Första advent <3


Du är för bra för att vara sann <3

Tönt.

Avskyr sånna töntar som har åsikter om allt men inte står för vem de är! Man borde inte kunna vara anonym här på internet!! Men vänta nu... DE KAN MAN JU INTE HELLER! Finns något som kallas ip-adresser och i och med att ni skriver en kommentar i min blogg lämnar ni också er ip-adress. Nej, jag kan inte ta reda på vem det är (om jag inte fått något inlägg från personen innan ;)) MEN i och med att jag har ip-adressen kan jag anmäla personen, och internet stängs då av för personen. Nej jag ljuger inte. Ska jag göra detta? Well, jag kan ju överväga det iaf. Tänker inte låta folk trampa på mig. STÅ FÖR VEM DU ÄR!!


I övrigt har jag haft en väldigt bra kväll och dag.
Dagen började med svin-vaccin. Gjorde inte ont alls. Iaf inte då... Sedan rullade skolan på och jag ungicks med mina underbara klasskamrater <3
Sedan mötte jag Sara och vi shoppade snacks till kvällen. Vid 17-tiden kom pojken<3 Han är den bästa, som åker hela vägen hit bara för att få träffa mig några timmar<3
Lagom till IDOL kom Elin och Sara hit :) Vi hade "jul-kväll" dvs. åt juleskumm, pepparkakor och drack jul must. (sedan åt vi smarris och ofc chips och godis ^^ Fet dag - oyes!) När IDOL va slut kollade vi på Twilight (vi ska ju se New Moon imorgon och jag hade varken sett filmen lr läst böckerna så..:P). Den var verkligen OTROLIGT BRA! Helt galet! Hela kvällen var mycket go och mysig :) <3


Jag när jag trivs som bäst :) Bland mina godingar! <3<3<3

L Y C K A <3

Så stavas dagen och de senaste dagarna, typ igår, i mitt liv.
Nu mera känner jag mig inte bara lycklig då jag är med min Jonathan - även om han faktiskt får min att sväva på små moln :) Jag är lycklig i skolan, jag är lycklig hemma, jag är lycklig ute och jag är lycklig när jag är med mina vänner. Jag är lycklig helt enkelt.

Det bästa är att jag är lycklig med det jag har precis just nu. Det känns inte som det fattas något. Även om det finns vissa personen jag önskar att jag kunde träffa oftare, så vet jag ju ändå att jag har er och det gör mig lycklig.

Jag har världens bästa vänner, familj och pojkvän. Och det kan ingen ta ifrån mig. Ingen alls :)



Han är grym! Blir ni inte glada av att lyssna på låten? Man vill bara skutta runt?? SÅ känner jag mig nu. Jag är så lycklig att jag vill skutta runt :)

My sunny day has come. And it has come to stay.

(jag skiter i om de e knagglig engelska - ni fattar ändå:P)

Do I have a licens to kill?



Jag är så trött på detta nu. Är så trött på allt och alla som gör och har gjort att mitt liv suger. Jag bad inte om det! Jag har alltid sagt att jag klarar mig själv! Jag behöver inte att massa bryr sig om mig. Jag klarar mig.
Men jag kan inte hjälpa att jag hatar de jävlarna som har varit med och hjälpt till att sabbat och bankat sönder allt som fanns. För det som fanns va de inget fel på. Tills allt detta hände.
Do I have a licens to kill? Case if I have I would.



CONTROLL YOURSELF.
Jag ska inte döda. Men jag känner fan för det. Jag pallar inte detta mer. Jag klarar fan inte av att vara ensam länge för då bara de spinnar på. Jag klarar inte av mina sovmorgonar för då har jag tid att sitta och tänka och då får jag panik på allt. Detta hände imorse och det är därför allt känns så jävla jobbigt.
Nu släpper jag detta. Jag pallar inte en sekund till.


Sry för boooring inlägg. Men de va de. Nu drogar jag MGMT för den låten får mig fan att må bra. Så jävla bra!

Russian roulette


I LIKE.
Usch, denna dagen börjar inge bra.. För mycket tankar. Det bara snurrar och snurrar i huvudet på mig.
Om och om igen snurrar det.

