faktiskt så; Livet består både av misstag och av rätt val. Därför måste man våga chansa. Jag kan inte innan veta vad som kommer bli rätt och vad som kommer bli fel - och seriöst vad vore det för mening med att leva då?
Våga chansa! Våga leva!
Kasta dig ut och pröva dina vingar, störtar du tar du dig upp igen och till slut lär du dig flyga. Man kan inte alltid lyckas första gången. Man måste våga flyga.

På senaste tiden har jag blivit en pussy och jag hatar det. Jag mesar ur på allt. Och efteråt blir jag så himla besviken på mig själv och fattar inte vad det är som händer, jag hade inga sådana problem förut. Då chansade jag på allt, från dag till dag. Jag gjorde saker jag inte gillade och upptäckte att det var rätt okej.
Men varför då denna vändning? Har det med åldern att göra? Är jag rädd för att kasta mig ut och inte veta om jag kommer upp igen? Är jag rädd för att jag är för gammal för att fortfarande hålla på och pröva mina vingar?

Det är fel, fel, fel. Man bil aldrig för gammal! Jag vill inte känna så här och då ska banne mig den känslan bort också! Jag vet att jag kan klara allt. Allt. Jag måste bara pröva mina vingar lite till.
Jag börjar från och med nu. Nu ska jag inte mesa ur mer. Nu kör vi!

Man får bara ett liv. Ett liv att pröva sina vingar på. Störtar jag tar jag mig upp, och tillslut kan du se mig, flyga flera mil, bort mot framtiden.



Ganska bra gjort av mig att jämföra med fåglar m.t.p att jag hatar dom ^^

Den här glömmer jag aldrig!



Jag fortsätter på temat "gamla godingar" och gör nu en hel kategori om det. Här kommer både gamla bilder och låtar mm att finnas! Ibland är det ju så härligt att fly tillbaka i tiden ^^
Den här låten hade vi med i en cabaré vi gjorde i 7:an? 8:an? Så minnerna till denna låten är STARKA och härliga :D

Pussis

Bra dag!

Idag, som är igår nu men jag snackar om lördag iaf :P , var en mkt bra dag!
I fredags jobbade jag natt så man kan säga att lördagen började med att jag hade en sjukt bra dag på jobbet med härliga kunder :) Jag åkte hem kl 5.30 ungerfär, helt ensam på motorvägen, med musiken på högsta volym och en mlikshake i handen - hääärligt! Det är livet det :) Nej men jag var väldigt nöjd med min insats på jobbet och jag kände mig glad. Vid 6 var jag hemma, PIGG och glad. Så somnade inte förens 6.30 typ.
11.30 väckte mamma mig och vid 14 bar det iväg mot Torslanda och nyfunna vännen!
Vamire Diaries stod på listan - sjuukt bra. Men det slutade med att vi satt och tjötade i flera timmar ist ^^
Åkte hem lagom till Eath Hour, så fick gå hem genom ett kolsvart Lerum - Härligt folket! Detta gillar Linnéa! :D Tyckte det var väldigt mysigt dock, även om gatulampor är skitviktiga pga kriminallitet så sabbar de lite av de mysiga att gå i mörker. Såg knappt handen framför mig ^^
Efter det har det mest varit slapp framför TV:n, somnade till några ggr vilket var skönt :) Nu tror man att kl är ca 1 på natten, men sommartiden börjar ju nu så den är egentligen 2. Hääärligt.

Nu ska jag sova himla länge!
Pussipuss



Ps1. Jag måste kolla upp min kind, det försvinner inte och gör bara mer och mer ont. Tandläkaren nästa!
Ps2. Jag känner mig trygg i din närhet.

Minnen



Hon är galen, elak och knäpp. Ändå tycker jag att hon är så himla cool! :D
Vilka minnen man får av denna låten alltså ^^
Hittade en disk fylld med mina favvor låtar från då jag var i 13-16 års åldern :D Så himla kul att sitta och lyssna!

Owl City <3



I swear I won't forget you.
<3

Ett mega stort tack till alla er som bryr er om mig. Som stöttar mig genom detta. Som håller mig sällskap när jag inte vill vara ensam. Tack, tack, tack och åter tack.
Jag älskar er!