Indisk feeling

Idag fick jag äntligen träffa mina underbara "indier"<3 som kom hem från Indialand :)
De va bruna, glada, snygga och hade alla fått en tutch av indien - Smycken och kläder - väldigt tjusiga var de :)
Det var superkul att träffa alla igen och att höra om deras äventyr, även om vi antagligen inte fick reda på 1% av alla saker som hänt :P Min fina Alexandra hade med sig en liten present till mig - indiska armband!<3 Jag blev superglad! Så gulligt av henne! De var jättefina (bild kommer senare) <3

Tisdagen började alltså med återträff och kramar :) Sedan skulle jag springa iväg och göra matte prov som jag inte alls var förberedd på eftersom jag fick lite lätt feber igår "/ Men! Jag tror att provet gick vägen. Det kändes bra stundvis iaf :)

Sedan rullade dagen på och det började bli lite "back to normal" igen.

Efter skolan blev de fika med Sara och Olivia <3 Vi snackade killar, vänskap och planerade lite inför helgen - snarare Sara informerade mig om vad de hade planerat :) De ska få mig att bli en "twilight" tjej. Vi ska först kolla på filmen och sedan bion. Ska bli kul och mysigt!



Sedan bar det hemmåt och sedan dess har jag inte gjort någonting som jag hade tänkt >< Varför blir det alltid så? Tur att jag har lååång sovmorgon imorgon iaf, så kan jag göra lite läxor då.


Tänkte uppdatera er om min superbra helg men det blir nog tomorrow (; Då jag har mer tid. Det är en späckad vecka denna veckan. På tordag är det öppethus på gymnasiet vilket betyder att Linnéa självklart kommer vara där :) Fredag blir nog myskväll hemma (de va ett tag sedan!) med familjen, idol och pojkvännen. På lördag ska jag släpa med Jonte ut och vi ska "göra stan" = JULSHOPPA! Ska bli... spännande ^^ Och på söndag är det första advent!! :D:D:D Vilket betyder: Gå till kyrkan med familjen och sjunga sånger och sedan skynda sig hem och sätta igång med julbaket! Myyyys på helgen, jag längtar som fan :)<3

 
MUMMS!

What can I say? What can I do?

Jag blir arg och besviken. Hela jag känns ganska uppriven nu. Fast samtidigt orkar jag inte vara uppriven längre så jag blir bara trött, och det känns som att jag ger upp. Alldeles för lätt.

Varför ska jag behöva tycka att det är okej?? Jag trodde du fattade på min ton och det jag sa att jag faktiskt inte tyckte att de va okej. Jag skiter i om det har med skolan att göra. Det var ju fan förra helgen också! Du hade aldrig tyckt att de va okej. Aldrig. Never. Varför ska jag då tycka det? Usch.. blir så himla osäker på allt när det blir såhär. Jag kanske bryr mig för mycket. Men även om så är fallet, så känns det ju anyway. Och det känns inte trevligt...

All for now.
// Li

Gammal kul reklam xD



Hahaha xD Fuuuuult xD

De blir naaaajs :)


Ut med mina goa tjejer idag :D <3

Sista dagen...

Imorgon är det sista dagen på mitt så kallade lov. Det känns hemskt! Tiden har gått så sjukt fort! Två veckor bara swich iväg..
Alltså har jag 1000 saker kvar jag måste göra

~ Eng C - jag ska göra ett fett arbete om miljön
~ Eng B - skriva klart bokrecensionen (men den är jag iaf nästan klar med)
~ Projektabetet - Brainstorma! Kan ju vara svårt att börja skriva på det innan man upplevt det, men jag behöver ju så mkt bakgrundsfakta som möjligt!
~ Ge A - läsa geografi A, vill verkligen bli klar med den j*vla kursen någon gång! Den hänger verkligen över mig..
~ Matte C - plugga, prov på tisdag iiii! Men det känns som att jag har läget under kontroll :)

Dessutom
Vill jag i helgen hinna gå lite på klimatfestivalen som kommer att vara i Göteborg, och det hade suttit himla fint om jag kunde få tag på några julklappar så jag slipper ha det hängandes över mig också..

Så imorgon är planerna:
- 9.05 Animalplanet <3
- Måste någon gång under dagen ner till skolan för att hämta grejerna till Eng C som jag lyckades glömma där...><
- Baka! (för att kunna överleva plugget)
- Shoppa strumbyxor - om jag hinner annars blir det en annan gång.
- Förfest och utgång med mina girrrrls :D <3


<3

Minnen...

Kollade igenom min gamla bilddagbok och fick massa goa minnen...

  • Sambo-bollar vårt namn för negerbollar = fredag
  • Min lilla ponny
  • "Du är ful och fet och ser ut som femtio"
  • Doddo & Deedee
  • Hälleviksstrand - det låter som ett beach volleyboll partyyh xD
  • Vi hade vuxit med och inte ifrån varandra
  • Booba
  • Typsikt mig var du
  • Pratade om allt
  • Sova över
  • Vi hade kul
  • Vi gjorde knäck
  • AA
  • Äta på Jensens
  • Stockholm - Uppsala
  • Passade perfekt
  • Alla promenader
  • Själsfrände
  • Kunde mig utan och innan
  • Right here right now.

Det vi trodde på. Det vi levde efter. Allt bara försvann. Mitt framför ögonen på oss. Och vi gjorde ingenting för att förhindra det.

Vi var små, men inte dumma.

Det är svårt att acceptera. Svårt att förstå. Något man trodde på. Till 110%. I flera år. Finns inte mer.

Peace, love and understanding // Linnéa

Vart är vädret påväg?

Igår var jag och min kusin/vän/fältbiologs-friend Amanda på en föreläsning om klimatet av Pär Holmgren.
Föreläsningen var riktigt bra! Han hade en riktigt bra berättar röst och egna roliga "erfaranheter" som han gav exepel på. Det han betonade mest var att Klimat, Fattigdom och Jämstäldhet ofta hänger ihop. Hade vi haft ett bättre klimat hade inte de fattiga haft det lika svårt och då hade kanske kvinnorna också fått utbilda sig och gå i skolan.
Han betonade också att de som blir "straffade" av klimatförändringarna är just de fattiga, de som absolut inte har gjort någonting för att påverka klimatet: De släpper inte ut några gifter/föroreningar i luften, de skövlar inte all skog mm.
För just nu ser klimatförändringen ut så här: Där det är torrt - blir det torrare. Där det är kallt - Blir det kallare. Där det regnar - blir det blötare.
Och vi i Sverige lever så pass "bra" att vi klarar av alla dessa förändringar. Vi klarar av att det blir lite blötare, kallare och många vill nog att det gärna blir några grader varmare.

Det hela handlar om att ändra vårat beteende och förändra samhället så att man bara kan leva miljövänligt. För just nu gör man ju ett val, vara miljövänlig eller inte.

Det var som sagt ett väldigt bra föredrag, Amanda och jag kände att det gav enormt mycket.
I slutet delades även Lerums miljöpriser ut och då var det bla. vår inspirations källa Lovisa Nilsson som fick ett sådant pris! Och så skulle hon säga några ord efter hon hade fått priset, så hon pratade lite om Köpenhamn och sedan säger hon "Det sitter faktiskt två tjejer här i publiken som har blivit inspirerade av mig och också ska åka med till Köpenhamn - Amanda och Linnéa!" Så vi vinkade lite lätt så att folk skulle se oss, och då började alla applådera! Så vi fick värsta applåden ^^ Både jag och Amanda blev röda som tomater, men de va jättekul att bli uppmärksammad på det sättet :)


Väder-Pär :)

Dripp dropp dripp dropp

Idag är det onsdag och inte torsdag som jag har trott hela dagen x)

Vaknade med ett ryck brevid Jonathan, jag hade "försovit" mig till Animalplanet - en ny ritual jag har börjat med under mina lediga veckor, ett sätt att komma upp någorlunda i tid :) Jag kastade mig ut till tv:n vid 8.30 och missade då bara halva programmet (Djurpoliserna i Houston). Efter programet gick jag och snoosade brevid hjärtat.

Sedan var det frulle, en god sådan, och efter vi hade "fixat" i ordning oss fick jag köra Jonathan hem för han skulle klippa sig.

Jag körde hem och började dirr skriva på min eng bokrecention. Jag kände mig sjuuukt duktig, och sen helt plötsligt visste jag inte vad jag skulle skriva mer. Rackarns bananer. Du snubblar man ju in på något annat spår, läser någons blogg, kollar fb, känner att de kurrar i magen och går ner och lagar mat, och vipps har man släppt allt som stavas skola.

Mina två veckor "lov" har typ gått.
Har jag gjort allt det jag hade tänkt? Svar: Nej.
Har jag gjort något projektabete? Svar: Jag var på en föreläsning igår (om Pär Holmgren - riktigt bra!). Men i övrigt nej.
Har jag, som jag trodde att det skulle bli, upplevt att dessa veckorna har gått segt och att det har varit tråkigt? Svar: Nej x)
Summan av kardemumman: Jag hade behövt en veckas "lov" till! Men men.. jag får väl plugga järnet de sista två dagarna nu då..