Vill ha vill ha vill ha!

Vad är bättre än tröst-shopping? Dessa två ska bli mina :)

 


Båda från min favvo affär Gina så klart! :)
Den övre passar perf till vardagen och jag gillade texten. Den undre- supersnygg till fest! :)

I cry..

Jag har gråtit sedan vi la på. Sedan dess har tårar rullat längs mina kinder. Varför gråter jag då detta var mitt beslut? Jag gråter för att jag vet att DU var det bästa jag kunde få, och för att jag vet att jag kommer att sakna dig. Mitt huvud känns lika tungt som en vattenmelon. Det kommer bli en lång och jobbig natt. :'(

Jag vill dö

Känner mig så hemsk så hemsk. Fattar inte att jag gjorde det. Varför? Du var ju så bra så bra. Den bästa faktiskt. Ändå funkade det inte. Är jag skadad? Klar jag är. Men varför skulle det behöva gå ut över dig? Dig och mig? Varför? Jag vet inte.
Jag vet inte ens om detta är rätt. Om detta är vad jag vill. Detta är bara en vild chansning. Hälften av mig vill ha dig till 100%. Hälften vill det inte. Jag hatar den hälften. Skulle jag kunna skära bort den så hade jag gjort det.
För du var fan det bästa jag hade. Det absolut bästa.
Förlåt.


090808-100322
Jag kommer sakna dig som fan.
</3

:(

Don't know what to do, or how to do it.
Jag vill bara gräva ner mig i min säng och vakna lagom till sommaren då allt har löst sig på ett eller annat sätt. Vet inte vad jag vill, men vet att det inte kan fortsätta såhär.



Åhh förlåt, förlåt, förlåt :'( <3

ÅHHH JAG LÄNGTAR!!



30 Juni sitter jag i biomörkret kan jag säga ^^

Tänk när vi blir äldre!

Vad mycket lättare allt kommer bli! Tänker mest typ "relations tänk" nu va ^^

- Man behöver inte bry sig om man kommer bra överrens med killens/ tjejens föräldrar. Man ska ju ändå inte BO med dom. Förhoppningsvis har killen en egen lägenhet och då behöver man inte träffa dom mer än på middagar och så.. Mycket lättare! Jag brukar inte ha problem med att komma överrens med päronen, men man är ju alltid nervös första gången man ska träffa dom. Och vore det inte skönt att kunna lära känna killen innan man lär känna hela hans familj? Så man iaf har en chans att bestämma sig för om killen är en keeper eller ej :P Dessutom blir det mycket färre band att klippa om han inte är en keeper ^^

- Man slipper fundera över om han kan 1, städa 2, laga mat 3, tvätta 4, damsuga 5, bädda mm. Bord han själv är ju detta måsten. Såvida han inte har en hushålleska eller tar hjälp av mamma all the time. Men det lär man ju märka ^^

- Att han har en egen inkomst. Och även om budgeten är tight kommer man antagligen slippa höra "jag har inte råd". Den repliken är jag så jäävla trött på. OKEJ, ibland har man inte råd, men i början på månaden?? Ska bli så himla skönt när man slipper tänka på om man verkligen kan med att fråga om man kan gå på bio ikväll igen, eller att behöva känna att jag kanske ska betala eftersom jag har ett jobb (Ehh aa, men det var ju just det - MITT jobb, MINA pengar och det är JAG som har tjänat ihop dom själv). Eller varför inte slippa höra den klassiska: "Du är så bortskämd, du får saker hela tiden" sedan går han rätt in till sin mamma och frågar om parkeringspengar/ pengar för jeansen HAN köpte osv. När jag i själva verket betalar allt själv. Det ska nog bli det skönaste. Att veta att killen har en egen inkomst och klarar sig gott och väl själv!

- Dessutom har man ju som par mer roliga saker att se fram emot när man är äldre. Typ: Flytta ihop, gå på fina middagar med varandras kompisar, förlova sig, gifta sig, skaffa hund, barn, börja pensionsspara... Haha x) Kanske lite överdrivet där ^^

Så samtidigt som jag ojjar mig över min ålder (det går ju så fort!) så ser jag fram emot det som komma ska. För det som är påväg passar mig mycket bättre än det jag har idag. Jag vill ha en egen lägenhet som jag bestämmer över. Jag vill ha en stabil bra inkomst, och jag vill ha en kille som passar in i den mallen. Så jag längtar, längtar tills de där åren kommer då det äntligen börjar hända saker :)

Hu jeda mig va kul!


Oh just det, nämnde jag att han skulle komma ridande på en vit häst med tio röda rosor i handen och hämta mig efter jobbet varje dag också? ^^

Igår åkte jag ock brorsan skidor...

... var så himla fint väder så vi drog till Nääs golfklubb där det nu mera finns längdskidspår och perfekt för längdskidåkning!



Är jag inte snygg? xD Behöver nya brillor känner jag.....

Jag blir så ledsen

Var och hälsade på mormor idag. Fikade lite också. Blev så himla ledsen när jag såg henne, hon håller verkligen på att försvinna. Bara skinn och ben. Hon kan inte sitta på en hård stol, hon sitter direkt på benen och de gör svinont. Anledningen till varför hon blivit så smal är att hon har haft feber sedan Oktober. Fattar ni? Vi tycker det är jobbigt att ha feber en dag, en vecka. Hon har haft det i snart ett halvår! Hon har inte kunnat äta ordentligt på ett halvår pga detta! När man kramar om henne så försvinner hon liksom i mina armar. Det värsta är att jag vet att det finns absolut ingenting jag kan göra för att hjälpa henne. Man kan inte trycka i henne mat. Hon har ju ingen matlust. Hon känner inte att hon blir hungrig och borde äta. Det är bara doktorerna som kan hjälpa henne och de bryr sig inte tillräckligt mycket.

Livet är så jävla orättvist. Min mormor, min älskade mormor, har fan fått utstå allt som går. Hon har reumatism, högsta svårighetsgrad av migrän, har haft cancer och var pga den tvungen att ta bort en lunga. Tror ni inte läkarna tabbade sig lite då när hon tog bort lungan? Jovisst. De lyckades operera så att det var luft kvar där lungan hade varit vilket gjorde att det bildades massa bakterier, och det är detta de inte har lyckats få bort het ännu. Min mormor har varit inne på operation fler gånger än någon anna jag känner. Hon har stelopererat handleder och nacke, opererat om alla tår för att de gjorde så ont i lederna, opererat armen eftersom den stora armmuskeln värkte sönder pga reumatismen, hon har opererat sitt knä, sin läpp och så operationen för lungan som hon gjorde först 1 gång förra året och 2 ggr detta året. Detta senaste året har varit det värsta. Hon bodde i princip bott på sjukhuset från oktober till december.

Samtidigt har hon ändå bevisat att "hoppet är det sista som överger människan". Min mormor har klarat allt. Så snälla, klara detta också och bli frisk <3

Förlåt för mitt gnäll, men det är inte så lätt när man ser någon man älska tyna bort. Jag blir bara så himla ledsen.


Jag och min fina mormor till vänster <3
Bilden är från min morbrors 30 års kalas i sommras.

Härlig dag!

Dagen började vid 10. Då jag släpade mig in i duschen. Sedan ner, åt frukost och satte sedan igång för att baka scones med musik på högsta volym! Sconesen blev jättefina och goda!


Recept hittar du här . Superlätt!

Fick sms av Sara att hon klarat uppkörningen och numera har körkort! GRATTIS! Hon var inne i stan och jag skyndade mig allt vad jag kunde och han med ett tidigare tåg än bestämt. Vi shoppade lite och hämtade mitt armband jag fick till balklänningen som kommit nu.


Fullt av swarovski kristaller - I like <3


Sedan kom Sofia in och vi började leta present till Elin och Alex - lättare sagt än gjort kan jag säga :P Kan tyvärr inte skriva vad vi köpe eftersom de kanske läser, men vi blev mycket nöjda iaf :)

Det bar hem, men var bara hemma en snabbis, för skulle iväg och träna med Amanda! Träningspasset, som var ett danspass var både roligt och jobbigt. Hon som leder det hela är så himla härlig! Får sådan skön energi av henne :) Efter passet var vi sugna på en fika - men det går ju inte att fika i denna håla kl 19 på kvällen, så vi gick till Mikado och tog en "mini-sushi" och fick även soppa till det - mmmmm så gott! Så vi satt där i någon timme och snackade, vilket behövdes ^^ Mycket trevligt!