Idag har det dessutom regnat hela dagen. INTE KUL!

Where did you go?



Where did you go?
I miss you so.

Helgen

I Fredags var det utgång som gällde! Kvällen började i Elins syrras lägenhet där det var förfest. Sedan drog vi vidare till trädgårn vid typ 22-23 tiden. Där var det sjukt mycket folk! Vi ställde oss i kön och alla knödde och knödde så vi typ klämdes - jätte obehagligt! Men tillslut bid tolv tiden kom vi ÄNTLIGEN in :) Och man kan väl säga att de va värt att köa. Dansgolven va kanooon och där inne var det ingen kö till dricka eller så så de va perfekt! Vi drog - trots att vi inte ville - hem vid 2 snåret och va hemma typ vid 3 :)
Kvällen var superkul! Som den alltid är när jag umgås med mina pinglor! <3




Lördag: Vaknade med vääääärldens huvudvärk. Trodde jag skulle dö och spy och allting. Hade 1 h på mig att fixa i ordning mig, sedan gick tåget med Amanda mot kunskap och framtids mässan. Jag hann iaf och vi hade mycket trevligt, och blev belastade med massvis av broschyrer. Dock blev varken Amanda eller jag klokare på vad vi vill utbilda oss till och jobba som. Allt blev snarare ännu mer förvirrande. Men det var kul att gå runt där och tjöta med henne, få gratis godis och pennor och vara allmänt seg. Vi (som båda två va bakis) märkte dock att mässan kanske inte va bästa stället att gå till för våra bultande huvuden. Men men...

Vid en "monter" delade dom även ut clementiner:
Monter gubbe : - Ta en mandarin!
Jag : - Clementin heter de väl?
Amanda: - Åhh de e så gott med apelsin!
Jag: - CLEMENTIN heter de! xD

Sedan drog vi hem, vid två tiden. Då var det bums i säng för mig. Jag sov till kl 16, sen va de fika och sen kom Jonathan<3 Då var jag fortfarande död typ. Sedan bestod kvällen utav: Matlagning, mat, körslaget och Die Hard 4.0 (som faktiskt va riktigt bra!). Efter Die Hard var jag typ pigg eftersom jag hade sovit större delen av dagen så jag och Jonathan snackade om viktiga saker (typ donera eller inte donera) till kl 2 på natten <3 I Love You <3

Söndag: Vaknade till av att mamma bakade på dörren. Somnade igen. Vaknade till av att mamma bankade på dörren och sa att de va frukost. Somnade igen. Vaknade av att mamma bankade på dörren och sa "frukost om 15 min!". Försökte skaka lite liv i Jonte och lyckades - trots protester :)
Sedan va de frukost, vinka hej då till Jonte, nana lite till, vakna kl 12.10 och få panik för att man ska vara på kalas kl 13.30 och borde rycka upp sig. Sedan gå på kalas - kusiner som blev 8 och 9 år :) - få go mat och tårta. Sedan hem och aa här sitter jag :) Ikväll blir de slapp kväll (ikväll IGEN) framför tv'n med en kopp te och mammsi och pappsi :) De blir mys de!



Imon är det måndag= Sista veckan jag är ledig. Fy vad det har gått fort!

Pusseli! // Li

Klackarna i taket!


Utgång toniight! Med de skönaste brudarna!
Vi ska till Trädgårn och där är det klackarna i taket som gäller. Dansa dansa!
Det kommer bli riktigt nice :)
<3

Jag gav upp för länge sedan



Jag vet inte vad jag ska säga, vad jag ska tycka.
Allt har fuckats upp och jag orkar faktiskt inte mer.
Sorry alla som blev inblandade, det var inte min mening.
Tack till er som stöttat, ni är guld <3
// Li

Minnen från augusti 2009 <3


Åka bil på sommaren - körkort och en gammal bil - åka bil på natten - åka bil på dagen - värme - bad - du sjunger med brevid - handen på låret - sover inte ensam i natt - du är min - jag är din.
KÄRLEK.

Detta är vår låt och fy helvete vad kär jag är i dig <3

I natt sov jag med strumpor på!


Det är inte var dag det händer! Men det var så fuktansvärt kallt om fossingarna ^^

Lite krasslig?


Denna mobil har jag nu, en w660i, och jag kan väl erkänna att den inte riktigt ser ut som på bilden... Men iaf. Jag tror den börjar bli lite "sjuk". Den beter sig inte som den ska, t.ex. när jag har ljudet på så låter det ingenting ibland när jag får leverans raporter. Den "hänger inte med" riktigt. Har haft denna sötnos i 2 år nu och det känns som att det är dags för en ny.

De jag funderar på är: 
  
Sony Ericsson w995 som jag dreglat efter sedan i sommras eller....

Sony Ericsson Satio.
Vet bara inte om jag gillar tutchscreen då jag är ganska klåfingrig. Dessutom läste jag i en mobiltidning idag att den va ganska seg och inte riktigt "hängde med" när man tryckte på den, och jag pallar inte mobiler som är långsamma. Nej fort ska det gå! Men samtidigt är den ju så TUFF och SNYGG! Och i tidningen stod det dessutom att den hade en GRYM kamera - 12 megapixlar, inte att leka med...

Jag får fundera ett tag till (Rom byggdes inte på en dag), tänkte önska mig en av dom till jul. Hoppas bara att min nuvarande älskling (mobil) håller tills dess ^^ Fast det gör den nog - tillsammans kämpar vi in i det sista :)

allt för mig, nu blir det sängen! // Li

Har du en famn för mig?





I LOVE <3

Im just a dreamer...



Sjukt bra låt & sjukt fin video.
<3

Pluggdag


Idag blir det en sån här dag. Måste bli klar med svenska essän och vill helst bli klar med engelska bokrecensionen också (medans man kommer ihåg boken ;)).
Sedan har jag en rad andra saker jag borde göra också.. som typ tvätta.. Men det ska nog gå bra, jag bör överleva denna dagen!
Imorgon blir det biblioteksträff med Lindis<3 Ska bli mys och trevligt att träffa någon annan än familjen ^^ (jag börjar känna mig ensam tror jag x))
Men nu: Svenska!
Pusseli// Li<3

Ny klippt och slingad



Visst blev det fint? :)

Hissa och Dissa

Jag vill hissa:
x
Det faktum att jag är ledig de två kommande veckorna! Min klass har projektarbete i två veckor, men eftersom jag ska göra mitt projektarbete i Köpenhamn i december (jag ska vara med på klimatmötet) så har jag inte så jättemycket att göra nu. Vi har lite arbeten från skolan och jag ska såklart förebereda mig för Köpenhamn, men mer än så är det inte! :)
x Att vakna brevid den man älskar - är det inte underbart? Vaknade brevid Jonathan i morse, trots att det är måndag! :)
x Att jag ska klippa mig om ca 1 och en halv timme! - Mitt hår är så fruktansvärt slitet och utväxten är enorm! Tror inte jag klipper mig så mkt annorlunda från nu, men ni får se resultatet sedan :)

och nu vill jag dissa:
x
Det faktum att alla andra går i skolan - Det blir ju rätt så ensamt och trist att vara ledig då. Alla andra lever ju det normala skollivet med läxor och prov...
x Att mina pengar typ är slut och det är bara början av månaden - Hur ska jag ha råd med de skorna jag suktat efter i flera veckor? Hur ska jag har råd med julklappar?? Antagligen (om jag inte vinner på triss eller så, vilket är ganska inte troligt eftersom jag aldrig köper trisslotter) kommer jag få ta pengar från sparkontot i år igen...
x Förstörd vänskap. - Ni som vet, ni vet. Ni som inte vet får undra. Detta var inget jag ville. Detta är något jag tycker är otroligt tråkigt att de va tvunget att bli på detta sättet. Men samtidigt kan inte jag vränga mig ut och in för att jag ska passa andra.
"Mister man en står tusen åter" Ni mina älskade vänner har verkligen visat detta, jag miste en vän, en otroligt bra och nära vän. Men ni stöttade mig, ni har hjälpt mig genom det omöjliga : Att säga "hejdå" till någon som fortfarande betyder. Otroligt mycket.

Nu måste jag kila! Puss<3// Li

Laila Bagge!



Laila Bagge! OMG xD Jag dör xD
Hon är snygg, men ingen sångerska va...?