Imon ska jag till Sticky och det kommer mycket folk så det blir kul! :D Ser fram emot det!

Pussis

Härlig vecka!

Denna veckan är det projektarbets vecka, vilket betyder att jag och Charlott bestämmer själva när vi ska vara i skolan - häärligt!

Imorgon ska vi inte vara där alls, sköönt! Såhär mitt i veckan behöver man en paus från skolan :) Så imorgon ska jag slappa fram till kl 14.20 då jag och Sofia ska in till stan, träffa Sara och sedan köpa present till Elin (och jag ska köpa till Alex också - som fyller år idag HURRA!). Sedan bli det träning och girltalk med Mandiloo <3

På torsdag måste jag släpa mig upp för att gå på matte >< Sedan ska jag och Charlott jobba lite med projektarbetet. Till kvällen ska jag hem till Alex och sedan dra med henne, Marina och Emelie till älskade Sticky där Juntan har spelning (så lär vara fullt av Lerumsfolk men spelaroll! Man fyller bara 18 en gång! :D)

På fredag ska jag till skolan och äta mat för det är tjockpannkaka! :D MUMMS! Sedan blir det att dra hem till Elin på middag och sist, men inte minst utgång till älskade Trädgårn! Loooove <3 Ska bli superkul!

På lördag ska jag evenutellt ut med Alex igen, om jag inte är för mörbultad från dagarna innan, och om inte kontot ryter NEJ! Annars blir det nog en slapp hemma kväll, är sugen på att dra till landet så kanske gör det.

På söndag har jag inget planerat och det känns skönt :)

Cry

Nummer

I och med min nya telefon var jag tvungen att skriva av alla nummer jag hade i telefonen lägga över dom på datorn och sedan in i telefonen. Medans jag skrev av numrerna började jag reflektera över dom. Mitt nummer är sjukt enkelt och vissa av mina vänner har också sjukt enkla nummer. Sedan finns det dom som inte har samma siffra två ggr (förutom 0 då kanske) - hur tänkte dom? Vem f*n lär sig ett sånt nummer??

Men framför allt: Vem väljer nummret? Kanske är det inte personen som har nummret som valt det? Kanske var det en förälder som köpte mobilen? Kankse fick man inte vilja nummer?

Jag tror att de med krångliga nummer har valt sina själva - de behöver ju inte kunna sitt eget nummer på samma sätt som man kanske behöver kunna mammas nummer. (okej de e väl najs att kunna numret om man e på krogen och ger bort det men då kan man ju köra "Jag får ditt och ringer dig så får du mitt" repliken ;))

Om man har ett lätt nummer är det nog däremot någon anhörig som har valt det (är min teori) t.ex. mamma har valt både mitt och mina syskons nummer och alla är skitenkla och det har hon sett till. Hon vill att det ska finnas något logiskt i nummer kombinationen så att man lättare kommer ihåg den, så att hon ska kunna våra nummer utan att behöva kolla upp dom.

Så tror jag. Sen kom jag också fram till, när jag satt där och knappade, att av alla mina kompisar hade tjejer lättare nummer än killarna. Konstigt det där.

Avspeglar våra telefonnummer vilka vi är?
Till viss del tror iaf jag att dom gör det.

Yesterday <3

Festen igår var kanon kul! Fylld av blod, spyor och dans ^^ En go blandning so to say! Jag fick även agera "tråkig" och kasta ut lite folk - men vad gör man inte? (;
Minnena från kvällen är klart: Bastun och näsblodet. Det var roligast xD
Blev tyvärr inte så många bilder från kvällen men här är en iaf :)



Jag och mina brudar på den älskade toaletten med "stjärt tvättaren" - som Elin demonstrerade hur man skulle använda (med kläder på dock! och inte med riktigt vatten!). Jag höll på att kissa på mig då - och ändå satt jag på toa. SÅ kul såg det ut xD Du e för gooo <3

Igår fick jag även min nya telefon ^^ SÅ SPÄNNANDE! Tyvärr fattade jag inte hur man skulle använda den då - var lite stressad och så - men idag har den används flitigt! Såhär ser den ut:


MMM I love <3

Och skalet som jag köpte till:

rosa såklart!