Lördag


Vaknade brevid Jonathan, bästa kännslan i världen att vakna brevid den man älskar :)

Senare på dagen, då vi vaknat, käkat frulle, Jonathan hade åkt hem och jag duschat och sminkat mig, åkte jag, mamma, pappa och min halte lilla lillebror för att köpa farsdags present. Som vanligt fastnade vi redan halvvägs - vid Allum :) Men hittade något halv-bra där och sen hittade jag något hel-bra : PATRIK!
Vi hade bestämt att vi skulle träffas idag, men jag behövde ju göra lite ärenden först så vi hade sagt att vi skulle höras sedan - och så ser jag honom bland alla andra 1000 miljoner människor som va där, när jag precis har hittat en halv-bra present till far och precis svalt ner sista biten av min halv-goda hamburgare :) De va perf timing och de va underbart att se honom igen efter 9 veckor!

Jag följde alltså med honom och hans familj hem ist för att följa med min egna till mormor (förlåt mormor, en annan gång <3). Det var iaf jättetrevligt :) När vi kom hem till honom möttes vi av två kissnödiga hundar så jag och Patrik gick en promenad med dom - mkt mysigt :) Ska lätt ha hund när jag blir stor!
Vi snackade mycket, om viktiga och oviktiga saker (fast mest vitiga tror jag..) efter 9 veckor har man mycket att ta igen. Sedan vid 18-19 tiden köre snälla Patrik mig hem :)<3

Hemma var det.......tomt! Så i ca en timma roade jag mig med att 1) Lära mig ur man lägger ut videoklipp på bloggen (de va inte svårt, men kalla mig inte dum för det ändå :P) och 2) Hitta en ny (gratis!) design till min blogg! - Jag är för oteknisk och har inte tillräckligt med tid för att sätta mig in i att designa en egen. Tackar så hemskt mkt till dem som gör detta gratis!

Så, min blogg har alltså fått ett ansiktslyft, vilket jag tänkte att mitt rum skulle få också. Vet inte vad jag vill göra/ ändra på men något iaf.. Och min garderob(som är en byrå) ska också få sig ett ansiktslyft eller kanske en "fettsugning"? Den ska rensas iaf ^^

Men först : Sova! Natti!
Puss<3// Li


Avslutar med denna - den va kul OCH det stämmer :) <3

All my life



Till min älskling Jonathan Lager <3 Du är det bästa som hänt mig, Du förgyller min dag. Jag älskar dig<3

Fredag

Eller snarare andra fredagen denna veckan ^^ Hade fredag igår med :)
Denna fredagen var jag nämligen ledig! Sov ut ordentligt och sedan smet jag ner till skolan en sväng, för att säga hej typ. Sedan gick jag hem och läste tidningen (haha) och det var bara jag hemma och det var helt tyst - underbar kännsla! Hörde liksom fåglarna på utsidan som skrek ^^
Sen ringde älsklingen och kände sig ensam, och då ställer man ju upp ;) jag körde stora bilen hem till honom och vi gjorde äpplekaka som blev mycket god och torr men de va najs ändå!

Visst ser den väl mummsig ut? :)

Sedan skulle Junte ha träning, så jag åkte hem. Hjälpte mammi med maten - tacos! Och sedan har kvällen bestått av Idol och väntan på att hjärtat ska komma :)


En bild på mig, är så himlans nöjd med mitt hår måste jag säga :) Men det är i stort behov av både klippning och färgning - utväxten är enorm och topparna är kluvna flera cm(!) - På måndag blir det helblondt och några cm kortare :) Jag längtar!

Jonathan ringde nyss - han är påväg :D Summan av denna fredagen : MYS fredag, vilket behövdes. Har inte träffat Jonathan på hela veckan (förutom en stund igår) och då har man tid att ta igen.


Puss på oss! <3 (love my hair!) (and Jonathan ofc!)

Puss!// Li

Hjärtat<3

Jag har världens underbaraste pojkvän <3 Är så glad att du är min <3
Idag kunde han egentligen inte vara med mig, för han va tvungen att plugga. Men vad gör han inte? Han pluggar snabbare och skyndar sig sedan hem till mig! Du är bäst sötnos och du förgyllde min torsdag! <3

Eftersom torsdagar har (iaf vissa veckor) varit den dag i veckan som vi kan träffas, förutom helgen, så har vi följt en serie som gått på 4:an (den slutade idag) inlåst heter den. Så himla bra! I början tyckte jag att killarna va jobbiga skitungar som borde spärras in forever, men när man nu såg summan av kademumman så tyckte jag de va as bra! En chans som fler kriminella ungdomar borde få :) 5/5 toasters till den dokumentärserien :)

Skolan va kul idag :) Vi hade två lektioner: Engelska och Svenska (jag bangade matten eftersom jag somnade så fruktansvärt sent igår :S). Vi pratade om äckliga saker som hänt oss - typ att någon spottat flour på en eller att man gått runt med en död mus i skon hela dagen xD Mycket kul hade vi iaf och vi (jag) fick inte gjort så särskilt mycket... ^^

Eftersom jag är ledig imon börjar min fredag idag :) Fast det är inte lika kul att ha fredag själv, så jag längtar tills imon, då alla andra också får fredag! Hoppas på att helgen blir riktigt mys!

Puss och kram<3 // Li

btw. IMORGON kommer äntligen min efterlängtade och bästa vän PATRIK hem! :D WIHOOO! <3


En bild på mitt hjärta <3 Finns inga ord på denna värld som kan beskriva min kärlek till dig <3

 

En toppen-onsdag!

En lektion idag. Engelska. Mycket nödvändig. Men jag gick ändå. Duktig som jag är :)
Och det var hemskt. Vi va typ 7 pers där, och vi brukar alltid vara typ 20. Alla andra är i Indien nu. Kändes minst sagt ensamt! Får se hur det går imorgon...

Efter skolan åkte jag in till allum för att köpa skor. Köpte dock inga, men ojojoj vad jag kollade ^^ Har iaf bestämt mig för att köpa ett par höga klackar. SÅ lång är jag inte, och vill jag blir en "sex and the city" girl får jag helt enkelt vänja mig vid att vara längst, för en sex and the city tjejer går ALLTID i höga klackar ^^
Okej, jag låter fjortis xD Men jag vill a höga klackar och då kan INGENTING hindra mig. Kan iaf ha dom när jag inte är med Junte, för där går kanske t.o.m min gräns. Inte super kul att vara 10 cm längre än sin boy :P
Iaf, kunde inte bestämma mig för några skor - Amanda får följa med och avgöra :P - men kunde bestämma mig för en väska från gina:


I LOVE IT! Endast 149 kr och perfekt för utgång! Inbyggd plånbok i väskan - supersmart! :)

Sedan slängde jag mig hem för fika på kaffedoppet "emo-hörnan" med fina Linda och Olivia :) Vi diskuterade skor. Skitstövlar. Man kan väl säga att det var både ledsamt och kul på samma gång. Men framför allt var det behövligt. Sedan kom fina Sara och joinade oss :) Äntligen är hon hemma från USA! Och när Linda och Olivia va tvugna att gå, fortsatte jag och Sara till Ferrari och drog en halv pizza var :) Mumms!

Nu hoppas jag på att min underbaring<3 snart kommer hem från sin träning och slår mig en pling, längtar mkt mkt efter honom <3

Puss<3// Li

-Jag tror att du kommer ångra detta. Allt som hänt kommer du att ångra. Och när du väl inser detta, kommer det att vara försent.-

Im gonna miss ya <3

Imorgon, galet tidigt, åker hälften mina älskade klasskamrater till Indien för att stanna där i 3 veckor. Jag kommer sakna dom så sjukt mycket! Är så himla skönt att komma till skolan och ha mina fina flickor där och bara kunna babbla loss om allt och inget, kommer verkligen sakna det. (oroa er inte, vi snackar inte helatiden, vi lär oss lite ibland också :P) Men jag hoppas verkligen att ni får det kanon bra i Indien och passar på att sola och "vila" från allt som heter skola och skolarbete/prov.


Eftersom större delen av mina klasskompisar åker till Indien och tar med sig större delen av mina lärare så är nästan alla lektioner inställda resten av denna veckan. Och de kommande två veckorna har vi projektveckor så då har vi inte heller några lektioner. Det kommer bli skönt, men jag har också känslan av det kommer krypa i mitt skinn och jag kommer behöva springa ner till skolan och träffa lite folk då och då - be prepared! ^^
Jag menar vad gör man i 3 veckor, när alla ens kompisar går i skolan?? Jag har kommit på några saker:

1. Man städar sitt rum, som verkligen är av behov att städas (rensar även ur garderoben). Tar ca en halv dag?
2. Man gör sina uppgifter man fått från skolan, arbeten och sånt. Tar kanske hela veckorna, men man orkar ju inte göra för mycket per dag...
3. Man sover ut. Till 12 varje dag kanske? Sedan då??
4. Man tvättar bilarna. Japp, det är inte kul, men kanske får en slant för det :)
5. Här kunde det ha stått: "Man jobbar". Men nej, tyvärr har jag inte fått några jobbtider denna månad, och det finns inga lediga heller - great!