Idag ska vi ha fett mkt gäster och de e kaos så jag måste hjälpa till :/ Don't like :P
Byyyee<3

Härlig dag väntar :)

Imorgon börjar jag 12.00 och slutar 13.00! Sån himla go dag va ^^
Sedan ska jag hem och kl 17 drar jag och Sara på fäst i stenungsund :D Ska bli spännande.
Idag var en soft dag i skolan faktiskt, typ inte så många lektioner - många blev "inställada" och vi fick jobba med projektarbetet ist. Nästa vecka har vi projektarbetsveckor i 2 veckor, då bestämmer man lite själv OM man ska gå till skolan, NÄR man ska gå till skolan osv. Ska bli skönt!
Sedan efter skolan gick jag hem och tog det lungt i några timmar och sedan kom älsklingen och hämtade mig - vi skulle till räknestugan. När vi parkerade i stan vid rosenlund såg vi en man gå och "plocka upp" en kvinna, som följde med honom i bilen (en hora alltså :O). Kändes värsta konstigt när det kom så inpå en - Folk köper sex i mitt land, min stad och mitt framför näsan på mig. Känns som sånt som bara händer i andra länder, och jo jag visste att det pågick där men har aldrig sett det. En liten chock så att säga!

Sen följde mitt hjärta med mig hem och åt varma mackor - mumms! Han är bäst min Jonathan. Och fin också <3 Jag är så glad att jag hittade honom! För mig har det kännts lite "knaggligt" ett tag, men idag kändes allt superbra, och jag är så himla glad att jag har honom - att han är min. Bara min <3


Haha ni ser? Jag är så kär att jag dreglar! ^^
(Undra seriöst vad det är för något som blänker i min mun.. Kan det vara mina tänder?!)

Baby love, MY baby love <3



Imorgon skaffar jag mig en ny bäbis :)
Fast det kommer nog att ta två dagar innan jag håller den i min famn. Leveranstid och sånt vet ni ^^ Har dessutom hittat ett jättebra abonnemang hos tre. Tänk om jag vetat att 3 Pott + 3 vänner var en så bra kombination hade jag haft det för längesedan. Dessutom: Fri surf lika länge som jag ska ha mobilen = 2 år.
Och allt detta för mindre än 300 kr! Nämligen 299 kr ^^ (höhö)
Och ja, jag tar den vanliga iPhone 3G med 8 GB för att jag är fattig student och har räknat ut att när jag är 21 (då abonnemanget går ut) kommer jag antagligen att vara ännu fattigare, så det gäller att spara!
Men baby, vi kommer få det så bra tillsammans. Och jag ska köpa dig en snygg outfit.
Gillaru rosa?
<3

Gobit x 2

Mamma var och hämtade min balklänning idag!! Den är så himla fin och underbar! Alla syskonen kollade på den och det var "oooh", "aaah","wooow" och "den känns inte så himla skön"(det sista från lilla lillebror ofc ;))
I Love it! Ni får inte se hela än, men här får ni ett smakprov ^^



Jag hittade en avokado hemma, perfekt mogen. Kollade i kylen - ahhh räkor på burk! Och bingo! Hittad en citron också. Så jag tog och gjorde mig en asgod macka :)



Men. När jag ser denna bild blir jag illamående. Ty räkorna voro gamla. Först kände jag mig bara äcklig. Sedan illamående och nu värker hela min mage. Men den var god då jag åt den.
Rackans bananer att räkorna skulle vara gamla bara! :/

Imon: Svenska seminarei och ev Geografi. Och sedan drar jag till staden för att köpa iPhone! :D (vilken i och för sig det kommer vara leverans tid på på typ 2 dagar men wtf :P) Im happy! :D

Rss