Men men, kommer nog på något :)

Tills vi hörs igen - ha de gott :) Puss<3 // Li<3
btw, IMON kommer äntligen Sara hem! :D

Kanon lov <3

Jag har haft ett kanon lov. Det har gått fort, men det har varit kanon :)
Ni har ju läst innan hur min vecka var fram till onsdagen så nu tänkte jag berätta resten :)

I torsdags var jag barnvakt, åt min lillebror :P Han ville hemskt gärna åka skridskor och vad gör man inte? Klart man ställer upp liksom! Så vi for till ishallen för att "spela hockey"/ åka skridskor. Jag kan verkligen inte åka skridskor, minns inte om jag någonsin har kunnat det eller aa.. kunnat har jag väl men inte varit så där grym. Så där grym som min lillebror va! Han swishade fram och tyckte jag va as jobbig där jag stod och nästan skakade på mina ben men ett kraftigt tag i hockeyklubban som stöd för att inte ramla. Men efter ett tag så släppte det lite, jag vågade åka, och jag och Hugo "spelade" lite. De va välrigt kul och mysigt att hitta på något med lilla lillebror iaf :)




På kvällen bar det av till Sticky :) Jag orkar inte beskriva allt, för det kommer ta typ sju år och åtta nöd år, men man kan säga att de va mest en stor kö och man kom knappt in :P Vi köade o 2 h och va inne på sticky i 3 och ½ timme - inte okej :P Väl inne va de så mycket folk att de va kö överallt i baren, i trapporna och dansgolvet va så jävla knött. Enda stället de inte va kö på va förvånansvärt nog på toan! Hade trevligt iaf, några av mina kompisar va med och några av Jontes :)
Kvällen slutade tyvärr med bruten näsa för en av mina nyblivna vänner. Men han är okej efter omständigheterna :)


skål :)


Fredagen började hemma hos älsklingen, vi sov till 12 och de va vi värda :) Efter frulle så skjutsade han mig hem (du är en pärla!). Hemma blev det lite "rensa bort mitt gamla liv" allt åkte in i en låda som ska upp på vinden - kan faktiskt inte slänga sånt.. inte än. Men det var väldigt skönt iaf :) Fick lite mer plats för andra saker här och var :) SEDAN va de dag att börja baka och handla och fixa i största allmänhet för kl 18.30 kom mina fina tjejer hit och vi hade "sex and the city" kväll! Vi skulle kollat på fler filmer men det slutade med att vi satt och tjötade och att Charlotts pojkvän undrade om vi var "klara snart" - killar har tydligen bilden av att när tjejer har tjejkväll så har vi kuddkrig iförda endast underkläder xD Mkt rolig bild tycker jag xD Därav frågan om vi var "klara" haha! Så tjejerna, alla utom Amanda drog hem, och vi satt kvar och snackade tills klockan blev natten. Mys på denna kvällen iaf, de va jättekul att ni kunde komma! <3


Såhär kan man sammanfatta fredags kvällen ^^


Igår, lördag, följde jag med in och hälsade på min nyopererade (IGEN) mormor :) De va både kul och hemskt att se henne. Man såg att hon blev glad, men man såg också att hon är jättetrött och att dessa operationer hon varit med om senaste veckorna har slitit hårt på henne. Och nu får det faktiskt inte hända något mer. Hon har fått gå igenom tillräckligt. Min lilla mormor<3
Efter besöket på sjukhuset så åkte vi hem för att sedan slänga oss iväg på middag till farmor och farfar :) Där va två till familjer och mina små kusiner - så söta <3 Det var mycket trevligt :) Vid 8- tiden kom Jonathan och hämtade mig och Hugo i hans nya bil (en SAAB, men den va faktiskt snygg ^^). Vi åkte hem och kollade på körslaget och sedan lite på nån film som gick på 4:an. Vid 1 började jag och Jonathan kolla på Björn Gustafsson filmen - den e så kul! Och sedan låg vi och pratade till kl 3 typ ^^ De va supermysigt<3 Du är min skatt<3


I love you <3

Idag, söndag, vaknade jag brevid en snarkandes Nuffe <3 De va mysigt :) Han åkte hem vid 12 och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Tror jag ska plugga lite, är ju trots allt skola imon :P

Hade great! Love/ Li
Rss